Autors Tēma: Īgnums pret krieviem. Vai vairāk nekā īgnums?  (Lasīts 13105 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

Atb: Īgnums pret krieviem. Vai vairāk nekā īgnums?
« Atbilde #150 : 2022. gada 07. aprīlis, 21:12:40 »
Izmitināt bēgļus nav viegli. Tas nav dienu, nedēļu, pat mēnešu termiņš. Tā ir liela atbildība. Nesaskatu neko sliktu, ja par to pasaka. Mums darbā arī viena darbiniece paņēmusi 4 cilvēkus. Lūdza ziedot drēbes.
Smaidu izraisa tik Kaupers. Bet ne es kritizētāja.

Nu labi, man vispār Kaupers ļoti nepatīk :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #151 : 2022. gada 07. aprīlis, 21:36:15 »
Labi.Tad visi kuri paņēmuši arī pateiksim. Vienīgi domāju, ka ne visi ar to plātās. Visvairāk tie, kuri paņēmuši savās mājvietās, nevis tukšu stāvējušos īpašumos kā tie portālu plātīzeri.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #152 : 2022. gada 07. aprīlis, 21:41:10 »
Tuk, viņi neplātās. Lielākoties. Tu varbūt izlasi, ka plātās.
Labi. Piemērs. Ziedojums tviterkonvojam. Aizpildu anketu. Vārds, uzvārds, epasts. Un tad ieraugu punktu - anonīmi. Izvēlējos anonīmi. Bez īpaša nodoma. Vienkārši tāpat.

UN. Labāk, lai lielās un izmitina. Nekā otrādi.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #153 : 2022. gada 07. aprīlis, 21:46:26 »
Nezinu. Var jau būt tāda lielīšanās ir ok. Nezinu. Manā ētikas kodeksā un manā lokā ar labdarību nemēdz lielīties.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #154 : 2022. gada 07. aprīlis, 22:01:07 »
Es to neuztveru kā lielīšanos. Drīzāk kā pamudinājumu

Atslēdzies dip

« Atbilde #155 : 2022. gada 07. aprīlis, 22:05:16 »
Nezinu. Var jau būt tāda lielīšanās ir ok. Nezinu. Manā ētikas kodeksā un manā lokā ar labdarību nemēdz lielīties.

Viņi tak nelielās. Vienkārši pasaka. Tu uzskati, ka lielās. Es neuzskatu. Bet katrs jau saskata ko citu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #156 : 2022. gada 07. aprīlis, 22:58:26 »
Tā jau ir. Cits noklusētu un "Privātās dzīves" žurnālistus vienkārši pasūtītu kādu māju tālāk...

Pieslēdzies reno

« Atbilde #157 : 2022. gada 08. aprīlis, 16:15:16 »
ir lietas, kuras nedrīkst notikt. Draudzenes stāsts, tātad nekāds< man te teica"

Rimi rindā draudzenei priekšā sieviete runā pa telefonu krieviski, aiz muguras latviete pēkšņi saka -tu krievu cūka ,vācies " Krieviete pagriezusies un jautājusi, ja es būtu no Ukrainas jūs mani vairāk mīlētu.

Viņas dēla mājā Lielupē dzīvokli nopirkuši un ievācas krievu ģimene ar mazu bērnu. Otrā rītā mašīnai sadurtas riepas, noķēpāta, nolauzti spoguļi

Stulbi. Var teikt -tāds nu jums liktenis visiem kopā jānes
Ja skaļi lamātu banderiešu nacistus, mašīnu izrotātu ar georga lentu, mēr tomēr teiktu -tā jums vajag...   Bet tā... maksā tagad visi par  putleru un putleriešiem

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #158 : 2022. gada 08. aprīlis, 18:16:26 »
Protams, tā ir cūciska attieksme. BET attieksme neveidojas 1 dienā. Un tas apmēram 80% krievu atbalsts Putinam un karam...  Laikam arī pārmērīga tolerance nebūtu vietā. Ne tik viegli atrasts pareizo ceļu attieksmei.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #159 : 2022. gada 08. aprīlis, 19:12:13 »

Kā mežā sauc, tā arī atskan.
https://jauns.lv/raksts/zinas/496759-pardaugava-automasinai-ar-ukrainas-numurzimem-izsisti-stikli
dīvaini, veras saite ar laikaziņām, bet nu šodienas ziņās, ne pirmais gadījums.
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 08. aprīlis, 19:19:29 no tuk »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #160 : 2022. gada 08. aprīlis, 19:42:45 »
Man puikam dažus gadus atpakaļ bija draugs, kuram pēc vecāku šķiršanās mamma īrēja dzīvokli maskačkā. Ja pie mums vakarā ilgāk aizkavējās, vedām ar auto mājās, jo ar sabiedrisko braucot tur varēja pa muti atrauties vien par to, ka latiš. Un šis gan nevienu nesatrauca, normāli.

Atslēdzies dip

« Atbilde #161 : 2022. gada 08. aprīlis, 19:53:43 »
Maskačka, Bolderāja, Vecmīlgrāvis,  Zolitūde. Arī tagad šajos maršrutos dažreiz ir pabaisi. Kapēc domā, ka neuztrauc?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #162 : 2022. gada 08. aprīlis, 20:04:53 »
procentuāli visvairāk krievu ir Mežciemā ja kas

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #163 : 2022. gada 08. aprīlis, 20:14:00 »
Nu nez, esmu bērnībā dzīvojusi Zoļikā. Normāls rajons un viss tur bija OK. Kamēr cita skola nebija uzbūvēta, skolas gaitas varējām uzsākt krievu plūsmas skolā, bet mums ekskluzīvi visi mācību priekšmeti bija latviešu valodā.   :mrgr: :smej:

Pēc tam Iļģuciemā, kur mācījos latviešu skolā, rajona bērni pārsvarā bija krievvalodīgie. Un esmu jau stāstījusi, ka iepazinos ar Ļenu. Forša meitene. Pēc nedēļas savstarpējās komunikācijas krieviski, izrādījās - viņa ir Lienīte!

Īgnums nav pret krieviem, bet viņu rīcību un tiem (neatkarīgi no tautības), kas to atbalsta!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #164 : 2022. gada 08. aprīlis, 20:17:02 »
Maskačka, Bolderāja, Vecmīlgrāvis,  Zolitūde. Arī tagad šajos maršrutos dažreiz ir pabaisi. Kapēc domā, ka neuztrauc?

Nu redzi, reno draudzeni uztrauc dēla mājā dzīvokli īrējošās ģimenes likstas un attieksme nevis pusaudzis, kurš pa muti nedabūjis jo Latvijā ir latiš nevar no sabtransporta aizkļūt līdz savām mājām.