Autors Tēma: Sakopojam šeit Krievijas propagandas melus un argumentus pret to?  (Lasīts 3697 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies sanda

Atb: Sakopojam šeit Krievijas propagandas melus un argumentus pret to?
« Atbilde #30 : 2022. gada 12. marts, 16:34:24 »
Es varu tad tikai apbrīnot savus vecākus un vecmāmiņu, kas audzināja mācot saprast padomijas melus
Pieļauju, ka daļā Krievijas ģimeņu bijusi klusēšanas taktika no Staļina represiju laikiem.
Pašai arī par viena vectēva gaitām Petrogradā tēvs tik bija strupi izteicies - dienēja flotē.
Naivitātē iedomājos - bezmaz uz Auroras bijisRat par sekošanu Stolipina idejām un arestēšanu uzzināju ap 90.-ajiem gadiem...

(sastapu tīru krievu Ivaru Priedīti, kura vectēvs nopircis māju ar visu vārdu uzvārdu no vācieša ap Latgali, runāja krieviski, nupat sākās mans fantāzijas lidojums - mans vectēvs māju arī nopircis arī no vācieša - tikai perfekti runāja latviski... BanheadRofl)

Atslēdzies reno

« Atbilde #31 : 2022. gada 12. marts, 16:57:35 »
Nu, to ka vecamma mežabrāļiem vedusi pārtiku, uzzināju no tēva tikai ap 88. gadu

Atslēdzies reno

« Atbilde #32 : 2022. gada 21. marts, 08:51:01 »
https://snob.ru/travel/kak-organizovat-otdyh-za-granicej/

snob.ru bija tāds nosacīti, ne jau opozicionārs, bet kritisks veidojums. Kad aizliedza lietot vārtu "karš", viņi paziņoja, ka turpmāk rakstīs tikai par mākslu un ēdieniem. Parādās aktuālās ziņas -piem. arī kompānija X aiziet no Krievijas, bez komentāriem. Šis rakstiņš arī tādā garā -karu,  kāpēc tādi ierobežojumi nepiemin, bet kopainu parāda

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #33 : 2022. gada 21. marts, 10:21:49 »
Izlasīju. Tik sarežģīti, ka, ja es dzīvotu Krievijā, nekur nemaz neceļotu. Ja mēģinātu šim visam iziet cauri, kaut kur man noietu greizi. Vai nu naudu zaudētu vai mītni neatrastu, vai visu saputrotu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #34 : 2022. gada 21. marts, 11:26:39 »
Kas ir reversais meklētājs, ko piemin Spārka, un kā to lieto?

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #35 : 2022. gada 21. marts, 11:39:10 »
Ja lieto Chrome - labais klikšķis uz attēla un Meklēt ar googleLens. Ja attēls būs kaut kur publicēts, atradīs. Googles meklētājā arī ir Meklēt pēc attēla. Ir arī speciāli meklētāji.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #36 : 2022. gada 21. marts, 12:09:44 »
Man Firefox..

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #38 : 2022. gada 21. marts, 15:40:55 »
Kas īsti ar tiem bojā gājušiem bērniem Donbasā? ...gan Putins iebrukumu ar to pamatoja, gan Broņas ieliktā vēstures skolotāja, kura nosoda Putinu, bet tos Donbasa bērnus žēl...man pašam sanāca saruna ar putina atbalstītāju, kura ar to piesauca kā argumentu...kas tie par Donbasa bērniem, kurus "nacisti" nogalinājuši?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #39 : 2022. gada 21. marts, 15:59:22 »
Nakat, Vēstures skolotāja normāli pateica.. nu izveda bērnus un sievietes no Donbasas, jo tur Putins sāka karu. Tāpat kā tagad bēgļi ir sievietes un bērni..
Oficiālā propoganda sludināja, ka ukraiņi galina bērnus, bet patiesībā taču karu uzsāka Putins.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #40 : 2022. gada 21. marts, 16:02:27 »
Iepriekš jau bija par to izdomāto bērnu kura viena "redzējusi", vai tad ne?  :thinking:  Video vēl neskatījos.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #41 : 2022. gada 22. marts, 13:56:52 »
Vakar ziņās ru esot baroti ar šādu ziņu:  "..в США не успевают оплатить свой госдолг и доллар скоро ебнется.."

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #42 : 2022. gada 22. marts, 15:42:05 »
Nakat, Vēstures skolotāja normāli pateica.. nu izveda bērnus un sievietes no Donbasas, jo tur Putins sāka karu. Tāpat kā tagad bēgļi ir sievietes un bērni..
Oficiālā propoganda sludināja, ka ukraiņi galina bērnus, bet patiesībā taču karu uzsāka Putins.
Broņ, es Tev piekrītu...mūsu argumenti, ka Donbasā iesāka putina bandīti Motorolla un zaļie cilvēciņi...bet "naciki" esot nogalinājuši bērnus...man interesē no kurienes te kājas aug - vai tie vienkārši ir meli...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #43 : 2022. gada 22. marts, 15:45:47 »
Nu cilvēki tur ir gājuši bojā, ja jau notikusi kara darbība, gan jau arī bērni. Tur arī kājas..

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #44 : 2022. gada 22. marts, 20:13:34 »
Jā, kaut kāds gadījums, ka skola vai kas tāds sabumbots, pat bildītes ar piemiņas plāksni kaut kur redzētas. Vainīgi esot ukraiņi. Varbūt arī ir, bet tajā bardakā, kas, cik saprotu, astoņus gadus bijis Donbasā un Luhanskā neviens neko droši apgalvot nevar. Kā redzams melot var par visu, kaut vai acīmredzamu baltu par melnu saukt. Jebkurā gadījumā tagad, kad tik daudz bērnu jau gājis bojā Ukrainā, atttaisnoties ar šo faktu ir amorāli.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck