Autors Tēma: kaķi ir aizdomīgi.  (Lasīts 4412 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

kaķi ir aizdomīgi.
« : 2014. gada 28. novembris, 21:25:31 »
kāpēc viņi atbild, ja tu kaut ko jautā?
kāpēc murraa? kurš ta dzīvnieks vēl murraa...?
kāpēc uzguļas un sasilda tieši tai vietai, kas sāp...?

un vēl,daudz citas aizdomīgas lietas.

kaut kas te nav tīrs...

Atslēdzies Murenīte

Re: kaķi ir aizdomīgi.
« Atbilde #1 : 2014. gada 28. novembris, 21:37:10 »
laba sazvērestību teorija: viņi ir citplanētieši, kas mēģina iegūt mūsu atzinību/labvēlību :rofl:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #2 : 2014. gada 28. novembris, 21:39:30 »
nu nez nez... tas skatiens... kaut kā tur ilgas pēc labvēlības tā dikti maskētas tad. zem " tu esi idiots bet tā kā man nav īkšķu, pieciešu"

Atslēdzies Murenīte

« Atbilde #3 : 2014. gada 28. novembris, 21:43:40 »
nu maskējas taču   :rofl:    :rofl:    :rofl:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #4 : 2014. gada 28. novembris, 22:22:36 »
;)

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #5 : 2014. gada 28. novembris, 23:46:11 »
Jā, viņi ir citplanētieši! Riskējot ar dzīvību un labklājību, testē cilvēci uz derīgumu kosmiskā mērogā. Un pa naktīm viņi iet nodot ziņojumus :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #6 : 2014. gada 29. novembris, 10:28:47 »
Jā, viņi ir citplanētieši! Riskējot ar dzīvību un labklājību, testē cilvēci uz derīgumu kosmiskā mērogā. Un pa naktīm viņi iet nodot ziņojumus :)

Mjā... tas varētu būt izskaidrojums, kāpēc manējā mincene vakar vēlā vakarā izprasījās ārā un nozuda tumsā uz 10 minūtēm, lai gan ciest nevar aukstumu.  :rofl:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #7 : 2014. gada 29. novembris, 13:06:10 »
Nuu buutiibā par šo visu ir daudz dažādas informācijas..es gan vinju neesmu atziimejusi un tagad man nav laika meklēt,kur kas ir...
varbuut vēlāk.
tas ,ka vinji ir citplanetieši tas ir skaidrs..tur naf diskusiju... tas, ka katram kakjim sava karma,arii skaidrs...tas, ka vinji gudrāki par mums šaubu nav...
vieniigā versija kurai neticu, ka kakjiem esot nezinams mērkjis kkad piedzimt ,kā cilvekiem... :confused: tādēļ vinjiem vajadziiga tā cilvēku slimību pieredze utt. nu nez, nez....nesaprotu vai tas sods vai atalgojums... piedzimt kaķim par cilvēku... :coffee:

bet, ja njemam versiju par citplanetiesiem, tad viss iespejams..salasās macibu un pieredzi ka kakji un tad nak kā cilveki...
taa viss skaidrs es ar esmu citplaneties...izbijis kakjis...fuu....vieglak palika...
:coffee:

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Camma

« Atbilde #8 : 2014. gada 29. novembris, 19:00:41 »
Jebkurš dzīvnieks manās acīs ir daudz gudrāks par cilvēku. Nedomāju, ka kaķi būtu citplanētieši. Drīzāk jau - bez vainas un nelaikā (ne vecumā) bojā gājušu dvēseļu iemiesojumi.... viņi zina, cik daudz nepiedzīvotu pārdzīvojumu - labu un ne tik labu - palicis pasaulē... un kādam tie būs jāizdzīvo arī par TO dvēselīti. Viņi mums palīdz izdzīvot PAPILDUS dzīves...
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #9 : 2014. gada 29. novembris, 19:04:00 »
Tas bija domāts tā, ka ar katru paaudzi dzīves ritms kļūst arvien piesātinātāks, ātrāks. Mums jāpaspēj izdzīvot savu "normālo" dzīvi un vēl "gabaliņš" par tiem, kuru dzīves aprāvās un palika "neizdzīvotas".
Visus sakost!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #10 : 2014. gada 29. novembris, 22:59:01 »
Camma- mana versija ar tavējo neiet kopā...  :talking:
tās dzīves kas apraujas visdrīzāk ar bija paredzetas taadas aprautas... dažādu iemeslu dēļ....

kakjiem pietiek savu problemu :D

Mums jāpaspēj izdzīvot savu "normālo" dzīvi un vēl "gabaliņš" par tiem, kuru dzīves aprāvās un palika "neizdzīvotas".

šādi laikam labpatiktos domat tiem, kas sevi jūt par dikti svariigiem??? es nez... man liekas ka katram jadziivo savs, un par sevi ar tik jaatbild...(nu neiejaucot vecaku bernu attieciibas utml)..
IG- mellenessniega

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #11 : 2014. gada 29. novembris, 23:01:55 »
tikko, kaķim acīs skatoties prasu - tu esi citplanētietis, pēti mūs, izseko, un tad ziņo?! Šis - mjaau (acīs skatoties) pagriezās, un notinās... :D

nu un ko man tagad domāt?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #12 : 2014. gada 30. novembris, 02:28:33 »
Nekas tev neatliek..nākamreiz mēgjini jautaat, skalji nebljaustoties cilveeku valodā...vienk, skaties acēs un jautaa domās... mož nenotiisies :) :blushing:
nuu atbilde gan arii, bus jāuztver pa tiem pashiem kanāliem... :talking:
IG- mellenessniega

Atslēdzies Camma

« Atbilde #13 : 2014. gada 30. novembris, 09:18:18 »
Man domāt, visiem ir paredzēts garš un interesants mūžs. Tā tam vajadzētu būt. Fiziskajam ķermenim ir gana lielas rezerves, paredzētas vismaz uz gadiem 80. Lielākoties to sabendējam paši.
Kaķi mēģina līdzsvarot fizisko un garīgo - lai fiziskais nenolietojas pirms laika (gulēšana uz sāpošajām vietām) vai garīgais neuzsaka (nomierina ar murrāšanu, iesvārsta "miera" frekvencēs).
Visus sakost!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #14 : 2014. gada 30. novembris, 10:17:23 »
Mana mincene praktiski nemurrā, toties ļoooooti skaļi bļauj, ja kaut kas ne tā. Un virsū arī neguļas, ja nu vienīgi tajās reizēs, kad pati bija slima, piemēram, pēc sterilizācijas.

Tagad sāku domāt - kura no mums īsti ir citplanētiete?  :rofl: