Autors Tēma: Kur gribētu aizceļot?  (Lasīts 5754 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Leonāra

Atb: Kur gribētu aizceļot?
« Atbilde #15 : 2023. gada 13. jūnijs, 16:26:37 »
Goda vārds, es nesaprotu, KĀ to var nezināt - karš sākās 24.februārī!!!!

Gadi, datumi, cipari..īsti nevienu neatceros  :?:
Bij fb tēma- kur vairs nekad nebrauktu otrreiz. Pamanīju, ka top 3nieka uzkrītoši bij Parīze... dīvaini .
Kur otrreiz nebrauktu - visur brauktu. Kaut otrreiz stulbi braukt uz to pašu vietu manuprāt.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #16 : 2023. gada 13. jūnijs, 16:32:43 »
Kad kolēģe prasīja padomu, kur aizbraukt, ieteicu Horvātiju. Bet viņa tur esot bijusi. Pļac, es uz Vilci 2x braucu, uz Bārbeli un Ragaciemu pa 2 reizēm. A te kaut kāda Horvātija :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #17 : 2023. gada 13. jūnijs, 16:48:18 »
...es ceru jūs saprotiet, ka neviens tur jūs negaida, bet gaida jūsu naudu...

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #18 : 2023. gada 13. jūnijs, 17:13:05 »

Kad kolēģe prasīja padomu, kur aizbraukt, ieteicu Horvātiju. Bet viņa tur esot bijusi. Pļac, es uz Vilci 2x braucu, uz Bārbeli un Ragaciemu pa 2 reizēm. A te kaut kāda Horvātija :mrgr:

Viena lieta LV..kas tad te ko neaizbraukt pastaigas pēc, bet ārzemēs tomēr gribas citas valstis gan jau redzēt. Tāpat visu nekad neapceļosi, bet vismaz kayrā valstī 1reiz degunu iebāzt, cik nu iespējams.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #19 : 2023. gada 13. jūnijs, 17:17:51 »
Nez, es Parīzē kādu nedēļu nodzīvoju un nekādu nepatiku neiemantoju. Interesanta pilsēta. Kaut gan tas bija pirms gadiem 8-9, tagad esot daudz vairāk Āfrikas inženieru un IT speciālistu saradies... Otrreiz nebrauktu tikai tāpēc, ka ir gana daudz neredzētu vietu, kurp gribētos.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #20 : 2023. gada 13. jūnijs, 17:26:08 »
Nez, es Parīzē kādu nedēļu nodzīvoju un nekādu nepatiku neiemantoju. Interesanta pilsēta. Kaut gan tas bija pirms gadiem 8-9, tagad esot daudz vairāk Āfrikas inženieru un IT speciālistu saradies... Otrreiz nebrauktu tikai tāpēc, ka ir gana daudz neredzētu vietu, kurp gribētos.

kvadra, beidz apcelt Āfrikas inženierus...nez kāpēc man šķiet, ka tu pirmā te tādu padsmit gadus jaunāku apprecēsi!  :mrgr:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #21 : 2023. gada 13. jūnijs, 20:55:05 »
7x Krètà. Iesaku Melnkalni. Tà noteikti bús valsts, kur braukšu vèl...un vèl.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #22 : 2023. gada 13. jūnijs, 21:01:22 »

Iesaki painteresēties par Melnkalni. It kā blakus Horvātijai, bet pilnīgi cita. Horvātijā kalni kaili, klinšaini. Melnkalnē - ar  kokiem apaugusi - zaļa.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #23 : 2023. gada 13. jūnijs, 21:30:05 »
Visiem jau zināms, ka Krima un Pēterburga bija manā sarakstā, kas nepiepildījās.

Ja tagad būtu jāsaka kur gribētu aizceļot -  Grieķija, Jaunzēlande. Taču tur nebraukšu.

Par iepriekš minēto Horvātiju - esmu saskaitījusi, ka esmu bijusi vairāk kā 100 reižu un brauktu vēl! Jau pārbraucot robežu ir sajūta - esmu mājās!

Melnkalnē biju tikai dažas reizes, bet nesapinos mīlas pinekļos.
Albānijā noteikti atgrieztos ( esmu bijusi vairākas reizes gan tikai īsi ieskrienot, gan 10 dienu ceļojumā tikai Albānijā - pasakaini!).

Atslēdzies tuk

« Atbilde #24 : 2023. gada 13. jūnijs, 22:54:04 »
Es labprāt uz Islandi vēlreiz. Bet pašubrīd ne, varbūt vēlāk.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #25 : 2023. gada 16. jūnijs, 10:37:30 »
Uz Patagoniju derētu kādreiz aizmest

Atslēdzies Camma

« Atbilde #26 : 2023. gada 16. jūnijs, 10:58:59 »
Nupat pabiju Romā. Esmu bijusi iepriekš vairākas reizes. Šoreiz apskatīju kārtīgi pašu pilsētu, ne vēsturiskās drupas. Un konstatēju, ka vairs negribu tur braukt.
Visus sakost!

Atslēdzies reno

« Atbilde #27 : 2023. gada 20. jūnijs, 12:21:11 »
Meita un znots pašlaik Horvātijā Krk ciematiņā. Tālākajā pludmalē varot vakarā peldēties pa pliko, neviena nav. VIna darītavas veikaliņš blakus mājā...

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #28 : 2023. gada 21. jūnijs, 11:29:22 »
Jā, jā, un vēlreiz jā. Mans bērnības sapņu ceļojuma mērķis aktuāls joprojām.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #29 : 2023. gada 21. jūnijs, 12:09:33 »

Pat nezinu, kas tā tāda un kur atrodas un kāpēc turp gribēt braukt  :?: :)