Autors Tēma: kas notiek Krievijā?  (Lasīts 67178 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: kas notiek Krievijā?
« Atbilde #135 : 2022. gada 08. marts, 21:49:08 »
Šitāda veiksme tiem darbiniekiem - uz darbu nav jāiet, bet atgu maksās - кому война, кому мать родная  :mrgr:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #136 : 2022. gada 08. marts, 22:50:28 »
Propogandists Solovjovs, kuru te visas piemin, (es tādu nekad iepriekš nebiju dzirdējusi) un kaut kāds Kedmi grimst pesimismā un gandrīz bimbo, ka dižā Putina armija neko nav iekarojusi un neko nespēj.. vārdu sakot, pat tādi putinisti netic uzvarai..
Nu tad tiešām jātic, ka krievi ir pilnīgā pakaļā. Jo, ja tā nebūtu, tad šādi propogandisti dziedātu un trallinātu uzvaras maršu..

Atslēdzies true detective

« Atbilde #137 : 2022. gada 08. marts, 22:59:42 »
viņs raud par savām villām pie Komo ezera. šitais propogandons ir totāls mēsls, nes tādus murgus ēterā, ka liekas tur jābut diagnozei, lai ko tādu šizofrenisku runātu......
redzēs, kur šitie visi bēgs, kad cars kritīs, jo visi sankcionēti...uz Ķinu, Zkoreju, Somālija būtu laba valsts tādiem.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Milka

« Atbilde #138 : 2022. gada 09. marts, 17:30:15 »
Ģeniāls piekšlikums kā izbeigt karu (no жж)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #139 : 2022. gada 09. marts, 17:44:16 »
viņs raud par savām villām pie Komo ezera. šitais propogandons ir totāls mēsls, nes tādus murgus ēterā, ka liekas tur jābut diagnozei, lai ko tādu šizofrenisku runātu......
redzēs, kur šitie visi bēgs, kad cars kritīs, jo visi sankcionēti...uz Ķinu, Zkoreju, Somālija būtu laba valsts tādiem.
vispār šis Solovjovs mani tiešam nošokēja...es atceros no gadsimta sākuma, ka viņš pat normāli uzvedās TV...ok, es neregulāri skatos, bet tad man šķita, ka viņš ir adekvāts krievu pilsonis...nu, normāls...tad kādu laiku, laikam pāris gadus nebiju viņu redzējis, nesekoju un tad RT šim raidījums....es biju totāli pārsteigts - kā cilvēks var šādi mainīt savu viedokli...nu, pilnīgs hameleons...skaidrs, ka viņš nerunā to, ko domā, bet to , par ko maksā...ja laiki mainīsies, tad varbūt redzēsim cik liels šis demokrāts!  :mrgr:

« Atbilde #140 : 2022. gada 09. marts, 20:42:21 »

šito bija smagi klausīties, Gordejevai visu cieņu izturēt RU domes zombijdeputāti, bet man nedaudz vieglāk kļuvis saprast krievu vēlmi karot, šeit tā bāba runā par to, pārfrazējot, ka tas ir bezmaz viņu ģenētiskais kods būt visu laiku kara stāvoklī un karot.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #141 : 2022. gada 09. marts, 21:15:58 »
Užas kaut kāds. Es redzēju to interviju, bet man jau likās tur kaut kas nelabs, tāpēc neskatījos. Tagad pusi noskatījos, pietika.
Starp citu, Gordejevas raidījumus jau agrāk skatījos, jo viņa, ar cilvēkiem runājot, skāra arī visas šīs nepatīkamās politiskās tēmas. Tajā pat laikā viņai bija arī visādi kultūras raidījumi par Krievijas pilsētām, muzejiem utt., arī par slimiem, pamestiem bērniem. Viņa pati ir adoptējusi bērnu, kad vēl bija viena un neprecēta. Tagad, ja nemaldos, viņai ir četri bērni, pie tam viņas bērni dzīvo Rīgā, iet Rīgas skolās. Es nezinu, kā viņa to apvieno, sevišķi šajā laikā. Varbūt tagad kaut kas ir mainījies, bet kādā intervijā viņa to stāstīja.

« Atbilde #142 : 2022. gada 09. marts, 21:43:06 »
Užas kaut kāds. Es redzēju to interviju, bet man jau likās tur kaut kas nelabs, tāpēc neskatījos. Tagad pusi noskatījos, pietika.
Starp citu, Gordejevas raidījumus jau agrāk skatījos, jo viņa, ar cilvēkiem runājot, skāra arī visas šīs nepatīkamās politiskās tēmas. Tajā pat laikā viņai bija arī visādi kultūras raidījumi par Krievijas pilsētām, muzejiem utt., arī par slimiem, pamestiem bērniem. Viņa pati ir adoptējusi bērnu, kad vēl bija viena un neprecēta. Tagad, ja nemaldos, viņai ir četri bērni, pie tam viņas bērni dzīvo Rīgā, iet Rīgas skolās. Es nezinu, kā viņa to apvieno, sevišķi šajā laikā. Varbūt tagad kaut kas ir mainījies, bet kādā intervijā viņa to stāstīja.

jā, es arī viņu skatījos arī pirms tam, viņa ar ģimeni jau gadus 5 dzīvo Rīgā, arī viņas vīra kanāls patīk
https://www.youtube.com/c/%D0%B5%D1%89%D1%91%D0%BD%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D1%80

« Atbilde #143 : 2022. gada 09. marts, 23:03:45 »
acīmredzot ar sputņiku sapotējies mācītājs
https://www.instagram.com/tv/CaxxIwGAzts/?utm_source=ig_web_copy_link

Atslēdzies Milka

« Atbilde #144 : 2022. gada 09. marts, 23:06:41 »
Krievijā ir arī daži adekvāti ļauži. Apspriežot savas valsts iekšpolitiku un turpmāk sagaidāmās sekas: 
 --" ...Как показала практика прибалты единственные вырвались и успели вступить в НАТО и ЕС и теперь даже имея огромную русскую общину Хуйло не лезет к ним с русским миром, как назойливая муха..."
 --"успели, молодцы"

lai gan tās komentētājas varbūt nav no ru? tur krieviski runājošas no pus pasaules savākušās
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 09. marts, 23:27:23 no Milka »

Atslēdzies Milka

« Atbilde #145 : 2022. gada 10. marts, 00:08:45 »
Ru perspektīvas tuvākā/tālākā nākotnē Jēlas profesora skatījumā: 
https://meduza.io/feature/2022/03/09/da-mnogie-obnischayut-kto-to-budet-zhit-na-ulitse-i-chya-vina-ya-otvechu-putina

Atslēdzies Milka

« Atbilde #146 : 2022. gada 10. marts, 00:32:57 »
«А ведь Путину, наверное, сейчас докладывают про небольшие логистические сложности на Украине, легкое колебание курса рубля и незначительные проблемы в экономике на фоне смехотворных санкций»

Какие у них есть ещё варианты:
1. Запрет на выезд из страны.
2. Конфискация вкладов населения.
3. Введение продуктовых карточек.
4. Запрет оборота валюты.
5. Полная блокировка интернета.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #147 : 2022. gada 10. marts, 11:54:55 »
Россия подготовила механизм национализации имущества зарубежных фирм, ушедших с российского рынка.

В перечень компаний, которые могут быть национализированы, вошли McDonald's, IKEA, Apple, Volkswagen, Microsoft, Toyota и другие (всего 60 предприятий).

«Успешные» страны, которые сделали национализацию - это Иран, Куба, Венесуэла.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #148 : 2022. gada 10. marts, 12:32:03 »

gribu redzēt - ja žigulim pieliek Volkswagen zīmi, tas par Volkswagen nepārevēršas...

Par ekonomisko karu: https://neatkariga.nra.lv/izpete/374877-krievija-atzinusi-faktisko-maksatnespeju

Pagājušas nedēļas beigās Krievijas vadītāji šķita atraduši izeju no savām problēmām. Līdz ar atbilstošu V. Putina rīkojumu Krievijas valsts un visi tās komersanti tika atbrīvoti no pienākuma apmaksāt savus ārzemju parādus tajās valūtās, kādas norādītas kredītu vai tirdzniecības līgumos. Parādnieki tika pasludināti par savas saistības nokārtojušiem, ja viņi pārskaitīs ne tieši savam kreditoram, bet KCB sava parāda summu rubļos pēc KCB noteikta kursa, kas tagad pret reālo valūtas kursu attiecas tāpat, kā padomju laikā noteiktās 64 kapeikas par ASV dolāru attiecās pret melno tirgu, kur par vienu dolāru deva piecus rubļus. Šī neatbilstība tomēr bija sīkums tieši tāpat kā neskaidrība, vai, kad un kā KCB atļaus kreditoriem savākt savus rubļus no KCB. Uzreiz bija skaidrs, ka kreditori nekādus rubļus neņems, bet sniegs prasības tiesās, kas apmierinās viņu prasības uz arestēto KCB aktīvu rēķina.

Krievijas optimisms balstījās uz to, ka arestēta esot 320 miljardiem dolāru atbilstoša summa, bet Krievijas valsts un uzņēmēju aizņēmumi sasniedz 460 miljardus dolāru.Tātad Krievija bija izdomājusi uz kara rēķina labi nopelnīt 460-320=140 miljardus un vairāk ASV dolāru, jo parādiem nāks klāt vēl citas saistības. Piemēram, cena vairāk nekā ārzemju 700 lidmašīnām, kuras Krievijas aviopārvadātāji saņēmuši līzingā un tagad piesavinājušies. Krievija aizliegusi visām šīm lidmašīnām izlidot uz ārzemēm, kur tās tūlīt tiktu atņemtas pēc līzinga devēju prasījumiem; tas attiektos arī uz pāris simtiem Krievijas uzņēmumu īpašumā esošajām lidmašīnām, kuras tiktu arestētas kā kompensācija par Krievijas nozagtajām lidmašīnām. Tālāk nāktu Krievijas uzņēmu saistības kaut vai pret Latvijas uzņēmumiem, ciktāl tie piegādājuši Krievijai iepriekš neapmaksātas preces vai pakalpojumus.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #149 : 2022. gada 10. marts, 20:50:50 »
 :ucr: