Autors Tēma: Pareģojumi  (Lasīts 4045 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Pareģojumi
« : 2022. gada 22. marts, 21:20:32 »
Ielieku “pēc pieprasījuma” :)

Atslēdzies nakata kngs

Atb: Pareģojumi
« Atbilde #1 : 2022. gada 24. marts, 09:43:33 »
Mana māte ap 1955.gadu bija pie Finka...viņš pateica, ka pēc pāris gadiem piedzimšu es, bet ar vīru/manu tēvu šķirsies...par manu prognozi paldies viņam, bet ar to šķiršanos viņš neietekmēja mammu?...ja jau pats Finks to pareģoja, tad jāšķiras vien ir?....

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2022. gada 24. marts, 09:52:00 »
Mana vecmāmiņa daudz ko citēja no Finka pareģojumiem (starp citu, tieši šādiem pašiem vārdiem). Vēl viņam ir teiciens, ka pasauli valdīs dzeltenā rase. Bērnībā domāju, ka tie ir domāti ķīnieši. Pirms nedaudz gadiem sāku baidīties, vai tik ne arābi. Tagad rādās, ka tomēr ķīnieši... :D

Latijas neatkarībai būtiskie gadi, kas no abiem galiem lasāmi, ir divi. 1991. gadā atguva neatkarību, un 2002. parakstīja līgumu par iestāšanos ES – neatkarību zaudēja.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #3 : 2022. gada 24. marts, 09:59:47 »
Vēl jau Finks pareģoja Latvijas pseidookupāciju uz kādu laiku pirms pilnīgas neatkarīgas atdzimšanas.
Tagad varam tikai minēt, vai tā ir gaidāma no Krievijas puses nākotnē, vai no Eiropas puses pašlaik notiekošā :D
(tb, atdzimšana sāksies, kad atbrīvosimies no Eiropas okupācijas)
((Rakstam Eiropa, lasam Amerika))

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2022. gada 24. marts, 10:11:08 »
Trix, tev tagad patiktu būt tik neatkarīgai kā Moldovai, varbūt pat ar Latgales sociālistisko republiku pie sāniem? Jo būt kā Norvēģijai resursu  mums diemžēl nav

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #5 : 2022. gada 24. marts, 10:17:59 »
Reno, Tu taču nopietni nedomā, ka Latvija pašlaik ir neatkarīga?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #6 : 2022. gada 24. marts, 10:33:12 »
Reno, Tu taču nopietni nedomā, ka Latvija pašlaik ir neatkarīga?
Krimson, nedzen te vilni un nepurgā tēmu...visas valstis ir atkarīgas, ja tu jautājumu pagriez šādi...pat Ziemeļkoreja, valsts kura visvairāk izolēta, ir atkarīga no Ķīnas....tavs pareizais jautājums (tā kā Tu to saproti) būtu - vai Latvija no visa izolēta?  :mrgr:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2022. gada 24. marts, 10:43:36 »
reno, es vienmēr esmu teikusi, ka Latvijai vispirms bija jākļūst patstāvīgai valstij. Zemes pietiek, lai sevi un vēl citus apgādātu. Nav izrakteņu, toties bija smadzenes. Uzsvars uz "bija". Un pēc tam uz _līdzvērtīgiem_ noteikumiem varēja arī slēgt līgumu ar ES. Bet nevis kā tagad - lielāko daļu prihvatizēja veikli mahinatori, kuri tad, kad Latvija kļuva par maz ienesīga, to pārdeva Eiropai pret siltām vietām un labu materiālo nodrošinājumu savās kabatās, turklāt pārdeva par pierobežas miskasti, kam aizliegts ir viss, lai Latvija nedrīkstētu būt patstāvīga. Viss.

Partijnieki pie siles, pastūmuši malā panaivos auseklīšus un atstājuši šos pieprasītajās pastalās, iztīrīja visu, ko varēja - iestrādņu, sakaru un apsviedības viņiem pietika, toties šo īpašību nepietika tiem, kuri izcīnīja partijniekiem šo iespēju apmest kažociņu un pierīties. Tas primitivizējot. Es nemeklēšu tagad informāciju par mazām valstīm ārpus ES, kurās arī bez ES 3. šķiras precēm (nevienam nav noslēpums, ka Eiropas tirgum preces ir kvalitatīvākas, tas ir pierādīts un vispārēji zināms) un aizlieguma pašiem kaut ko ražot, dzīvo normāli. Tās kvotas lauksaimniekiem vien ir ko vērts - turēt zemi aizlaistu, jo nedrīkst neko audzēt, un par to vēl piemaksā. Tev nekad nav pacējies jautājums - kāpēc? Varbūt tāpēc, ka citādi Latvija saaudzēs sev to labību un nepirks par lielākām cenām no Eiropas? Ka zaudēs atkarīgā lūdzēja statusu?

Par to pašu cukura ražošanu - no cukurbietēm dāāāārgi, no cukurbietēm neefektīvi, blablabla, likvidēsiet ražotnes, būs jums lētais cukurs no ES.... Ha. Un kur ir tas lētais? Vai nu pilnīgi nesalds mēsls vai dārgāks par vietējām cukurbietēm, kuru vairs nav.

Pret NATO man nav nekādi iebildumu, tur bija jābūt, ņemot vērā izmēru un atrašanās vietu. Bet tu pūt putina taurītē - vai nu Latvija kā ES kāju pamesls, vai atnāks lielais lācis un pievāks atpakaļ. It kā vidusceļa nebūtu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies dille

« Atbilde #8 : 2022. gada 24. marts, 10:48:44 »
Luīze,
vai varētu mazliet precizēt - kāds ir avīzes nosaukums, kur publicēts raksts, gads un datums?

Atslēdzies reno

« Atbilde #9 : 2022. gada 24. marts, 11:14:58 »
Tātad ne jau ES pie vainas, bet vietējie komjaunieši, partijnieki, čekisti. Latvija bija Baltijas kara apgabala pūznis. Smadzenes izsūtīja 1941. pārējās, aizbrauca 1945. gadā

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #10 : 2022. gada 24. marts, 11:17:43 »
... Es nemeklēšu tagad informāciju par mazām valstīm ārpus ES, kurās .... dzīvo normāli.
pameklē gan....tikai prasība, lai šo valstu starta pozīcijas būtu atbilstu mūsējām - 50 gadus cēla komunismu... iznīcināti cilvēki, kuri prata saimniekot kapitālismā.. iedzīvotāji zādzību no sociālistiskā īpašuma uzskata par normu, zūd darba tikums,  nozombēti, ka par visu atbild valsts ...puse iedzīvotāju simpatizē okupantu aizgājušajiem laikiem un blakus valstij ir Krievija?     
Es teiktu, ka tikai viena valsts - Igaunija, bet nu jā...tā arī iestājās ES!  :mrgr:

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #11 : 2022. gada 24. marts, 11:21:08 »
Smadzenes izsūtīja 1941. pārējās, aizbrauca 1945. gadā
Jau 90.to sākumā runāja, ka līdz 1945.jam Latviju pameta 90% inteliģences.
Un jau 90.to sākumā un vēl šodien mēs redzam, ka tie 90% Latviju pametušie PILNĪGI neko nav spējuši dot Latvijai šodien.
Tad kāda bija jēga bēgt, ja Tu no svešuma nekādi nespēj neko palīdzēt?
Tātad Latvijas smadzenes ir darboties nespējīgas ne šeit, ne TUR.

Atslēdzies reno

« Atbilde #12 : 2022. gada 24. marts, 11:25:33 »
par tavām smadzenēm -100% :rofl:

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #13 : 2022. gada 24. marts, 11:27:50 »
par tavām smadzenēm -100% :rofl:
Par Tavām es nebūtu tik pārliecināts - likšu uz 98%! :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #14 : 2022. gada 24. marts, 11:33:50 »
Par moskaļu darba tikumu un armiju -tiešu mantinieci sarkanajai, šorīt vīrs atcerējās stāstiņu no studiju laiku sboriem Klogā.

Viņu branžai vienmēr tika uzticēta armijas nometnes māslinieciskā noformēšana. Sākumā notiek ideju sacensība, rezultātā armijnieka izvēlas mana vīra ideju -koši plakāti iestiprināti telpiskā metāla režģī. Bet kur ņemt materiālus režģim. Prapors norāda uz noliktavu, kur sakrautas glītas metāla caurules, puiši ņem un sāk nest. Izskrien cits un sāk aurot stoj, streļaķ budu, trubi na mesķe! Šomējais tik māj, nesiet ātrāk. Režģis samontēts, plakāti uzlikti, skaistums bezgalīgs.
Tikai tās trubas bija paredzētas kazarmu apkures sistēmas remontam. ..

Diez kādēļ tai Krievijas armijai tā neveicas, vesels mēnesis, bet mīcās uz vietas un tikai šauj raķetes no krūmiem