Autors Tēma: Īgnums pret krieviem. Vai vairāk nekā īgnums?  (Lasīts 13104 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies reno

Atb: Īgnums pret krieviem. Vai vairāk nekā īgnums?
« Atbilde #45 : 2022. gada 17. marts, 12:14:23 »
Jautrībai -šogad neviens 16. martā nebļāva "fašizm ņeprojdjot!", neuzdrošinās. Putina ģīmis pie ru vēstniecības super, vispār visa iela plakātos un svecēs. Pie vēstniecības stāv policijas mašīna ar bākuguņiem, it kā visu laiku šiem būtu jāpiesargās

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #46 : 2022. gada 17. marts, 13:10:53 »
Neblāva, jo "antifašistiem" mītiņot Rīgas centrā neatļāva, piedāvājot citas vietas - Rumbulas memoriālu, Pārdaugavas stabu, kas savukārt šos neapmierināja.

Tas Putina galvaskauss pie vēstniecības man gan nepatīk, šķiet kā tāda bērnišķīga mēdīšanās. Ja reiz plakāts, tad varēja kaut ko jēdzīgāku tur attēlot.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #47 : 2022. gada 17. marts, 13:27:24 »
viss saskan. Līdz 2024. gada Krievija nogrims TIK dziļi, ka pēc tam jebkura diena liksies kā vislabākā...

Путин глубоко задумался о завтращнем дне.
Каким оно будет - это завтращнее дно?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #48 : 2022. gada 17. marts, 14:21:10 »
Putina mūlis ir īsti OK, ja ņem vērā, kur tas ir izbāzts. Uz medicīnas vēstures muzeja. Tā teikt - visa patoloģija na mordu ļica.
Visus sakost!

Pieslēdzies reno

« Atbilde #49 : 2022. gada 17. marts, 14:53:32 »
Tieši tā -tas tak medicīnas vēstures muzejs, tāpat pilns ar skeletiem, plakāts īsti vietā. Pie tam, ejot iekšā par vēstniecības durvīm, stiklā atspoguļojas.
Anatomikuma muzejā ir superīgs dejojošais skelets

Atslēdzies sanda

« Atbilde #50 : 2022. gada 17. marts, 15:27:05 »
Liela krievvalodīgo masa  pat nesaprata kurā valstī atrodas, dzīvoja Krievijas informatīvajā telpā,  visādās nelojalitātes pakāpēs līdz naidīgumam.
Diskomforts ir, naidīgums īsti nē, kaut kas līdzīgs zobu sāpēm.

Nesen bija tā - satiku krievvalodīgu paziņu, sākumā apzīmēja sevi par "južanku", tad atzinās cēlusies no  Ukrainas kazakiem, LR lojāla pilsone, neatgādināju kazaku darbību 1905. gadā -  latviešu sarkanie strēlnieki  Ukrainā bija tikpat nežēlīgi un caram flotē kalpoja arī viens no maniem vectēviem. 
Kazaciete izstāstīja bez sašutuma - paziņām kaut kur Ukrainā pateikts - ah, russkije, gorle pererežem, šie sākuši runāt latviski, kā kurš pratis - tā jutušies drošāk. Paziņas ieteikuši runāt Ukrainā latviski.
Brīdināja, ka vakarā dzeršot - rīt būšot slikti, tāpēc piebraukšot viņas dēls. Daudzi krievvalodīgie lieto alkoholu vairāk nekā parasti sakarā ar politisko situāciju.

Ieraudzīju viņas dēlu -  nu riktīgs kazaks - melnmatains, brūnacains un perfekti runā latviski, tāds pats latvietis, kā reiz satiktais turks vācietis Rofl

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #51 : 2022. gada 17. marts, 16:25:58 »
Man šķiet, ka ukraiņi totāli apvainojās, kad Putins pateica, ka tādas Ukrainas nav, ka to izdomājis Ļeņins utt...ja Ukrainas nav, tad nav arī ukraiņu?...kas tad es esmu? (nodomāja ukrainis)....un tam pievienojās arī Ukrainas krievi....nu, kā var nebūt Ukrainas?....Putins to domu, ka nav Ukrainas, veltīja savai krievu publikai, kas piekrītoši māja ar galvu - nu, bet, protams, ka nav tādas ....taču ukraiņi, kas to dzirdēja, saprata, ka būs jācīnās!...par sevi, savu ģimeni, savu valsti ...tagad tādu jēdzienu kā Ukraina no kartes vairs nekad neizdzēst!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #52 : 2022. gada 17. marts, 17:09:06 »
Man šķiet, viņi jau par Krimu apvainojās...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #53 : 2022. gada 17. marts, 17:23:01 »
Viņiem netrūkst iemeslu "moskaļus" nemīlēt. 30.gadu golodomors vēl dzīvā atmiņā.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #54 : 2022. gada 18. marts, 14:04:46 »
Ar vienu vietējo drusku parunāju, cik nu man nervi turēja. Viņa esot "za Puķina". Nē, par karu nē, bet za Puķina. Puķins darot pareizi. Saku, tātad tu uzskati, ka karš tas ir pareizi? Ka cilvēki iet bojā, bērni iet bojā, ka mājas sagrautas, pilsētas drupās, cilvēkiem dzīves sagrautas un, galu galā, arī krievu mātes savus puikas no armijas vairs mājās nesagaidīs... Tu esi par to?! Nē, tas neesot labi, bet Puķins dara pareizi, jo tos "ukrus" esot bijis jānoliek pie vietas. Nu tātad, karš ar visu iepriekš uzskaitīto ir labi un pareizi? Nē, karš nav labi, bet Puķins dara pareizi...  Loğika zašibisj.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #55 : 2022. gada 18. marts, 20:13:07 »
Ziepniekalnā izdemolēta mašīna ar UA numuriem :evil:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #56 : 2022. gada 18. marts, 20:18:50 »
Man liekas, ka tagad ir pienācis laiks veikt deokupāciju, kuru neizdarīja 90-tos gados. Tagad būtībā kara apstākļos nekas cits nevar līdzēt. Pleskavas apgabals nav tālu, izsūtījums.. bez atgriešanās tiesībām.. Lai noliek galvu par Putinu, par roģinu.. pa taisno armijā.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #57 : 2022. gada 18. marts, 21:08:30 »
Man nekad nav bijis naids pret krieviem un arī ne pret vienu citu tautību. Jums tur Rīgā varbūt baigā ikdienas saskare un kāds naids no tā radies :?:
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 18. marts, 21:25:05 no Leonora »

Pieslēdzies reno

« Atbilde #58 : 2022. gada 18. marts, 22:08:51 »
Padzīvo kādu laiku purčikā vai taml. rajonā un tad sāc runāt par naidu vai nenaidu

Atslēdzies Milka

« Atbilde #59 : 2022. gada 18. marts, 22:41:57 »
Laukumā pie centrālās stacijas šodien pusaudži dārdināja krievu dziesmas; tur tāds aizdomīgs teksts bija, cik nu dzirdēju garām ejot. Policijas auto atradās 10 m attālumā un nevienu no poličiem tas neuztrauca.
Domāju, tie tagad ir tikai ziediņi.