Autors Tēma: kas notiek Krievijā?  (Lasīts 66609 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: kas notiek Krievijā?
« Atbilde #1110 : 2023. gada 09. maijs, 19:03:16 »
«Как выиграть войну, если вдруг дедушка — мудак?»   

Putina pavārs Prigožins šito! :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1111 : 2023. gada 13. maijs, 13:20:04 »
Žeņa Berkoviča, krievu dzejniece, arestēta it kā par kādu izrādi, kas pirms tam Krievijā apbalvota ar vairākām teātra balvām, bet patiesībā par pretkara dzeju...   

Atslēdzies sanda

« Atbilde #1112 : 2023. gada 18. maijs, 20:35:39 »
https://jauns.lv/raksts/arzemes/559992-lienosa-aneksija-kina-pasludina-vladivostoku-par-savu-ieksejo-ostu
Kurš kuram līdīs virsū, Ķīnai vēsturiski Vladivostoka ir Haišenvaja, 1860.g. Krievija anektējaConfused Virsrakstā izlaists vārds tranzīta,sapratu, ka iekšējā tranzīta osta.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1113 : 2023. gada 19. maijs, 17:07:48 »
Parunāsim par krieviem Krievijā.
Ne par nozombētiem putleristiem un ne par disidentiem, bet par normāliem cilvēkiem, kuri ir pret nogalināšanu, karošanu un nejaucas politikā - ļaujiet mums mierīgi dzīvot! Ja kara sākumā viņi bija šokēti ub saprata cik tas slikti, ko dara Putins, ka tā nedrīkst slaktēt mierīgos iedzīvotājus, kam viņiem tā Ukraina utt..
Tagad pēc gada viņu domas ir šādas - karu zaudēt nedrīkst, jo tas slikti atsauksies uz viņiem... jā, ukraiņi cieš, bet savs krekls tuvāks, ja karu zaudēs būs jukas valstī un to negrib..
Karš ir jāuzvar un tad jau redzēs, kā notikumi attīstās.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #1114 : 2023. gada 19. maijs, 17:39:26 »
Es piemēram tikai nojaušu savu krievijas radu viedokli. Mamma, pāris reizes ir aizgājusi paaugstinātos toņos ar šamiem Skaipojot.
Vīrs izvairās vispār zvanīt, lai labāk neko nezinātu.Bet man ir tāda paradoksāla situācija.
Dzimtas radu čatiņā, tieši krievijas māsīca pieteicās palīdzēt tulkot un ierunāt no arhīva sakopēto politiski sodīto radu lietas.
Un tur viskkas,kā ķēra krievu parašutistus, kā mežā ielenca krievu partizānus etc.. kuru pantu un kādu sodu par to dabūja.  Mums sarunas tikai par vietvārdu, mājvārdu,uzvārdu latvisko skanējumu un izpratni.
Ne par ko citu.... pilnīgi neviens vārds nav bijis par situāciju...
Izņemot pašu pirmo kara nedēļu,kad visi bijām šokā... tagad klusums.... pilnīgs...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1115 : 2023. gada 19. maijs, 18:08:46 »
tagad klusums.... pilnīgs...

Nu bet loģiski. :?: Ja runās krievu propagandu, sabojās attiecības ar LV radiem. Ja jutīs līdzi ukraiņiem, dabūs pēc pilnas programmas no krievu represīvajiem orgāniem. Klusēt ir vienkāršāk.

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #1116 : 2023. gada 19. maijs, 18:54:34 »
Ir aizdomas, ka puslīdz vienkāršajiem krieviem nav nekādas teikšanas. Ne viņi ko noteiks. Drošībnieki, miljardieri, armijnieki. Tie prāto un štuko.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #1117 : 2023. gada 19. maijs, 20:28:41 »
Teikšanas protams nav un nebūs ja guļ uz krāsns

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1118 : 2023. gada 19. maijs, 22:42:34 »
Tak viņi apzombēti, gan karu atbalsta, gan savu caru, un viss viņiem ir labi un pareizi, tikām kamēr pašus personīgi uz fronti nesūta.

