Autors Tēma: Pareģojumi  (Lasīts 4048 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Atb: Pareģojumi
« Atbilde #15 : 2022. gada 24. marts, 13:49:04 »
Luīze,
vai varētu mazliet precizēt - kāds ir avīzes nosaukums, kur publicēts raksts, gads un datums?

Nav ne jausmas :?: Man atsūtīja tieši tādu :?:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #16 : 2022. gada 24. marts, 14:30:04 »
Diez kādēļ tai Krievijas armijai tā neveicas, vesels mēnesis, bet mīcās uz vietas un tikai šauj raķetes no krūmiem

Atslēdzies Milka

« Atbilde #17 : 2022. gada 24. marts, 15:13:57 »
Luīze,
vai varētu mazliet precizēt - kāds ir avīzes nosaukums, kur publicēts raksts, gads un datums?

Te var ielādēt grāmatu par Finku; tur ir arī tas raksts (no 306 lp.), ko Luīze ielika.
https://egramatas.com/2016/08/28/rigas-izredzetais-eizens-finks/

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #18 : 2022. gada 24. marts, 16:40:07 »
Es sameklēju periodika.lv, ka konkrētais raksts bija publicēts 23.04.1993. laikrakstā "Neatkarīgā Cīņa".
Ja kādam ir vēlme, tur var pameklēt vēl citus rakstus.

« Atbilde #19 : 2022. gada 24. marts, 16:44:16 »
Globa kā tirgus laukuma čigāniete - izsakās tik aizplīvuroti, ka katrs var iztulkot pēc sava prāta
https://idejukabata.lv/slavenais-astrologs-pavels-globa-atklaj-prognozes-ka-varetu-beigties-krievijas-iebrukums-ukraina/82909
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #20 : 2022. gada 24. marts, 16:52:09 »
Pāvels Globa kādreiz pareģoja, ka Rīgā Dienvidu tilts sabruks pirmajā gadā pēc uzcelšanas. Nu neko, joprojām stāv kā stāvējis :mrgr:

Pieslēdzies Krimsons

« Atbilde #21 : 2022. gada 24. marts, 17:22:07 »
Laikam jāskatās dziļāk.
No loģikas viedokļa - ir kāda Rietumu teritorija, no kā varētu nākt kaut kas garīgs, kaut kāda atdzimšana?
Nav.
Ok, Austrumi?
Ķīna, Japāna, Indija? Nē.
Krievija?
Jā.
Tīri teorētiski.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #22 : 2022. gada 24. marts, 17:31:35 »
Pāvels Globa kādreiz pareģoja, ka Rīgā Dienvidu tilts sabruks pirmajā gadā pēc uzcelšanas. Nu neko, joprojām stāv kā stāvējis :mrgr:
...es atceros, kā Globa tulkoja agrākos astrologu Nostradamus vai kāda cita, ka Krievijā pēc lielā titāna, kurs veiks valsts kardinālas pārmaiņas valstī  ( domāts Globasprāt, ka Jeļcins) būs melnais punduris - čornij karļik....Globa esot šaubījies - kā tā? Krievijā valdīs nēģeris un vēl maziņš?....un tad viņam esot pielecis, ka Putins ir no čekas, slepenajiem dienestiem, kas viduslaikos slēpa savu seju aiz melnas maskas, kad darīja savas slepenās lietas...   
p.s.   
to viņš stāstīja Putina varas pirmajā gadā, vēlāk nobijās un klusēja par šo prognozi....

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #23 : 2022. gada 24. marts, 18:16:34 »
Laikam jāskatās dziļāk.
No loģikas viedokļa - ir kāda Rietumu teritorija, no kā varētu nākt kaut kas garīgs, kaut kāda atdzimšana?
Nav.
Ok, Austrumi?
Ķīna, Japāna, Indija? Nē.
Krievija?
Jā.
Tīri teorētiski.

Pilnīgi piekrītu, ka no krievijas var nākt garīgā atdzimšana. Kad nevajadzēs žvankstēt ar ieročiem, kad materiālais iegūs citu uzsvaru, tad pēc gadu desmitiem var sākties garīgā atdzimšana. Vienkārši citi uzsvari, cita ievirze.
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 24. marts, 18:24:41 no Amālija »

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #24 : 2022. gada 24. marts, 18:29:52 »

Pilnīgi piekrītu, ka no krievijas var nākt garīgā atdzimšana. Kad nevajadzēs žvankstēt ar ieročiem, kad materiālais iegūs citu uzsvaru, tad pēc gadu desmitiem var sākties garīgā atdzimšana. Vienkārši citi uzsvari, cita ievirze.
Padomā vēlreiz. Kad tā ir bijis? No kurienes lai tas rastos?

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #25 : 2022. gada 24. marts, 18:37:17 »
Kaut kad jau jārodas. Nu man tā šķiet. Es nezinu ru vēsturi. Bet teorētiski es pieļauju. Kaut kādās nomalēs, taigā. Kā agrāk senie latvieši. Pirms kristietības.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #26 : 2022. gada 24. marts, 18:39:07 »
Jo nabadzīgāks cilvēks, kam sūri grūti jāplēšas par ikdienas maizes kumosu, jo mazāk viņam galvā vietas garīgumam. Nejaukt ar visādiem mūkiem, kurus pabaro no saziedotā, un viņam galva nesāp, vai rīt būs kaut tā pati pliekanā putra, ko ēst, viņš var mierīgi meditēt, jo putra būs ar garantiju.
Tādā dziļas nabadzības apsēstā valstī nekāds dižais garīgums nespīd. Tajā pašā Indijā ne jau tie zemākās kastas nabagi ir tie augsti garīgie un cēlie.

Tad, kad senie latvieši līdumus līda, diez vai viņiem valstī bija birokrātu slānis, kas skaita ziņā krietni pārspēja visus zemniekus un pārējos darboņus.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #27 : 2022. gada 24. marts, 18:40:16 »
Es nezinu ru vēsturi.
Varbūt ar to vajag sākt :mrgr:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #28 : 2022. gada 24. marts, 18:43:18 »
Globa tur lej kā pa vella ķešu. Taisnīgums uzvarēs? Rusņā "taisnīgums" nozīmē visas republikas atpakaļ krievijas skavās un vēl saujiņu tālāko arī turpat.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #29 : 2022. gada 25. marts, 17:25:24 »
Prognozes turpinājums, analizējot Krievijas uzbrukuma mirkļa karti Ukrainai 24. februārī
Kā jau minēju pirmais pagrieziens notiks pēc divām nedēļām, kad Krievija nāca ar jauniem paziņojumiem un pārmetumiem Ukrainai un ASV par bioloģisko un ķīmisko ieroču izstrādi pret Krieviju. Tas bija aspekts ar Merkuru. Astrologi zina, ka Merkurs ir arī zagļu un meļu dievs, tātad jaunus melus sagaidījām. Nākamais aspekts precīzais būs ar Jupiteru, par laimi tas būs kvadrāts un uzbrucējam tas radīs lielus katastrofālus zaudējumus, šie zaudējumi jau sāksies ar šodienu (25. martu), bet patiesos zaudējuma apmērus un neveiksmes sāksies ar 28. un 29. martu. Kā arī sankciju ietekme un Krieviju un tās ekonomiku Krievijas iedzīvotāji un biznesa pasaule sāks izjust arī ar šiem datumiem un sāks aptvert, cik lielā bezdibenī Krievija krīt, bezdibeņa dziļums ir tik neskaidrs, ka es teiktu, ka optimisti ir tie, kuri min 1998 vai vispār astoņdesmitos gadus. Pēc manām domām Krievija daudzos reģionos nokļūs atpakaļ apmēram 1920-1947 gada  līmenī. Kas savukārt jau 2023. gadā var radīt apstākļus, par Krievijas izjukšanu. To vēl radīs apstāklis, ka ar Krieviju vispār nedrīkst ne sadarboties un draudzēties, jo tad ja tu draudzējies, tu arī kļūsti toksisks un pasaules iedzīvotāji vairs ar tevi nesadarbosies. To jau redzam, kas notiek ar Turciju un Grieķiju. Pateicoties paziņojumam. Ka šīs valstis pieņems Krievijas tūristus, tūristi no Rietumeiropas jau tagad samazināja atpūtu par vairāk kā 13%, savukārt Spānijas kūrorti, kuri ir dārgāki piedzīvo tagad jau par 15% vairāk tūristus. Drīz neviena valsts nevēlēsies sadarboties ar Krieviju un tā kļūs par lielu Ziemeļkoreju.
Sākot ar marta beigām, kamēr strādās Jupitera kvadrāts Krievijas agresija cietīs ļoti lielas neveiksmes un zaudējumus, ka praktiski Krievijas karaspēks pāries no uzbrukuma uz ierakumu aizsardzību un mēģinās noturēties ieņemtajās teritorijās, bet par laimi tas kopumā nebūs iespējams. 
Tā tas turpināsies vēl veselu mēnesi un maija sākumā Krievijas karaspēks būs jau zaudējis praktiski visas jaunās okupētās teritorijas un mēģinās noslēgt miera līgumu ar Ukrainu, lai vismaz Krimas pussalu atstāj Krievijai. Krievija visādi draudēs un terorizēs visu šo laiku ne tikai Ukrainu bet visu pārējo pasauli. Gumijas stiepšana līdz jūnija sākumam, kad visas Krievijas cerības izplēnēs kā sapnis un nāksies atteikties ne tikai no Krimas un pārējiem Ukrainas apgabaliem, bet palēnām arī no Kēnigsbergas, Kuriļu salām un daudzām citām nelikumīgi okupētām teritorijām.