Autors Tēma: kas notiek Krievijā?  (Lasīts 66915 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies LVSNor

Atb: kas notiek Krievijā?
« Atbilde #120 : 2022. gada 08. marts, 16:25:02 »
Somija pārvilkusi deķīti uz savu pusi - nedodiet naudu NATO austrumu valstī, mēs esam nākamie! Kaut kādu "uguņošanu" Somi uzrīkošot, bet vai nākamai valstij pēc Ukrainas izdosies apturēt Krieviju bez NATO atbalsta?
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #121 : 2022. gada 08. marts, 16:35:24 »
Ukrainai jau ir izdevies.. Par kādu nākamo var būt vispār runas?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #122 : 2022. gada 08. marts, 16:44:08 »
Ukrainai jau ir izdevies.. Par kādu nākamo var būt vispār runas?

...nesaki HOP!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #123 : 2022. gada 08. marts, 16:55:54 »
Tikai sarkanā podziņa.. var darīt uzmanīgu..
A tā braukalēšana ar savu barahlo.. nu tas varbūt ilgi turpināsies Ukrainā, jo izvākt savus spēkus no turienes tā kā pazorno..
Bet jaunus spēkus, lai kaut kur vēl aizkratītos, jau nav kur ņemt.. Batjka arī viltīgs..nekāds drošais atbalstītājs nav..

Atslēdzies true detective

« Atbilde #124 : 2022. gada 08. marts, 17:47:20 »
man jau ir tā stadija, kad vienalga būs vai nebūs 3.pasaules karš. es gribu, lai tās šausmas ātrāk Ukrainā izbeidzas. tagad sanāk, it kā stiprākais sit vājāko un pārejie stāv apkārt mutes pavēruši. es gribu, lai tam sitējam beidzot sadot pa purnu, tā pa īstam. Jā Ukraina jau sadevusi.
baidos, kad izvedīs civilos, Kijeva būs noslaucīta no zemes virsmas, kā savulaik Groznija.
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 08. marts, 18:11:20 no true detective »
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #125 : 2022. gada 08. marts, 17:57:07 »
Nu te krievu politologs izsakās.. es apmēram tāpat redzu..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #126 : 2022. gada 08. marts, 20:00:47 »
Man joprojām interesē dažādu sakarīgu cilvēku stāstījumi par notiekošo Krievijā. Te Latiņina.

Atslēdzies Broņa

« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 08. marts, 20:34:05 no Broņa »

« Atbilde #128 : 2022. gada 08. marts, 21:07:03 »
kam ir instagram profils, ieejiet whitehouse lapā, zombijkastes apmātie plosās komentāros zem katra foto. viņi ir jāizolē no pārējiem ne tikai ar dzelzs priekškaru, bet arī durvīm ar milzīgu slēdzi. neārstējami.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies tuk

« Atbilde #129 : 2022. gada 08. marts, 21:17:52 »
Paralēles ar Somiju, kur savulaik "mogučaja ņepobedzimaja" salauza zobus...  :ucr:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #130 : 2022. gada 08. marts, 21:26:21 »
Un arī karu sāka, tāpēc ka somi viņus apdraudēja.. Ja nemaldos, tad vēstures grāmatās pat bija rakstīts, ka Somija uzbruka dižajai Padomju valstij..

Atslēdzies Milka

« Atbilde #131 : 2022. gada 08. marts, 21:28:48 »
kam ir instagram profils, ieejiet whitehouse lapā, zombijkastes apmātie plosās komentāros zem katra foto. viņi ir jāizolē no pārējiem ne tikai ar dzelzs priekškaru, bet arī durvīm ar milzīgu slēdzi. neārstējami.
Jā, tur vieni krievi saskrējuši. Tak šodien viņi visi pillā, svin 8.martu. Nekas, rīt-parīt atžirgs, pēc mēneša veikalos neko nevares nopirt, jo nebūs ne produktu, ne naudas, ot tad varēs līksmot par ASV benzīna cenām u.t.t.
Amerikāņi jau nav tādi plikadīdas kā ru, viņiem daži desmiti centi pieaugums par litru benzīna zobus vadzī nepakārs.
Sagatavojam popkornu  :just_popcorn:  un gaidām pavasari un jaunas ziņas

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #132 : 2022. gada 08. marts, 21:34:37 »
"McDonald's" uz laiku slēdz savus restorānus Krievijā
Piekāpjoties sabiedrības spiedienam, "McDonald's" otrdienas vakarā paziņoja, ka uz laiku slēgs visus savus 850 restorānus Krievijā.
Uzņēmums paziņoja, ka turpinās maksāt algas saviem 62 000 darbinieku Krievijā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #133 : 2022. gada 08. marts, 21:37:06 »
Un arī karu sāka, tāpēc ka somi viņus apdraudēja.. Ja nemaldos, tad vēstures grāmatās pat bija rakstīts, ka Somija uzbruka dižajai Padomju valstij..

Karš sākās, jo krievi apgalvoja, ka bijuši šāvieni no somu puses. Bet ko tik viņi neapgalvo... tas jau zināms. Pēc 105 dienām krievi lūdza izlīgumu. Nu jā, Karēlija... :( Bet somi vēl aizvien lepni pēc 80 gadiem. Bet salīdzinām somu un ukraiņu teritorijas.  :ucr:

« Atbilde #134 : 2022. gada 08. marts, 21:40:38 »
"McDonald's" uz laiku slēdz savus restorānus Krievijā
Piekāpjoties sabiedrības spiedienam, "McDonald's" otrdienas vakarā paziņoja, ka uz laiku slēgs visus savus 850 restorānus Krievijā.
Uzņēmums paziņoja, ka turpinās maksāt algas saviem 62 000 darbinieku Krievijā.

baidās, ka nacionalizēs ru tur visu, tāpēc tiem 62 000 zombijiem maksās algu. cerams, ka mazliet apskādēs tās tukšās ēstuves. ar sankcijām tak cenšas arī panākt zombiju atmošanos, kad ēst. ne dzert, ne vilkt mugurā būs ko, viņiem vajadzētu iet un gāzt caru no troņa.