Autors Tēma: kaķi ir aizdomīgi.  (Lasīts 4423 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Re: kaķi ir aizdomīgi.
« Atbilde #15 : 2014. gada 30. novembris, 11:27:09 »
Mans košaks vārdā Emīls, mani katru reizi mulsina ar to, ka kad paēd kaut ko skaļi noņurd dīvainā skaņā , es to uzskatu par "paldies"..

Atslēdzies diddly

« Atbilde #16 : 2014. gada 30. novembris, 11:49:01 »
 sliecos piekrist domai par citplanētieŠiem.  Kad mājā kārtējo reizi paradās tukša kaste,vai kastīte,koška steidzīgi ierāpjas. Aizvākotu kurpju kasti tikmēr taranēs,kamēr vāks nost. Mēs smejamies-laikam dosies lidojumā,sanāk viņi,kaķi dzīvo te,bet labāk lidotu prom,uz turieni,kur ar astes tirināšanu nosūta info par šejienes dzīvi.
 Par runašanos-mēs JAU visa ģimene mākam mhrmjau,mrmjau.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #17 : 2014. gada 30. novembris, 16:30:52 »
Man domāt, visiem ir paredzēts garš un interesants mūžs. Tā tam vajadzētu būt. Fiziskajam ķermenim ir gana lielas rezerves, paredzētas vismaz uz gadiem 80. Lielākoties to sabendējam paši.
Kaķi mēģina līdzsvarot fizisko un garīgo - lai fiziskais nenolietojas pirms laika (gulēšana uz sāpošajām vietām) vai garīgais neuzsaka (nomierina ar murrāšanu, iesvārsta "miera" frekvencēs).

Nepiekrītu (smailjiks kurs noliedzosi purina galvu)... kaa tad ar mazajiem beerniem,kas mirst un cieš no kaitēm?kaa ar katastrofaam un citam dižķibeleem???
nepiekriitu arii par fizisko kjermeni, tam manuprat ir stipri lielāka rezerve, nevis kkadi tur 80it gadi...nuu vizmaz kkadi 120-150(baile jau rakstit vēl lielāku, lai gan velk)... :)
kakjiem tajā visā tik vien darāmaa, kā mūsu dzīvestelpas kontrole(nu tur visu citu mošķu turēšana zem kontroles) un gariigaa stavoklja stabilizēšana pie vēlmes un nepieciešamiibas.un talak jau vinju pašu bizness savā labā...
tas ir, pēdējās rindkopas otrai daljai piekriitu :)
aij bet es te nesakariigi laikam laižu,jo megjinu paris teikumos sabāzt vairakas domas....
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #18 : 2014. gada 30. novembris, 16:34:56 »
es te krāmējos un pakojos šodien, mazliet ..un manējais konsekventi gulj un rāpjas virsuu visiem dokumentiem,ko nolieku kkur... skenē??kopē?? :D figvinjzin...
un nesanāk joks ar apčakarēšanu,kad tjipa nolieku nevajadziigu papiru..guli te... uz taa šams saka,-guli pati...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Broms

« Atbilde #19 : 2014. gada 30. novembris, 17:13:35 »
Kaķi, tāpat kā suņi, toč redz, dzird, sajūt kaut ko vairāk, nekā cilvēki. Ir bijis tā, ka kaķis pieglaudis ausis, spalva gaisā dikti skatā kādā punktā, reizēm ir pat šņācis. Un suns blakus, skatās turpat un rūc. Ņemot vērà, ka šo savstarpējās attiecības, maigi sakot, ir ļoooti vèsas un redzot, ka tajā brīdī ir gandrīz kopā saspiedušies, tas šķiet diezgan dīvaini.
Suns ejot liftā, nereti ierejas un lec gar sienu uz augšu, paskatās, parūc un apmierināti sāk luncināt asti, it kā kādu būtu padzinis... nu suns viņu zin tam pamatojumu  :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #20 : 2014. gada 30. novembris, 18:02:16 »
Mellen - Tavi iebildumi man jau bij paredzami. Kā teicu - lielu daļu visko sačakarējam paši - gan abortus taisām, gan ķīmijas rijam sīčus gaidot, gan pīpējam kā tas vulkāns Islandē. Un tas nebūt nav viss, ko cilvēks ar dabu dara. Un tad ir lielie brīnumi - kā tā? Kaķis jau nav dievs, ka visas šaizes spētu salabot. Tāpat jau pateicību esam šamiem parādā.
Nonīdē kaķus - dabū mēri (žurkas ar blusām pārnēsā), iznīkst bites (akal peļi pie vainas). Kaķis ka tik nav vecākais cilvēka līdzdzīvotājs - tandēmā ar suni.
Visus sakost!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #21 : 2014. gada 30. novembris, 19:56:09 »
kaķi? Viņi ir VISUR! seko un domā par mums ko nelabu!!!

[attachment deleted by admin]
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 30. novembris, 20:05:05 no karamele »

« Atbilde #22 : 2014. gada 30. novembris, 20:07:04 »
es te krāmējos un pakojos šodien, mazliet ..un manējais konsekventi gulj un rāpjas virsuu visiem dokumentiem,ko nolieku kkur... skenē??kopē?? :D figvinjzin...
un nesanāk joks ar apčakarēšanu,kad tjipa nolieku nevajadziigu papiru..guli te... uz taa šams saka,-guli pati...

He, he, manējais skanē visu, ko es lasu :) Nez kāds viņiem uz Marsa vai Urāna labums no sieviešu žurnāliem vai tās ne pārāk augstvērtīgās literatūras, ko es parasti lasu gultā, kad jamais var tikt klāt manai lasāmvielai un ieskanēt :) 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies diddly

« Atbilde #23 : 2014. gada 30. novembris, 20:38:26 »
Manejā strīpainīte,reāli pārgurst pa brīvdienām,jo tad mēs visu ko pa māju,ja sezona,tad pa dārzu. Meitene meklē kādu,ko pierunāt iet pagulēt. Ja nevar sarunāt,sēž uz kāpņu pakāpiena(koks siltāks kā flīzes),un katru garāmgājeju informē,ka brīvdienas domātas atpūtai

Atslēdzies Betons

« Atbilde #24 : 2014. gada 01. decembris, 12:27:53 »

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #25 : 2014. gada 01. decembris, 12:53:18 »
Dažreiz tomeŗ viņi zaudē modrību, un tā viņus izdodas pieķert!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #26 : 2014. gada 01. decembris, 13:22:16 »

Atslēdzies Camma

« Atbilde #27 : 2014. gada 01. decembris, 18:33:03 »
Kaķi Betona textu novākuši!
Super!
Visus sakost!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #28 : 2014. gada 01. decembris, 18:41:47 »
Man šķiet, ka kaķi vienlaicīgi dzīvo šajā vietā un laikā un arī paralēlās pasaules viņiem ar ķepu aizsniedzamas. Sildās pie šīs dimensijas kamīna un un skatās kā teijāterī - ko šie tur, tajā pusē dara. Man šķiet, ka minkas (vismaz daži) ir kā Cerberi starp šo un citām vietām. Un, kad kāds nepiederošais no turienes izdomā atnākt, tad kašaks ar zvērojošām acīm un saboztu kažoku metas SAVA cilvēka aizsardzībā.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #29 : 2014. gada 05. decembris, 08:54:31 »