Autors Tēma: Aukstais karš  (Lasīts 2460 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies LVSNor

Aukstais karš
« : 2022. gada 18. marts, 22:17:17 »
Citāts
  Jūsu interneta pārlūks mēģina pieslēgties interneta resursam, kurš Latvijas Republikas teritorijā prettiesiski izplata televīzijas programmas bez Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes izsniegtas retranslācijas atļaujas. Piekļuvi šim interneta resursam ir bloķējis jūsu interneta pakalpojumu sniedzējs.
Pamatojoties uz Elektronisko plašsaziņas līdzekļu likuma 19.panta pirmo daļu un 21.7 pantu, Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome ir pieņēmusi lēmumu ierobežot piekļuvi šai mājas lapai, jo tajā nelegāli tiek izplatītas televīzijas programmas. Šo programmu saturs var pārkāpt autortiesības, kā arī būt naidīgs un vērsts pret Latvijas valsti un tās iedzīvotājiem.
Nekāda informācija, kas ļautu identificēt, ka esat apmeklējuši šo interneta vietni, netiek saglabāta.
Ja jūs esat šī interneta resursa īpašnieks, jūs varat sazināties ar Nacionālo elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomi un izteikt lūgumu atbloķēt piekļuvi interneta resursam.
Ja jūs vēlaties paziņot par citiem interneta resursiem, kuros, iespējams, tiek izplatītas televīzijas programmas bez retranslācijas atļaujas, jūs varat ziņot, sūtot informāciju uz neplpadome@neplpadome.lv.
Mja, pat nezinu ko teikt par šāda veida aktivitātēm ... turklāt produktivitāte ir ļoti zema ... :)
 :ucr:
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Aste Risks

Atb: Aukstais karš
« Atbilde #1 : 2022. gada 20. marts, 20:26:31 »
Vremju gribēji noskatīties?

Pieslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2022. gada 20. marts, 20:46:49 »
Patiesībā man mazliet žēl, ka nevaru paskatīties, ko rašisti raksta un salīdzināt

Atslēdzies tuk

« Atbilde #3 : 2022. gada 20. marts, 20:52:21 »
Youtūbē jau pretējais viedoklis pieejams, pat brīnos...

Pieslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2022. gada 20. marts, 21:26:03 »
vnk ierasti bija uzklikšķināt, un patīk ātri pārlaist acis lasot, nevis klausīties

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #5 : 2022. gada 21. marts, 19:44:58 »
Nu uz šo brīdi vairums "rietumu demokrātiskās telpas" informācija ir krietni trakāka par https://www.voanews.com/ un tas diemžēl ir rādītājs informācijas objektivitātei.
No otras puses, tā "informatīvā kaka" ko rada kremlin.ru, nav domāta vidējām cilvēkam, jo viņi nekaunīgi melo. Un viņa nav domāta starptautiskajai sabiedrībai, bet gan Krievijas iedzīvotājiem un paies 3 mēneši, un mēs Krievijas iedzīvotājus saprast nespēsim, jo viņi būs izgājuši cauri tādai informatīvai histērijai, ko mēs par izfantazēt nespēsim, un kremlin.ru būs radījis savu "putina tautu".
Un pat ja pārstās šaut Ukraina lielgabali, ko mēs iesāksim ar to "putina tautu", jo pret viņiem esam "naivi jēri" pret ideoloģiskiem robotiem - un ko tu iesāksi, pret "Ķrimnash"?     
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #6 : 2022. gada 23. marts, 19:48:40 »

Atslēdzies sanda

« Atbilde #7 : 2022. gada 23. marts, 22:32:23 »
Noskatījos jūtūbē krievu propagandu -  ES esot knaiblēs - Putins visu aprēķinājis un paredzējis, sankcijas novedīšot pie ES kraha. Parastam pilsonim  ļoti pārliecinošs.
Nu tad jau redzēskas

Karu viņš nebija labi izrēķinājis - mans personisks viedoklisCat smiley

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #8 : 2022. gada 24. marts, 18:13:27 »
... sankcijas novedīšot pie ES kraha.
Vanga ar teica ka ES piedzīvos krahu, jo nespes sasaitīt "veco Eiropu" ar "jauno" ;)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #9 : 2022. gada 24. marts, 19:16:08 »
Tā jau nu nebūs, ka viens nogrims, bet mēs, pārējie, šokolādē. Visiem slikti no sankcijām, no sagrautām tirdzniecības ķēdēm, no kara/ ārkārtas izdevumiem, no bēgļu miljoniem, no.... Da no visiem šitiem jaukumiem, kam vēl ne gala, ne malas nav redzams, un īsti pat neapjēdzam vēl, cik tā bedre dziļa vēl būs.
Normālā dzīve beidzās 2019.gadā, un tādas mūsu mūžā vairs nebūs. Sveicināti, deviņdesmitie (tas labākajā gadījumā...)!
Bet vissūdīgāk, protams, Ukrainai - viņu zeme ir drupās...

Atslēdzies sanda

« Atbilde #10 : 2022. gada 24. marts, 22:14:11 »
...
Normālā dzīve beidzās 2019.gadā, un tādas mūsu mūžā vairs nebūs. Sveicināti, deviņdesmitie (tas labākajā gadījumā...)!
Bet vissūdīgāk, protams, Ukrainai - viņu zeme ir drupās...
Ja SF dalībnieki kustēsies vai remontēsies kā Nakats, tad normālu dzīvi piedzīvot izredzes atkarīgas no vecuma.

Abi mani vectēvi pēc 1.pasaules kara atgriezušies izpostītajā Latvijā līdz 2.pasaules karam bija kļuvuši turīgi ļaudis, ne jau ar shēmošanu, blatiem, zagšanu vai kandžas brūvēšanu.
Stolipina piekritējs bija Krievijā izsprucis no sarkanā terora un ''pilnīgi pliks'', atbrīvošanas cīņu dalībniekam piešķīra muižas daļu, bet viņš lika lietā arī bēgļu gaitās Petrogradā iegūto inženiera diplomu - kā pusaudzis beidza tehnikumu, varētu atbilst mūsdienu bakalauram.
Bēgļi bija viņa māte atraitne ar 3 nepilngadīgiem bērniem.

No Latvijas daudzu rūpnīcu iekārtas bija izvestas un lasīju kāda kāda ārzemnieka aprakstu - karā postīta un nabadzīga zeme, pie tam spāņu gripa arī bija, tīfs un vēl kaut kas.
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 24. marts, 22:25:54 no sanda »

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #11 : 2022. gada 24. marts, 22:49:50 »
ar gaušanos pie normālas dzīves vēl neviens nav ticis

Atslēdzies sanda

« Atbilde #12 : 2022. gada 25. marts, 00:48:18 »
ar gaušanos pie normālas dzīves vēl neviens nav ticis
Tomēr papildināšu - ar gaušanos vienu pašu nav ticis pie normālas dzīves, reizēm gribas gausties un žēloties, pati reizēm tā daru.
Īstā krīzē pieņēmu, ka nevienam mana gaušanās neinteresē, izņemot Visaugstāko un paļāvos uz viņu. Viņš pārredz spēles laukumu, ne jau cilvēks ar savu aprobežoto prātu.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #13 : 2022. gada 25. marts, 06:58:42 »
lūgties Visaugstāko nenozīmē gausties

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #14 : 2022. gada 25. marts, 08:26:13 »
Tikai nesaprotu, kāpēc te ir tēma - aukstais karš, ja karš vairs nav aukstais..