Autors Tēma: kas notiek Krievijā?  (Lasīts 67551 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: kas notiek Krievijā?
« Atbilde #720 : 2022. gada 04. augusts, 21:22:18 »
Kas tur tagad ar to Azerbaidžānu? rašas "miera uzturētāji" maisa gaisu. Tas lai novērstu uzmanību vai vienkārši plānprātiņi?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #721 : 2022. gada 04. augusts, 21:52:50 »
Erdogans caur Azerbaidžānu izpildās. Bet tas labi. Esot uzaicinājis Putinu uz sarunām. Erdoganam, protams, savas intereses. Bet lai patirpina punduri.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #722 : 2022. gada 08. augusts, 11:55:47 »
Image

Unadulterated fascism. "Journalist" Mardan encourages authorities to, "if not shoot [Ukrainian teachers who refuse to reach in Russian], then at least burn their homes and send them to Gulags, in our good old tradition". Also asks why they didn't shoot family of non-collaborator.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #723 : 2022. gada 08. augusts, 16:08:38 »
Nesaprotu, kā tai tautai nenāk vēmiens ieslēdzot TV. ;o))
Kāpēc neviens nepieslēdz smadzenes, vai to, kas no tām palicis pāri?
 :alt:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #724 : 2022. gada 08. augusts, 16:49:21 »
Par ko jāvemj? Ir taču patīkami un iedvesmojoši klausīties par savu izredzētību, varenību, varonību un uzvaras gājieniem!

Un es neteiktu, ka neviens nedomā savādāk. Bet, ja par nepareizā viedokļa paušanu nu jau 15 gadi draud, daudz gribētāju būs izteikties?  Kā 37.gadā klusēja lupatiņā, tā tagad klusē...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #725 : 2022. gada 08. augusts, 17:00:16 »
Krievijā varu var noturēt tikai ar dūri...uz to arī viss balstās....kā palaidīs "perestroiku" , tad tā valsts izjuks...bet ja izjuks, tad nav garantijas, ka katru to izjukušo daļu arī neturēs ar dūri...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #726 : 2022. gada 08. augusts, 17:37:32 »
Beidzot RU atzīst, ka IR problēmas, izskatās, ka  šamie tai sakarā ir ļoti  pārsteigti ;o)))
https://www.youtube.com/watch?v=RkXHlOz85WI

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #727 : 2022. gada 08. augusts, 19:09:47 »
Man patika - divi vecie perdeļi lecās viens otra priekšā , Alksnis  savā elementā. Bet par karu  viedokļi man patika - pieļauj domu, ka var arī neuzvarēt, valdībā nejēgas, kur ir tās mūsdienīgas kara tehnoloģija, pieļauj, ka to nav daudz un tā kā nav iespējas ražot - trūkst importa detaļu tiek taupīts melnai dienai. un t.t. Ja neņem galvā to "великорусское чванство" un vecuma marasmu sīkumos diezgan interesanti kas tur viņu vecos pauros notiek.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #728 : 2022. gada 09. augusts, 07:09:01 »
Aivars Markots
10 h  ·
no maniem ukraiņu partneriem.. info vēl nav oficiāli apstiprināta, bet nevaru nepadalīties... izskatās, ka ukraiņu IT džekiem ( un tie ir vieni no spicākajiem pasaulē), jeb baltkrievu IT partizāniem,  izdevies uzlauzt ( jeb uzlaust... hmm) Baltkrievijā izvietoto krievu zenītraķešu kompleksu smadzenes un tur notiekošo manevru laikā izšaut vismaz 4  raķetes pa Krievijas teritorijā esošu kara lidlauku.. iznīcināts aviācijas grupējuma komandpunkts, 2 stratēģiskie bumbvedēji, kā arī lērums Su35 un Su27.. smuki

Ja tiešām tā noticis -super

Atslēdzies Trix

« Atbilde #729 : 2022. gada 09. augusts, 09:05:44 »
"ukraiņu IT džekiem ( un tie ir vieni no spicākajiem pasaulē), jeb baltkrievu IT partizāniem"

Ukraiņu IT džeki ir baltkrievu partizāni? Tad nebrīnos, ka Baltkrievija Ukrainu apšauda.

Bet principā vienalga, kam tur rociņas aizsniegušās, - labs izgājiens.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #730 : 2022. gada 09. augusts, 09:12:46 »
Aivars Markots
10 h  ·
no maniem ukraiņu partneriem.. info vēl nav oficiāli apstiprināta, bet nevaru nepadalīties... izskatās, ka ukraiņu IT džekiem ( un tie ir vieni no spicākajiem pasaulē), jeb baltkrievu IT partizāniem,  izdevies uzlauzt ( jeb uzlaust... hmm) Baltkrievijā izvietoto krievu zenītraķešu kompleksu smadzenes un tur notiekošo manevru laikā izšaut vismaz 4  raķetes pa Krievijas teritorijā esošu kara lidlauku.. iznīcināts aviācijas grupējuma komandpunkts, 2 stratēģiskie bumbvedēji, kā arī lērums Su35 un Su27.. smuki

Ja tiešām tā noticis -super

Ja man būtu jāsalīdzina krievu militāristu tupums ar ukraiņu IT džekiem-hakeriem, es tomēr liktu uz pirmo... Uzšaut pa saviem mērķiem - īzī pīzī, sajauc sarkano un zilo krāsiņu un gatavs... savukārt TĀDU tupumu, ka raķešu palaišanas iekārtas būtu internetam pieslēgtas (caur kurieni hakeri tām piekļūst), es nespēju iedomāties :)     

Pieslēdzies reno

« Atbilde #731 : 2022. gada 09. augusts, 09:26:21 »
Man arī tas likās jocīgi -tad jau visi krustām šķērsām šaudītos. Bet varbūt partizānis turpat blakus krūmos sēž

Atslēdzies daddy

« Atbilde #732 : 2022. gada 09. augusts, 09:43:44 »
Man arī tas likās jocīgi -tad jau visi krustām šķērsām šaudītos. Bet varbūt partizānis turpat blakus krūmos sēž

viss var būt... arī viegli atminama parole "пароль" vai "блядь" var būt... 3 burtu kombinācijai neticu :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #733 : 2022. gada 09. augusts, 10:58:11 »

... savukārt TĀDU tupumu, ka raķešu palaišanas iekārtas būtu internetam pieslēgtas (caur kurieni hakeri tām piekļūst), es nespēju iedomāties :)     
tāds tupums iespējams atsevišķos gadījumos....džeki aicina uz "ribalku", bet šim dežūra pie raķetes, arī lielie pulkveži un komandieri kaut kur plosto....tad atrodas kāds gudrītis kompānijā, kurš saka, šito saslēgsim šitā ar tavu mobilo un varēsi dežūrēt no laivas :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #734 : 2022. gada 09. augusts, 11:36:51 »
Nu, un kā tad ar to, ka "krieviem tehnika no pagājušā gadsimta", ja tā ir vadāma attālināti caur internetu?   :?: