Autors Tēma: kas notiek Krievijā?  (Lasīts 66888 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Atb: kas notiek Krievijā?
« Atbilde #525 : 2022. gada 06. maijs, 20:14:01 »
Reno - būs Tev varens biziness ar gremojamās tabakas piegādi gremliniem - tak tā kā vajadzētu beigt pīpēt (Makarovs svilst).
Visus sakost!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #526 : 2022. gada 06. maijs, 23:19:40 »

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #527 : 2022. gada 07. maijs, 00:35:21 »
Artjēmijs Troickis izmeta doma, ka Krievija valda šīs vispārējais ļaunums, stulbums un aprobežotība dēļ revanšistiskām noskaņām jau daudzus gadus. Proti, Krievijā sabiedrība gaidīja atzinību, ka viņi ir labi, bet tā vietā saņēma vien nievas un nopēlumu, un tagad izjūt gandarījumu, ka ar viņiem nevar nerēķināties. Tāpēc šī īpašība piemīt visai "krievu pasaulei" neatkarīgi no sadzīviskās realitātes, proti, dzīvo Krievijā vai kur citur.
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #528 : 2022. gada 08. maijs, 00:22:31 »
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #529 : 2022. gada 08. maijs, 01:19:28 »
Tik žēl, mežu un dzīvās dabas..
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 08. maijs, 01:27:05 no mellene88 »
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #530 : 2022. gada 08. maijs, 08:49:57 »
Pilnīga apokalipse, arī garīgā  :cry:

Atslēdzies dip

« Atbilde #531 : 2022. gada 08. maijs, 10:14:12 »
Joprojām nesaprotu, KĀPĒC ru bija tas jādara. Tāda sajūta, ka sanarkojies, prātā slims lohs ar nažu un šaujamo kpmplektu ārdās pa kaimiņu māju.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #532 : 2022. gada 08. maijs, 10:33:39 »
Bet visa pārējā pasaule taču to pieļāva - Čečeniju, Gruziju, Ukrainu 2014. Tad arī domāja, ka arī šo krupi norīs...

Atslēdzies reno

« Atbilde #533 : 2022. gada 08. maijs, 10:39:24 »
freedom vēsturnieks analizē līdzības ar fašismu ,II pasaules kara sākumu, lenlīzes nozīmi tajā laikā.  Ru mērķis -
atjaunot PSRS teritoriju
pakļaut Austrumeiropu
turēt R-eiropu , ASV u.c. kodolapdraudējumā
Tādēļ vienīgā izeja, tāpat kā ar Vāciju savā laikā, sagraut militāri, lai nekad nevarētu radīt
draudus pārējai pasaulei

Nav gan piemērota tēma saulainā svētdienas rītā

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #534 : 2022. gada 08. maijs, 10:47:40 »
Tam piekrītu. Bet nesaprotu, nafiga? Ru tādi plašumi, cel un attīsti. Nu kam vēl teritorijas. Bet ok, man to nesaprast.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #535 : 2022. gada 08. maijs, 10:53:08 »
Jā, ļoti precīzi. Tikai Krieviju neviens nedemilitarizēs un nedenacificēs, tādēļ apdraudējums no turienes nāks vienmēr.

Par tām degšanām Sibīrijā. Nu, lūk, arī lielgabalu gaļas materiāls. Kur cilvēki liksies no tiem apgabaliem? Viss sadedzis, ne īsti, ko ēst, ne dzert. Jāiet karā, tur maksās, var arī sazagties.. Putinam un Kremļa vadībai nekad nav bijis izdevīgi, ka tauta labi dzīvo..

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #536 : 2022. gada 08. maijs, 17:13:43 »
Putinam un Kremļa vadībai nekad nav bijis izdevīgi, ka tauta labi dzīvo..
Bet padomju latvijas mantiniekiem interese par Putinu un Kremli ir tāda pati, kā padomju krievijas, revanšistiskas emocijas, kas ir pamats protofašistiskiem (nacistiskiem) režīmiem. Un padomju latvijas mantiniekiem šīs emocijas ir mērķētas uz kolēģiem krievijā. To sauc par postpadomju nostaļģiju, kas nu jau ir pāraugusi kliniskās reakcijās ...
Un Latvijai eksāmens būs vēlēšanas rudenī, kur pat es, visumā politikā izglītots cilvēks nezinu par ko balsot .... un indikators būs varas jenotu atbalstīšana. ;) 

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #537 : 2022. gada 09. maijs, 16:09:23 »
Par 9. maiju, Putinu, viņa runu, par to, kāpēc Batjka nebija parādē (beigās)..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #538 : 2022. gada 09. maijs, 23:32:07 »
Atbilstoši šai dienai ..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #539 : 2022. gada 10. maijs, 00:03:09 »
Daugavpils aptrakusī orkiene.
https://jauns.lv/raksts/zinas/501367-mes-uzvarejam-nevis-kaut-kada-eiropas-savieniba-daugavpili-liels-skaits-cilveku-9-maija-demonstre-atbalstu-krievijai

Šie cilvēki pilnīgi nepārprotami parāda, ka viņiem pie pakaļas tas, ko šis datums nozīmē Latvijai un latviešiem. Viņiem ir pie vienas vietas okupantu armijas pastrādātās zvērības Ukrainā. Viņi pilnīgi nepārprotami tikai priecātos, ja kaimiņu salašņu armija ierastos arī šeit. Viņiem ir uzspļaut mūsu vērtībām, viņiem riebjas NATO un Eiropas Savienība. Un nav skaidrs, kāda velna pēc viņi visi nav aizvākušies uz savu sapņu zemi. (Citēju)

« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 10. maijs, 00:17:46 no Broņa »