Autors Tēma: Krievijas informatīvās telpas izvēle  (Lasīts 2933 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Atb: Krievijas informatīvās telpas izvēle
« Atbilde #15 : 2022. gada 29. aprīlis, 00:49:58 »
Ukrainiski saprast nekādu problēmu  :smoker: ,  bet tas varbūt no dzīves Ukijā :confused: Rodas kkāda plūsma ,kad nav problēmu saprast nedz poli, nedz ukraini nedz baltkrievu(lab, tos neredz bieži), nedz slovāku. Vot leiti nesaprotu sit kaut nost  :faint: daudzus vārdus zinu, bet valodu plūsmā nesaprotu... vot i brõļukas.
Mūsmājās ir atsekots visiem krieviem visos kanālos. St citu vīrs bija no tiem, kas dikti patērēja krievu kanālus.. viņam bija vesels pulks blogeru kuriem sekoja,krievu filmas, seriālus etc..man atkal bija smaržu un aspy meitenes IG . Nu man ir palikusi tikai viena, kura skaidrā valodā pateica ,ka ir pret agresiju UA(neitralās un mi za mir arī izlidināju)

Bet ar šausmām lasu/klausos latvisko ļaužu sarunas... šon pat bija diskusija- ko darīt -vīrs par putleru,es pret, kā dzīvot? Un rezultatā.. 85%pateica, ka nevajag konfliktēt un par to runāt. katram drīkst būt sava taisnība.... :alt:

jopcik..es nez  :scratch: piedir@ man tāda ģimenes dzīve kur katram atšķirīgs viedoklis tik fundamentālos jautājumos. 
Un tad es saku..Aleluja..ka man ir mans vecis un ka mums nav viedokļu atšķirības bāzes jautājumos.. :smoker:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Trix

« Atbilde #16 : 2022. gada 05. maijs, 08:48:07 »
Par cilvēku zombēšanu.

https://www.facebook.com/100000276846355/videos/379079093874917

Man būtu ļoti interesanti tādā testiņā piedalīties.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #17 : 2022. gada 05. maijs, 09:32:26 »
Jā, tik vien vienkārši... Cilvēks ir sociāla būtne, un viņam gribas "iederēties", būt "ne sliktākam par citiem". Pietiek atcerēties slaveno "uzticēšanos zinātnei"  :mrgr:  Tu, ko, neuzticies zinātnei?! Tu, ko, ķēkša, domājies esam gudrāka par zinātni?! Zinātnei neuzticas tikai mazizglītotie lumpeņi, follijcepurīši, plakanzemīši un putlerieši! Tu gribi piederēt pie TĀDIEM vai pie progresīvās cilvēces, kas tic zinātnei?! Nu - kādā krāsā bumbiņa? Zinātne saka, ka melna!  :mrgr:  Pieaugušo cilvēku rotaļa "visi dara tāāā!"  :mrgr:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #18 : 2022. gada 05. maijs, 09:56:20 »
Jā, tik vien vienkārši... Cilvēks ir sociāla būtne, un viņam gribas "iederēties", būt "ne sliktākam par citiem". Pietiek atcerēties slaveno "uzticēšanos zinātnei"  :mrgr:  Tu, ko, neuzticies zinātnei?! Tu, ko, ķēkša, domājies esam gudrāka par zinātni?! Zinātnei neuzticas tikai mazizglītotie lumpeņi, follijcepurīši, plakanzemīši un putlerieši! Tu gribi piederēt pie TĀDIEM vai pie progresīvās cilvēces, kas tic zinātnei?! Nu - kādā krāsā bumbiņa? Zinātne saka, ka melna!  :mrgr:  Pieaugušo cilvēku rotaļa "visi dara tāāā!"  :mrgr:

Nu ko var ņemties..."malt"un "malt"...Viss ir slikti...visās tēmās!!!
Jā. Es uzticos zinātnei..ne antivakseri, ne putinisti manu dzīvi ietekmēt nevar.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #19 : 2022. gada 05. maijs, 10:14:21 »

