Autors Tēma: kas notiek Krievijā?  (Lasīts 67419 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Milka

Atb: kas notiek Krievijā?
« Atbilde #450 : 2022. gada 28. aprīlis, 00:35:36 »
Par ru putinisti no  Zviedrijas.
Trešais skrīns no viņas darbavietas. Nu jau bijušās.
Un beigās - tā meitene, kurai viņa uzbrauca.

« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 28. aprīlis, 01:02:24 no Milka »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #451 : 2022. gada 28. aprīlis, 10:32:25 »
Putins atkal draud kā kara pirmajā dienā -   
https://www.delfi.lv/news/arzemes/putins-draud-ar-strauju-reakciju-uz-iejauksanos-kara-ar-ukrainu.d?id=54288660   

"Putins sacīja: "Ja kāds vēlas iejaukties pašreizējos notikumos no malas un radīt mums nepieņemamus draudus, kuriem ir stratēģisks raksturs, tam jāzina, ka mūsu reakcija (..) būs zibenīga."Putins paziņoja, ka Krievijas armija nevilcināsies izmantot vismodernākos ieročus.
"Mums tam ir visi instrumenti, ar kuriem neviens cits nevar lepoties. Mēs ar to nelielīsimies, mēs tos izmantosim, ja vajadzēs. Un es vēlos, lai to zinātu visi," draudēja Putins." (c)   

...nu, tas domāts amerikāņiem, kuri saka, ka maina savu stratēģiju šajā karā....es to biju sapratis, ka ASV iesaistīsies pati karot, un Putins arī laikam tā to saprata un sāka draudēt...Baidens nobīsies vai turpinās iecerēto?

Atslēdzies reno

« Atbilde #452 : 2022. gada 28. aprīlis, 11:10:57 »
pie Harkovas esot zemē viskrutākā krievu lidmašīna, par kuru lielījās, ka nenotriecama

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #453 : 2022. gada 28. aprīlis, 11:33:15 »
Es piekrītu, ka krievi vairāk lielās nekā ir patiesībā...taču veselais saprāts tak liek domāt, ka pašu labāko taupa priekš amerikāņiem...nu, ja ASV ieies karot Ukrainā, tad krievi var iznīcināt, piemēram, ASV teritorijā atrodošos jūras kājnieku bāzi Kvantiko?...nu, militārs objekts un bez kodolieroču pielietošanas?...to viņu jauno virsskaņas raķeti "Sarmat" var notriekt?   

https://www.sargs.lv/lv/arvalstis/2022-04-21/krievija-izmegina-jaunakas-paaudzes-ballistisko-raketi-pentagons-neuztver-ka   

Pentagons saka, ka nebaidās...bet kamēr nav notriekta, tikmēr viss tā vārdos...ja ASV tagad ieies Ukrainā, tad jau tiešām nebaidās...bet ja atcels plānus iet Ukrainā, tad laikam nevar notriekt...   
Esmu diezgan pārliecināts, ka bez ASV tiešas iesaistes šajā karā neuzvarēt...ukraiņi var zaudēt dienvidus iesaldētā veidā, kas neko neatrisina...jebkurā brīdī tas var turpināties...lai pieliktu punktu, kremlis ir jāsakauj un jāatbrīvo visa Ukraina (arī Krima), bet to var izdarīt tikai kopā ar amerikāņiem

Atslēdzies Minne

« Atbilde #454 : 2022. gada 28. aprīlis, 13:47:45 »
Es pareizi Tavos komentos, nakata kungs, lasu, ka Tev šķiet, ka amerikāņiem tā vien niez uzspēlēt kariņu ar krieviem?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #455 : 2022. gada 28. aprīlis, 13:59:17 »
Es visur lasu, ka niez Putinam.. tas ir, no paša Putina uzvedības un teiktā.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #456 : 2022. gada 28. aprīlis, 15:11:20 »
Es pareizi Tavos komentos, nakata kungs, lasu, ka Tev šķiet, ka amerikāņiem tā vien niez uzspēlēt kariņu ar krieviem?
tu nekļūdies...amerikāņi ir lielvara, tāds pasaules policists ar visām labajām un sliktajām īpašībām, kas piemīt policistiem...Krievija ir bandīts, kurš turklāt izaicina policiju un draud viņai - ja tu traucēsi man laupīt un slepkavot, tev būs slikti...pie tam policists saprot, ka bandīts ir jāaptur, tas pat ir viņa pienākums...laikam jau policists tik gaida piemērotu brīdi, kurš tuvojas...iespējams būs kaut kādi priekšlikumi ANO, lai to padarītu likumīgu caur Ģenerālo Asambleju, jo DP krievi un ķīnieši uzliks veto....katrā ziņā būs kaut kādi soļi, lai tas būtu likumīgi

