Nu ja. Šam esot vēzis, parkinsons un kas tur vēl. Uz kādām 10 dienām nozudīs no skatuves, iespējams pēc 9.maija svinībām un šamo aizstās kaut kāds 70 gadīgs vecis no KGB, kurš būtībā arī izplānojis visu to karagājienu. Patruševs ( Krievijas Federācijas Drošības padomes sekretārs), laikam. Kā variants, vienkārši notīsies no skatuves, lai to ātomblīkšķi veikt ar citām rokām. Pats uz to laiku nozudīs kādā no savām alām- bunkuriem, lai vēlāk tēlot pārsteigumu,- Kas jums te par bardaku? A ko es, es jau neko... Nu par vēzi es nebrīnos, viss uz to vilka. Iespējams, niknuma dēļ nolēma "aiziet" ar lielu blīkšķi. Nu, lai atstāt vēsturē savu vārdu, ne tikai, kā RU izlaupītājs. Kaut kā taču jāattaisno tās valsts ekonomikas pagrimums. A te, smuks iemesls - karš, "fašistus" esot medījis. Ko, nav fašistu? Tātad izlūkdienests esot šo maldinājis. Pie tam, ar to Parkunsonu, varbūt nemaz nav iespējams trīcošām rokām to slaveno atom-pogu nospiest. Un te uz skatuves parādās Patruševs, kuram uz vecumu iespējams arī kādas mentālās vainas, bet rokas netrīc. Par to roku trīci nešaubos, ne jau velti šis bija tai galdā iekrampējies. Starp citu, ja palasa par Parkunsonu, tad viena no stadijām ir demence. Un tur vairs neko nevar darīt. Vienā vārdā, kremlis pašreiz ir vairāk tāda, ka trako mājas maza filiāle ( 6 palātas filiāle).