Jā. Es uzticos zinātnei..ne antivakseri, ne putinisti manu dzīvi ietekmēt nevar.
Ha! Viegli "nebūt putinistei" Latvijā. Krievijā būtu riktīga putiniste, ja reiz "uzticies zinātnei" - viņiem sava "zinātne", savs mainstrīms, kam seko "zinātnei uzticīgie"  :mrgr:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #20 : 2022. gada 05. maijs, 10:23:34 »
Ha! Viegli "nebūt putinistei" Latvijā. Krievijā būtu riktīga putiniste, ja reiz "uzticies zinātnei" - viņiem sava "zinātne", savs mainstrīms, kam seko "zinātnei uzticīgie"  :mrgr:

Pret šādu Tavu loģiku pat iebilst vairs nav vērts :sarcasm: :rat:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #21 : 2022. gada 05. maijs, 10:33:43 »
...nu, cienījamā sabiedrība, mieru tikai mieru...es piekrītu kvadrai, ka ne katrs ierindas antivakseris ir ierindas putlerists! ...nu, tā nav....runa var būt par šo kampaņu organizētājiem, jo laikam jau finansējums ir viens - no kremļa....ja abas šīs lietas - antivakseris un putlerists, kādam sakrīt Latvijā, tad šis kāds ir kremļa informatīvais upuris...pie mums te SF tādu aktīvu personu, kas raksta, nav (Krimsons neskaitās)...visi mēs vēlamies ātrāk to orku bandu uz elli!

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #22 : 2022. gada 05. maijs, 10:44:50 »
Nakat, es jau par to pašu...vienlīdzības zīmi nelieku.
Tik kaut kā daži personāži te diezgan agresīvi.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #23 : 2022. gada 05. maijs, 10:48:20 »
Tik kaut kā daži personāži te diezgan agresīvi.

...teica būtne, kas te ienāca ar tekstu "Nu ko var ņemties..."malt"un "malt"...Viss ir slikti...visās tēmās!!!", turklāt ar 3 izsaukuma zīmēm. :D

tev personīgi kāds kaut ko agresīvu veltīja? Ne? Nu tad...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #24 : 2022. gada 05. maijs, 11:01:53 »
...teica būtne, kas te ienāca ar tekstu "Nu ko var ņemties..."malt"un "malt"...Viss ir slikti...visās tēmās!!!", turklāt ar 3 izsaukuma zīmēm. :D

tev personīgi kāds kaut ko agresīvu veltīja? Ne? Nu tad...

Jā. Mums par daudz ko viedokļi atšķiras. Arī par agresivitātes mērijumiem. Es, piemēram neapgalvoju, ka kāda no Jums būtu riktīga putiniste Krievijā... un šāds Kvadras apgalvojums ir ne tikai agresīvs, bet arī personiski aizskarošs.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #25 : 2022. gada 05. maijs, 11:12:45 »
Tak tās ru apmaksātās troļļu fermas tieši tam radītas, lai šķeltu sabiedrību. Redzams, tas viņiem padodas.  :mrgr:  Nakati&Pifi pat bez maksas ņemas un nevar rimties.  :smej:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #26 : 2022. gada 05. maijs, 11:21:21 »
Atļaušos atgādināt, ka tieši personāžs - Kvadra pirmā "nenocietās"...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #27 : 2022. gada 05. maijs, 11:23:05 »
Kvadra precīzi kariķēja, pifs saredzēja agresiju. Par ko tas varētu liecināt? :D

Atslēdzies reno

« Atbilde #28 : 2022. gada 05. maijs, 12:08:43 »
Ka Kvadra agresīvi kariķēja :rofl: :rofl: :rofl:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #29 : 2022. gada 05. maijs, 12:48:55 »
Protams, "agresīvi", tas tak sen zināms, ka antivakceri ir "agresīvi" un vispār viss, kas atšķiras no mainstrīma, ir "agresīvs"  :mrgr:   Tikai mainstrīmu apkalpojošā "zinātne" ir miermīlīga, balta un pūkaina.
Gluži tāpat kā agresīvie nacionālisti agresīvi triec nost nevainīgās lidmašīnītes, kas miermīlīgi bumbo viņu pilsētas...

Foršs tas Trix ieliktais video par zombēšanas eksperimentu. Lieliski nodemonstrē, cik viegli cilvēks nozombējas.  Es nebrīnos ne grama, ka krievi ir tādi putlerieši - kādu propogandu patērē, ar to arī apzombējas, un, jo vieglāk cilvēks notic  vienai "zinātnei", tikpat viegli noticēs arī citai, ja informatīvā vide būs cita. Jautājums ir par cilvēka filtrēšanas spēju, neko vairāk.