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #1119 : 2023. gada 22. maijs, 18:49:15 »
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/arzemes/22.05.2023-ukrainas-izlukdienests-krievu-brivpratigie-veic-operaciju-belgorodas-apgabala.a509702/
Ukrainas izlūkdienests: Krievu brīvprātīgie veic operāciju Belgorodas apgabalā

Diez vai var gaidīt lielākus krievu spēkus šai operācijā? 
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1120 : 2023. gada 23. maijs, 09:27:34 »
Ne par nozombētiem putleristiem un ne par disidentiem, bet par normāliem cilvēkiem, kuri ir pret nogalināšanu, karošanu un nejaucas politikā - ļaujiet mums mierīgi dzīvot! Ja kara sākumā viņi bija šokēti ub saprata cik tas slikti, ko dara Putins, ka tā nedrīkst slaktēt mierīgos iedzīvotājus, kam viņiem tā Ukraina utt..
Tagad pēc gada viņu domas ir šādas - karu zaudēt nedrīkst, jo tas slikti atsauksies uz viņiem... jā, ukraiņi cieš, bet savs krekls tuvāks, ja karu zaudēs būs jukas valstī un to negrib..
Karš ir jāuzvar un tad jau redzēs, kā notikumi attīstās.

citiem vārdiem sakot - baro volku cik gribi, vienalga lācim lielāks...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1121 : 2023. gada 23. maijs, 10:13:15 »

citiem vārdiem sakot - baro volku cik gribi, vienalga lācim lielāks...

...patreiz neviens neies gāzt pa muti Putinam, jo tas sāka draņķīgu karu...ja esam vienā laivā, tad kopā jātiek krastā (kara beigas) un tad skaidrosim attiecības...ja laiva piestās Krimas krastā, kur to sagaida Ukrainas bruņotie spēki, tad ar Putinu ir viens scenārijs, bet ja tur ir krievu armija, tad jau cits...   
Šodien nevajag gaidīt, ka krievu tauta sacelsies un gāzīs diktatoru....viss izšķirsies kaujas laukā

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1122 : 2023. gada 23. maijs, 10:22:21 »

...viss izšķirsies kaujas laukā

Pasakas. Es arī pirms gada tā domāju. tagad redzu, ka pie galda viss izšķirsies.

Jaunās NATO valstis ir padomju bruņojumu nomainījušas, arī ASV ir noliktavas patīrījušas. Sankcijas pret RU nestrādā. Kara turpināšanai nav ekonomiskas jēgas.
Sasēdīsies ap galdu visi un piedāvās Ukrainai dalību ES un NATO pret atteikšanos no okupētajām teritorijām (kā LV/Abrene). Tāpat tā ir izdedzināta, nomīnēta, piegānīta zeme, lai krievi tur iznesās... 

Cilvēki prasīs - a vaitad bija jēga karot?? Jā, protams bija - Ukraiņi saliedējās, valsti nosargāja, ko vairāk vajag? Vēl tikai Rietumiem jāvienojas, kā RU pagaidām iesaldētos 400 ļardus ieguldīt Ukrainas atjaunošanā - cik kurai valstij tiks...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1123 : 2023. gada 23. maijs, 10:57:43 »
Sasēdīsies ap galdu visi un piedāvās Ukrainai dalību ES un NATO pret atteikšanos no okupētajām teritorijām (kā LV/Abrene). Tāpat tā ir izdedzināta, nomīnēta, piegānīta zem
e, lai krievi tur iznesās... 
Tātad krievi būs savu panākuši - savākuši Krimu un teritorijas ar derīgajiem izrakteņiem un resursiem. Tas Tev liekas OK? Lai Ukraina atdod krievam visu, kur krievs iespļāvis, ka tik miers būtu?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #1124 : 2023. gada 23. maijs, 11:02:02 »
Nu krievijas atbrīvotaju armijas nosaukumā trūkst tikai frāze no komunistiem, un nosaukums būtu taisni tāds kā Vlasoviešiem :)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv