Autors Tēma: kas notiek Krievijā?  (Lasīts 67448 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: kas notiek Krievijā?
« Atbilde #510 : 2022. gada 02. maijs, 19:51:24 »
Bet pats Putins taču bija vakcïnu uzspiedējs! Žiriks vakcīnfans totālais, kas bļāva pēc krimināllatbildības nevakcinētajiem! Tie tad, pēc jūsu, birku karinātāju, loğikas, būtu tie kvēlākie antirašisti, miera cīnītāji un Ukrainas aizstāvji?!

Smadzenes vajaH arī reizēm pakustināt, ne tikai papaHaiļot pakaļ visam, ko zombijkaste sludina...

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #511 : 2022. gada 02. maijs, 21:48:10 »
Ne visi, bet daudzi diemžēl. Manā attālajā paziņu lokā šie abi faktori baigi daudziem liekas kopā... :( Lai cik ļoti negribētos tam ticēt. Ne visi, protams, bet pārāk daudzi.

Neba jau velti teica, ka Kanādas konvoja atbalsta troļļu skaits samazinājās, kad šamie troļļu fermās bija pārorientēti uz samazgu liešanu par Ukrainu.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #512 : 2022. gada 02. maijs, 22:09:00 »
Diemžēl arī man diezgan tuvā draugu lokā, jāatzīst, ka nu jau bijušo draugu, antivakcinēšanās un atbalsts putinam diezgan stipri korelē...
...nu kā var veltīt dziesmas un ziedot naudu tam pašam A.Vasiļevskim...un pārsvarā tie, kuri to dara ir antivakseri...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #513 : 2022. gada 03. maijs, 02:28:12 »
Da lāab... :fp:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Milka

« Atbilde #514 : 2022. gada 03. maijs, 09:14:35 »
Februāra sākumā ru TV ar baudu stāsta un rāda kā viņi iekaros Baltijas valstis  (no 7:06)
Paskatieties uz viņu sejām. Kā Ģintermuižas pacientiem.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #515 : 2022. gada 03. maijs, 09:19:18 »
Lai gan ru ir pants.

УК РФ Статья 353. Планирование, подготовка, развязывание или ведение агрессивной войны

1. Планирование, подготовка или развязывание агрессивной войны - наказываются лишением свободы на срок от семи до пятнадцати лет.

2. Ведение агрессивной войны - наказывается лишением свободы на срок от десяти до двадцати лет.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #516 : 2022. gada 03. maijs, 09:37:28 »
Cauri būs ar krieviem, Lavrovs par nacistiem aizmuldējies tik tālu, ka Krievijas vēstnieks pie Izraēlas ĀM bija jāizsauc - https://www.tvnet.lv/7513238/lavrovs-izraisa-diplomatisku-incidentu-ar-izraelu... līdz šim Izraēla neko - izmantoja iespēju gudri paklusēt par karu...

Un tas laikā, kad ASV kongresā balsojums par 33 miljardu palīdzību Ukrainai un lendlīzi (būtībā, ka ASV var sūtīt Ukrainai dajebko uz atvieglotiem noteikumiem)...

Atslēdzies reno

« Atbilde #517 : 2022. gada 03. maijs, 09:54:31 »
Tas gājiens ar Hitlera izcelsmi  esot paredzēts iekšējai lietošanai -ja "nacizm ņe projdjot" sāk izplēnēt, tad piesviež "beij žida"

Tie murgi, ko izverd kremlis savā agonijā :evil:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #518 : 2022. gada 03. maijs, 23:51:01 »

Gods un slava pīpmaņiem - atkal benčikus nevietā nometuši  :mrgr:
https://www.la.lv/perma-noticis-spradziens-saujampulvera-rupnica

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #519 : 2022. gada 04. maijs, 10:02:58 »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #520 : 2022. gada 05. maijs, 00:43:34 »

Atslēdzies Camma

« Atbilde #521 : 2022. gada 05. maijs, 19:43:33 »
Kvadra - es putlera vietā aizliegtu cigaretes un atļautu tikai pīpes - tās tak nenomet.
Visus sakost!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #522 : 2022. gada 05. maijs, 20:12:48 »
Kvadra - es putlera vietā aizliegtu cigaretes un atļautu tikai pīpes - tās tak nenomet.

Bet izdauza pelnus un tabakas atlikumus. Ar visu pēdējo dzirksteli... :)
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #523 : 2022. gada 05. maijs, 21:36:00 »
Tad atliek tikai šņaucamo un kožļājamo

Atslēdzies Camma

« Atbilde #524 : 2022. gada 06. maijs, 10:28:27 »
Atmetam visu medicīnisko šņagu (teicu jau, ka esmu miermīlīga mājsaimniece) un paskatāmies uz puķku - tikai es viena redzu, ka visas grimases un mīmika uzstāšanās laikā ir galīgi kreizī? Acu skatienu noturēt nevar, skats kaut kāds neta šķielējošs, neta uz aklumu velk. Runas veids kā tāds - senils uz gadiem 120 ar insultu bekgraundā.Pārsvarā puķkas veselības stavokļa analizatori tikai par kāju vilkšanu runā. Tā esot no zirdziska kritiena.Vismaz zirgam krievijā ir bijis gana daudz saprāta! Žēl tik, ka nav paveicies un bullis nepalīdzēja nobradāt līdz galam.Uffff. Nja, nebiju domājusi, ka lopiņiem tur kudī vairāk saprāta.

Visus sakost!