Autors Tēma: kas notiek Krievijā?  (Lasīts 66935 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Milka

Atb: kas notiek Krievijā?
« Atbilde #555 : 2022. gada 16. maijs, 23:12:56 »
Yes!
PU aicina noklīdušos krievus un krievu pasaulei piederīgos atpakaļ uz Krieviju
Tas droši vien ir vairākus gadus vecs video.
Putlers tur ir krietni jaunāks un tievāks.
Bet tagad viņš pēc pelmeņa izskatās.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #556 : 2022. gada 16. maijs, 23:29:54 »
Jā es arī pamanīju. droši vien kāda preses konference. Es tādas neklausos bet PU pats par to savas demences dēļ ir aizmirsis :0)
Kaut gan, re - kara sākuma taču aizveda baigo lērumu iedzīvotāju no Ukrainas uz RU...  spaidu kārtā gandrīz. Varbūt tā "specoperācīja"
pie reizes domāta lai tos 500 000 dabūtu uz RU. Tad varēs atskaitīties, par lēmumu izpildi. :thinking:

Atslēdzies Milka

« Atbilde #557 : 2022. gada 16. maijs, 23:51:50 »
Jā es arī pamanīju. droši vien kāda preses konference. Es tādas neklausos bet PU pats par to savas demences dēļ ir aizmirsis :0)
Kaut gan, re - kara sākuma taču aizveda baigo lērumu iedzīvotāju no Ukrainas uz RU...  spaidu kārtā gandrīz. Varbūt tā "specoperācīja"
pie reizes domāta lai tos 500 000 dabūtu uz RU. Tad varēs atskaitīties, par lēmumu izpildi. :thinking:
Jā, koncentrācijas nometnēs.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #558 : 2022. gada 17. maijs, 02:04:35 »
Ārprāts! Es kaut kur vēl lasīju, kā tur pirmā šķirošana notiek. Visiem, kas nāk no Ukrainas... Večus atdala no ģimenes. Visiem pārbauda gadžetu saturu.  Pārmeklē, liek izģērbties, nofočē visus tatu. Nešķiro, vai tu  labprātīgi iebrauc vai spaidu kārtā. Pirms pārbaudes visi stāv aplokā, sēdēt nedrīkst. Jāgaida līdz 5 stundām. Iznāk obers, nosauc dažus uzvārdus, , ja neesi sadzirdējis stāvi atkal. Vispār vāks. Par bērniem nezinu, raksts bija sācies ar situāciju, ka māte bija nošķirta ar meitu (ap 6 gad.v.). Tā arī nezin, kā tā situācija nokārtojās.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #559 : 2022. gada 17. maijs, 10:18:12 »
Ārprāts! Es kaut kur vēl lasīju, kā tur pirmā šķirošana notiek. Visiem, kas nāk no Ukrainas... Večus atdala no ģimenes. Visiem pārbauda gadžetu saturu.  Pārmeklē, liek izģērbties, nofočē visus tatu. Nešķiro, vai tu  labprātīgi iebrauc vai spaidu kārtā. Pirms pārbaudes visi stāv aplokā, sēdēt nedrīkst. Jāgaida līdz 5 stundām. Iznāk obers, nosauc dažus uzvārdus, , ja neesi sadzirdējis stāvi atkal. Vispār vāks. Par bērniem nezinu, raksts bija sācies ar situāciju, ka māte bija nošķirta ar meitu (ap 6 gad.v.). Tā arī nezin, kā tā situācija nokārtojās.

Vienā forumā krievu meitenes lūdza palīdzēt ar apģērbu, apaviem u.c. lietām uz tālajiem austrumiem izsūtītajiem ukraiņiem, kuri izvesti jau februārī-martā. Kā bijuši ziemas drēbēs, tādi arī ir, nekā cita viņiem nav. Vietējais gubernators viņus uzskatot par bezmaksas darbaspēku. Viņiem tikai ir vieta, kur dzīvot, kaut ko ēdamu arī vietējā vara piešķirot (vergiem tak būs jāstrādā, badā nepastrādāsi)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #560 : 2022. gada 17. maijs, 10:24:27 »
Nebūtu jau žēl palīdzēt, tikai - vai līdz viņiem vispār kas nonāks?  :n-:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #561 : 2022. gada 17. maijs, 10:31:07 »
Nebūtu jau žēl palīdzēt, tikai - vai līdz viņiem vispār kas nonāks?  :n-:

Gluži manas bažas... uz Orklandi jebko bail sūtīt... tāpat nozags

Atslēdzies Milka

« Atbilde #562 : 2022. gada 17. maijs, 11:06:44 »

Gluži manas bažas... uz Orklandi jebko bail sūtīt... tāpat nozags
Ta nē, tur vietējiem krieviem lūdz, lai palīdz. Viņi negaida, ka kāds no ārzemēm mantas sūtīs.
Bet saņemt naudu no naidīgajiem ārvalstniekiem viņiem ir bīstami. Pie vēlēšanās var pantu pierakstīt un gadus dabūt, ka ir ārzemju aģents u.t.t.

Atslēdzies reno

« Atbilde #563 : 2022. gada 17. maijs, 12:48:14 »
Ja paši krievi raksta, lai pastmarkas, īpaši skaistās,  stingri pielīmē, citādi noplēsīs...

Vēstules man nav zudušas, postkrosseros gan Krievija nākošā aiz Ķīnas pazudušo kartiņu top 10

Atslēdzies Milka

« Atbilde #564 : 2022. gada 17. maijs, 16:22:00 »
Депутат Госдумы Анатолий Вассерман предложил запретить обмен вышедших с «Азовстали» украинских военных. Спикер Госдумы Володин с ним согласился.

«Понятно, что обмен хоть одного из этих преступников будет объявлен коллективным Западом победой Украины, — сказал Вассерман на заседании Госдумы. — Полагаю необходимым принять постановление или даже закон, запрещающий обмен кого бы то ни было из нацистских преступников».

Maita.
Pats dzimis, audzis Ukrainā.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #565 : 2022. gada 17. maijs, 16:36:38 »
Paskatoties uz uzvārdu, šķiet, ka Lavrovam bija zināma taisnība par to, kurš patiesībā ir lielākais nacists...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #566 : 2022. gada 17. maijs, 18:04:24 »
Man šķiet, ka es vairs galīgi nesaprotu, ko nozīmē “nacists”, “fašists” etc., un par ko vispār ir runa?   :alt:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #567 : 2022. gada 17. maijs, 18:40:28 »
Man šķiet, ka es vairs galīgi nesaprotu, ko nozīmē “nacists”, “fašists” etc., un par ko vispār ir runa?   :alt:
Tā Krievija apzīmē ienaidniekus :?:
Minne, ja mēs ar Tevi saplēstos, varētu viena otru apsaukāt par fašisti vai nacisti :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #568 : 2022. gada 17. maijs, 18:52:56 »
Nu vot kā Krievija kārto lietas - sarunā, ka izvedīs ievainotos, ko pēc tam apmainīs, cilvēki notic, a Krievija "pārdomā" - nē, "fašistus" nemainīsim! Kāds brīnums, ka azovieši nenāk ārā, ja tāpat gals klāt, labāk kaujā nekā gūstā kā "noziedzniekiem".
Uz šitā fona Krimsona versija par to, ka viņiem AZLIEGTS padoties, draudot ar nošaušanu, izskatās smieklīga - kas tad viņus gūstā sagaida?!

Atslēdzies Milka

« Atbilde #569 : 2022. gada 17. maijs, 18:56:53 »
Viss, kas jāzin par putlerismu