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #457 : 2022. gada 28. aprīlis, 15:17:59 »
Līdz šim policists bandītam ir visu atļāvis, jo tas viņu netraucē. Un bandīts droši ālējas. Un vēl kacina. Redz, jums nav iekšu man kaut ko padarīt.
To jau ukraiņi saka, ka Putins ir Rietumu produkts. Ar viņu akceptu radīts.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #458 : 2022. gada 28. aprīlis, 15:19:53 »
Es nedomāju, ka iejauksies. Vismaz ne militāri.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #459 : 2022. gada 28. aprīlis, 16:16:57 »
Broņ, līdz laikam.

Kamēr amīši & co nebūs izmēģinājuši jaunās ieroču sistēma. Rajevs pareizi saka (bet ne visu līdz galam), ka no 10 jaunākām bruņutehnikas vienībām (transportieriem, PGA, haubicēm) Ukrainai militāri jēga maza, jo tiem nav rezerves daļu... nu būs tādai pašgājējhaubicei eļlas filtrs vai tēmeklis jāmaina - fig, neviens ne māk, ne ir rezerves daļas... bet izmēģināt gribās. Tas arī notiek pašreiz.

Javelini sevi labi parādījuši.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #460 : 2022. gada 28. aprīlis, 17:36:24 »
Līdz laikam.. Bija teikts, ja pārkāps sarkanās līnijas.. Tad redzēsim, vai Baidens tā arī darīs.. vai arī meklēs atrunas, ka vēl nav pierādījumu utt. (par ķīmiskajiem ieročiem, piemēram).
Bet Putins reāli gatavo savu publiku trešajam pasaules karam. Redzēju fragmentu no propogandas raidījuma, kur Simonjana un Solovjovs ālējas.
Abi brēca, ka NATO valstis gatavojas uzbrukt, ka draud Krievijai un grib izraisīt 3. pasaules karu, bet viņi jau parādā nepalikšot, došot pretī.. Vārdu sakot, iedzīvotājus karam gatavo un, protams, iestāsta, ka izraisītājas ir NATO valstis.
Kāpēc Putins to grib? Vai nu viņam tiešām ar veselību slikti, ka vienalga.. grib paraut pasauli sev līdzi, sakarā ar to, ka neizdevās Ukrainu nolikt uz ceļiem.. Vai arī viņš uzskata, ka Rietumi ir mīkstie un neko viņam nepadarīs, tāpēc izālēsies vēl pēc sirds patikas..
Un ASV izlūkdienesti jau labi strādā, viņiem jau ir skaidrs, kāda situācija Krievijā ir. Gan jau sen zināja par novecojušo militāro tehniku. Lasīju, ka zina arī, kur ir Putina bunkurs. Tad nu drīzāk, es domāju, varētu organizēt Putina sašņorēšanu, protams, ar pašu krievu rokām. Vai sliktākajā gadījumā - atentātu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #461 : 2022. gada 28. aprīlis, 17:47:22 »
i jā, i nē...
kas zin, kas var nākt Pu vietā, kāds idijots... Pu atbalsta 75% iedzīvotāju... trakākais, ka tie 25%, kas neatbalsta, saka, ka vēl STINGRĀk vajadzēja...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #462 : 2022. gada 28. aprīlis, 18:01:13 »
Kurš nu gan zina, cik viņu atbalsta. Uz tiem 75% taču arī noteikti piekoriģēts

Atslēdzies daddy

« Atbilde #463 : 2022. gada 29. aprīlis, 08:16:52 »
iz dzīves: Kontroldarbā jautājums par "auksto karu" - kāpēc PSRS zaudēja "aukstajā karā" atbilde - tāpēc, ka klimats PSRS ir daudz aukstāks nekā rietumeiropā un ASV... skolotāja gribēja likt "neapmierinoši", t.i. 0, es aizstāvēju bērna viedokli un teicu, ka atbilde principā ir pareiza un vismaz 6, ja ne 7 balles vērta... :)   

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #464 : 2022. gada 29. aprīlis, 08:48:43 »
Es piekrītu skolotājai. Bērns neko nejēdz no temperatūrām. Aļaskā ir auksts kā Sibīrijā. Un Krievijas dienvidos ir pat ļoti silts. Tā kā atbilde nepareiza, neapmierinoši jums abiem ar skolnieku.