Autors Tēma: kas notiek Krievijā?  (Lasīts 67794 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Atb: kas notiek Krievijā?
« Atbilde #900 : 2022. gada 22. septembris, 09:10:32 »
Tajos protestos pamatā meitenes, studentes. Kur mana vecuma un pensionāri? Tos jau arī karā nesūtītu. Kāpēc neiestājas par mazdēliem? Tāpēc ka "Za pūķina".
Ja kas, tad mani vecāki 80. - to beigās bija manā vecumā. Un bija visur - gan uz barikādēm, gan Baltijas ceļā.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #901 : 2022. gada 22. septembris, 09:18:02 »
Tajos protestos pamatā meitenes, studentes. Kur mana vecuma un pensionāri? Tos jau arī karā nesūtītu. Kāpēc neiestājas par mazdēliem? Tāpēc ka "Za pūķina".
Ja kas, tad mani vecāki 80. - to beigās bija manā vecumā. Un bija visur - gan uz barikādēm, gan Baltijas ceļā.
Jā, tāpēc, ka za puķina. Vecs cilvēks ir izaudzis zem sarkaniem lozungiem. Viņam domāt nav bijis ļauts un arī genofonds bieži vien neparedz šādu opciju. Un zapuķins tagad runā tik murgaini, ka neviens vairs neko nesaprot, jo viss ir pilnīgi otrādi. Un vecais cilvēks turpina pieslieties zapuķinam, jo tā viņam vienkāršāk, tikpat neko nesaprot.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #902 : 2022. gada 22. septembris, 09:49:57 »
С 22 сентября все посты ГИБДД в Московском регионе начнут ловить «лиц мужского пола» совместно с представителями военных комиссариатов и направлять их на войну. Под Хаймерсы и обстрелы ВСУ. Класс???

Ну Вы ж называли правозащитников и оппозицию «либерастами», извращая слово «Свобода/Liberté», Вы же называли украинцев «хохлами» и топили за «пожёстче» и «нам нужна сильная рука», да? Ну вот теперь эта рука Вас будет отлавливать на всех постах ГИБДД по всей России и сдавать в комиссариаты, а дальше в «обезьянники» и под пули, в мешки для «груз 200».

Ну как, «можете повторить» и ещё что-то там? Ну теперь поняли суть режима, за который голосовали и топили в чатах? «Встали с колен»? Или наоборот?

А теперь разговор короткий. Трезвеем, объединяемся и сносим эту нечисть, прекращаем войну и начинаем с минусов. Ноль всё прое…ал за всех нас. Но лучше так, чем в пакетах.

Izrādās, ne tikai uz ceļiem pārbauda un meklē vīriešus. Bet tas jau bija gaidāms. 
"..Сегодня видела военных у метро, выдергивали по одному человеку из проходящих. Стоял офицер с планшетом и видимо прям на месте оформляют повестки..."

Atslēdzies tuk

« Atbilde #903 : 2022. gada 22. septembris, 09:51:14 »
.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #904 : 2022. gada 22. septembris, 09:57:09 »

Mani vecāki protestos "Pret karu Afganistānā" negāja, toreiz tas vēl nebija modē... tā vietā darīja visu iespējamo (konkrēti uz medicīnas bāzes), lai mani neiesauktu PSRS kara dienestā 83. - 86. gadā. Daudzus tehnikuma un augstskolas čaļus iesauca. Vairāki dabūja paostīt pulveri Afganistānā, daži arī palika tur.

Jā, nu droši vien pareizā recepte krieviem (ja negrib kļūt par Ukrainas mēslojumu), ir paslēpties.
Medicīniski iemesli nez vai "prakaķit" šoreiz... faktiski, ja krīt slimais,  tas valstij pat izdevīgāk!!

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #905 : 2022. gada 22. septembris, 10:20:15 »
Iepatikās pārdomu dzejolītis:

Пришла Пришла в военкомат повестка,
Лежу и слышу как жена
Со всей семьёю делит шкуру
В бою убитого меня.
Жена и тёща подгоняют -
Иди скорей в военкомат!
Рюкзак мне старый собирают,
Буханку, кружку, доширак.
Не вздумай в плен сдаваться!
И без вести не пропади!
Чтоб труп оформили как надо!
Чтобы гробовые нам пришли!
Ну шутка ли, семь миллионов!
Мы купим всё, что захотим!
Кредиты наши все закроем!
А летом все поедем в Крым!
Жена кричит: куплю машину!
Сынишка хочет самокат,
А тестю - новую теплицу
И самогонный аппарат.
И тесть кричит - ты будь героем!
В атаку первым там иди!
И тут я наконец-то понял,
Как много значу для семьи.

Ā, sorī, Milka jau vakar šito pasteidzās ielikt...
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 22. septembris, 10:30:04 no Krimsons »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #906 : 2022. gada 22. septembris, 10:28:21 »
Nevis slēpties, bet tikt pie stroķiem un beidzot tikt galā ar to gopņiku kliķi.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #907 : 2022. gada 22. septembris, 10:34:10 »
Jā, tāpēc, ka za puķina. Vecs cilvēks ir izaudzis zem sarkaniem lozungiem. Viņam domāt nav bijis ļauts un arī genofonds bieži vien neparedz šādu opciju. Un zapuķins tagad runā tik murgaini, ka neviens vairs neko nesaprot, jo viss ir pilnīgi otrādi. Un vecais cilvēks turpina pieslieties zapuķinam, jo tā viņam vienkāršāk, tikpat neko nesaprot.
Bobi, es te nemaz nedomāju tik vecus cilvēkus. Krievijā sievietes pensijā aiziet 55 gados. Pa tirgu tādas iet kā tanki, bet protestos kaut kā nemana. Un vīriešus pēc 60 jau arī uz fronti nerautu..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #908 : 2022. gada 22. septembris, 10:38:09 »
Tiešām nav kauns to visu atstāt uz savu bērnu un mazbērnu pleciem? Uz meitenēm-skolniecēm?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #909 : 2022. gada 22. septembris, 10:42:12 »
Orkiem mēdz būt kauna jūtas?  :mrgr:  Jūtas kā tādas?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #910 : 2022. gada 22. septembris, 10:45:04 »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #911 : 2022. gada 22. septembris, 17:26:56 »
Vārsma.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #912 : 2022. gada 22. septembris, 18:35:46 »
Amēbu bars. Kā lopi uz kaušanu. Tur kādam kaut viena smadzeņu rieva vispār ir? Un tas nav tikai Jakutskā.
Man trūkst vārdu.

https://twitter.com/i/status/1572863899934019585

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #913 : 2022. gada 22. septembris, 18:55:04 »
.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #914 : 2022. gada 22. septembris, 20:36:49 »
.