Autors Tēma: kas notiek Krievijā?  (Lasīts 67437 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Atb: kas notiek Krievijā?
« Atbilde #360 : 2022. gada 08. aprīlis, 16:51:14 »
Es nekad nebiju dzirdējusi par aktieri Andri Lielo, bet izskatās, ka viņš ir drosmīgs un tas priecē.

https://jauns.lv/raksts/arzemes/496743-fasists-aktieris-andris-lielais-krievu-tv-sova-gandriz-sakaujas-ar-propagandistu

Jāskatās video. Pārējie tur tik nesatricināmām sejas izteiksmēm  :faint:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #361 : 2022. gada 08. aprīlis, 20:00:03 »
Neesi redzējusi Vārnu ielas republiku?

Atslēdzies reno

« Atbilde #362 : 2022. gada 08. aprīlis, 20:26:51 »
varens tracis. Pārkliedza visus vatņikus

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #363 : 2022. gada 08. aprīlis, 20:35:52 »
Vai tur nav tas āķis, ka uzaicina kādu ar pretēju viedokli, lai pataisītu viņu par ākstu un muļķi? Un pārējie tēvišķi smaida.. Sak, redziet, kādi ir tie feiko njūzu izplatītāji. Lētticigi, emocionāli, nesavaldīgi..

Atslēdzies Minne

« Atbilde #364 : 2022. gada 08. aprīlis, 20:39:04 »
Vai tur nav tas āķis, ka uzaicina kādu ar pretēju viedokli, lai pataisītu viņu par ākstu un muļķi? Un pārējie tēvišķi smaida.. Sak, redziet, kādi ir tie feiko njūzu izplatītāji. Lētticigi, emocionāli, nesavaldīgi..

Un tā ūdens glāzes piedāvāšana un aicinājumi nomierināties izklausīgās izņirdzoši un augstprātīgi - tipa mēs gudrie, bet kliedzējs ciema muļķītis

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #365 : 2022. gada 08. aprīlis, 20:47:53 »
Jā, man arī tāds iespaids. Mēs, kas saprotam, ko Andris saka, viņu redzam savādāk, bet propogandas nozombētiem vienkāršiem krieviem viņš izskatās pēc kaut kāda nesaprātīga antiņa, ļauns nav, bet muļķis gan.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #366 : 2022. gada 09. aprīlis, 15:41:06 »
Šo biju redzējusi kādus gadiņus atpakaļ (ja pareizi jaucu - varētu būt arī pirms 8 gadiem).
Šodien klausos un viss izklausās citādāk, bet tik ļoti precīzi.

https://www.facebook.com/viktoriaguven/videos/937152313637152
Irina Hakamada gan saka, ka pēc 15 gadiem redzēsiet, ka man ir taisnība, bet nav pagājis pat tik daudz!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #367 : 2022. gada 09. aprīlis, 17:50:17 »
Smieklīgi, ka aizliedza Krievijas kuģiem, kuriem krievu karogs, ienākt Eiropas ostās...visi tankeri un kravas kuģi pasaulē ir ar Libērijas, Kipras utt karogiem...ar krievu karogiem varētu būt jahtas, bet ne visas...nu, un militārie kuģi...tikai tagad aizliedza tiem ienākt Eiropas ostās? 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #368 : 2022. gada 09. aprīlis, 18:13:41 »
Iepatikās man tas apzīmējums - rašisti.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #369 : 2022. gada 09. aprīlis, 18:24:27 »
Smieklīgi, ka aizliedza Krievijas kuģiem, kuriem krievu karogs, ienākt Eiropas ostās...visi tankeri un kravas kuģi pasaulē ir ar Libērijas, Kipras utt karogiem...ar krievu karogiem varētu būt jahtas, bet ne visas...nu, un militārie kuģi...tikai tagad aizliedza tiem ienākt Eiropas ostās? 
Jā, arī mans radinieks brauca zem Libērijas karoga.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #370 : 2022. gada 09. aprīlis, 19:26:01 »
ceru,ka pirms manis nav kāds ielicis, nepatiktu atkārtoties :)Riktīgi sasmējos :

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #371 : 2022. gada 09. aprīlis, 19:51:20 »
Jūrnieku kuģi  Iet nevis Brauc :)

Atslēdzies sanda

« Atbilde #372 : 2022. gada 09. aprīlis, 20:06:47 »
reno - es tikai par karogiemRofl
 Ministru kabineta noteikumos Nr.168  šitā :

''Ja Latvijā reģistrētam kuģim ir atļauts braukt uz laiku zem citas valsts karoga, vai arī citā valstī reģistrētam kuģim uz laiku ir atļauts braukt zem Latvijas karoga, attiecībā uz šo kuģi jāievēro šādi noteikumi:...''

Atslēdzies reno

« Atbilde #373 : 2022. gada 09. aprīlis, 20:30:38 »
nu ko var gribēt no mūsu likumu rakstītājiem :?:

Atslēdzies Milka

« Atbilde #374 : 2022. gada 09. aprīlis, 21:20:01 »
Latiņina stāsta, ka kuģi zem ru karogiem dabā vispār neeksistē.
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 09. aprīlis, 21:37:21 no Milka »