Autors Tēma: Degvielas cenas  (Lasīts 2553 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Degvielas cenas
« : 2022. gada 02. aprīlis, 21:18:45 »
Skaidrs, ka tās aug un augs, bet mūsu vara jau paziņoja, ka darīs NEKO, lai šo pieaugumu mazinātu
https://neatkariga.nra.lv/komentari/maris-krautmanis-3/377122-krisjana-karina-valdiba-degvielas-cenu-krize-apnemigi-izlemj-darit-neko
Tiktāl skaidrs. "Pārskatām paradumus", pārejam uz veselīgo pedāļu mīšanu un kājām staigāšanu, savelkam ciešāk jostas utt...
Bet varbūt varētu vismaz tik daudz, kā neņirgāties?! Šodienas ziņu virsraksti vēsta, ka
https://www.tvnet.lv/7491436/baltijas-valstis-saruk-degvielas-cenas
Saprotiet - SARŪK! Tā tagad sauc procesu, kad tās tuvojas 2 eur! It sevišķi vēl pēc vakardienas 1.aprīļa joka obligātās biodegvielas veidolā...

:angry:

Atslēdzies baaciens

Atb: Degvielas cenas
« Atbilde #1 : 2022. gada 02. aprīlis, 21:34:22 »
Bet objektīvi  - šajā nedēļā benzīna cena bija nedaudz lētāka kā iepriekšējās nedēļās.

Dīzelim cena uzkāpa 1.aprīlī, tāpēc liela daļa salējās 31.martā. Tagad dīzeļa īpašnieki maksā tikpat, cik maksāja benzīna lējēji iepriekšējās nedēļās.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2 : 2022. gada 05. maijs, 08:19:55 »

Atslēdzies Camma

« Atbilde #3 : 2022. gada 06. maijs, 11:41:01 »
Vienmēr smīkņāju par degvielas lējējiem - cik ilgam laikam tad saliesi, ja katru dienu jābrauc? Nez vai daudzdzīvokļu nama iemītniekiem pie pakša 200 l mučele stāv. Un ome savas zaptes burciņas arī nedos piegānīšanai ar petroliju.
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2022. gada 06. maijs, 13:01:03 »
Es gan nesmīkņāju - ja vien ir kur liet un turēt, tad tas ir ļoti labs naudas ieguldīšanas veids. Man pašai stāv dīzelis, pirkts pa 1 eiriku, nupat jau maksā 2, un nez vai pie tā apstāsies.  Tādus % neviena banka nemaksā.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #5 : 2022. gada 06. maijs, 13:12:00 »
Man ir pieredze ar degvielas iekrājumiem - pēc pāris mēnešiem tie vairs nav lietojami. Dies'pas' tādu žļurgu liet kādā dārza/meža urķī (motorzāģis. krūmgriezis utml.) - pizģecs aparātam kā likts.
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #6 : 2022. gada 06. maijs, 14:02:55 »
nez, es vienu aparātu ar 5 gadus vecu benzīnu pielaidu uz pirmo griezienu

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #7 : 2022. gada 06. maijs, 14:05:18 »
Vecāki arī vienmēr sapērk savlaicīgi visiem zemes darbiem, nekad nav sūdzējušies. Viņiem gan traktors tāds prasts, varbūt ēd visu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #8 : 2022. gada 06. maijs, 15:26:52 »
Man ir pieredze ar degvielas iekrājumiem - pēc pāris mēnešiem tie vairs nav lietojami. Dies'pas' tādu žļurgu liet kādā dārza/meža urķī (motorzāģis. krūmgriezis utml.) - pizģecs aparātam kā likts.

nevajag lietot 95 ar biopiedevu, bet drusku dārgāku 98, toties tīru benzīnu, un nebūs nekādu problēmu...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #9 : 2022. gada 06. maijs, 15:57:34 »
es tik reti leju degvielu..ka nekad nezinu ir vai nav palicis dārgāk kopš iepriekšejās reizes  :scratch:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #10 : 2022. gada 08. maijs, 10:47:38 »
Varbūt arī būtiski no kāda kantora degviela pirkta. Atceros savulaik Rīgas sniega tīrītāji apstājās jo Statopil bija iesučījis krāšņu kurināmo kā dīzeļdegvielu . Kopš tā laika pats nekas neesmu pildījis savu auto tajā kantorī.