Autors Tēma: vācietes un politika  (Lasīts 856 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

vācietes un politika
« : 2022. gada 08. maijs, 20:21:40 »
https://www.tvnet.lv/7517777/bundestaga-prezidente-berbela-basa-ieradusies-kijiva

Reāla pļāpa. Vienkārši iekrita acīs tā bilde. Un atmiņā vēl labi palikusi Merkele. Vai Vācijā politikā iet tikai sievietes, kas nepucējas, vai viņas pārstāj pucēties, kad kļūst par augsta ranga politiķēm?  :mrgr:   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies reno

Atb: vācietes un politika
« Atbilde #1 : 2022. gada 08. maijs, 20:56:23 »
vai man dieniņ...

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #2 : 2022. gada 08. maijs, 21:07:38 »
Ukraiņi gribēja kancleru, bet kanclers iespītējas , jo savulaik Ukraina atteica Vācijas prezidentam ;) Tāpēc ir aizsūtīta parlamenta priekšsēdētāja ;)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #3 : 2022. gada 08. maijs, 22:15:20 »
Es varbūt kaut ko nesaprotu,bet man šķiet normāla sieviete  :?: . Mati tīri, interesants griezums, zobi balti, uzacis sakoptas, par savu vecumu nekaunas...

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2022. gada 08. maijs, 23:29:08 »
Tā jau ir -nebrauksi uz Ukrainu baigi sapucējusies. Bet tomēr tāds skumīgs tas griezums...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #5 : 2022. gada 09. maijs, 07:49:11 »
Tā jau ir -nebrauksi uz Ukrainu baigi sapucējusies. Bet tomēr tāds skumīgs tas griezums...

Jāpiekrīt Lumbergam, nekas dramatisks, normāla sieviete (īpaši, salīdzinot ar Merkeli).
Šitā labāk?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #6 : 2022. gada 09. maijs, 09:31:36 »
https://www.tvnet.lv/7517777/bundestaga-prezidente-berbela-basa-ieradusies-kijiva

Reāla pļāpa. Vienkārši iekrita acīs tā bilde. Un atmiņā vēl labi palikusi Merkele. Vai Vācijā politikā iet tikai sievietes, kas nepucējas, vai viņas pārstāj pucēties, kad kļūst par augsta ranga politiķēm?  :mrgr:

tač vācietes visas nošņurkušas staigā...  :f-palm:  ja Vācijā redzi kādu izpucētu sievieti tā:
- 90%, ka ir krievuška,
- 9%, ka austrumeiropiete,
- 1%, ka prostitūta...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2022. gada 09. maijs, 10:43:19 »
Es arī neko pāršausmīgu nesaskatu. Jā, matu griezums varētu būt veiksmīgāks.  :?:  Mani drīzāk smīdināja tās mūsu politiķes Petraškevičas vizuālais stils. Ā, vēl domniece Brante pārcentīgi cenšas savus dabas "dotumus" demonstrēt.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #8 : 2022. gada 09. maijs, 11:03:47 »
...laikam jau vācu politiķes cenšas pievērst vēlētāju uzmanību viņu teiktajam nevis izskatam....nu, kurš atceras kaut ko no Ramončika teiktā? ...pat no intervijas nesen atceros tikai to, ka ar vīru dzīvo atsevišķi un pie ģimenes var vairāk kā mēnesi neaizbraukt...skaidrs, ka makšķerē lielāku zivi...bet no politikas teiktā - neko neatceros...     
laikam jau vācu politiķes cenšas konkurēt ar vīriešiem tieši politiskajos projektos...un tad cenšas, lai viņas uztvertu kā vīriešus vai vismaz bezdzimuma

Atslēdzies daddy

« Atbilde #9 : 2022. gada 09. maijs, 11:09:30 »
večiem vajadzētu kāpt tribīnē ar kartupeli vai gurķi biksiņās :D  ...lai gan ir netālā karaļvalstī politiķis, kurš lāčus iejāj un āliņģī peldas :D

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #10 : 2022. gada 09. maijs, 14:29:46 »
Un? Cerībā, ka piesaistīs minoritātes pārstāvjus?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #11 : 2022. gada 09. maijs, 15:40:49 »
...bet Gorbunova frizūra?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #12 : 2022. gada 09. maijs, 17:30:17 »
Vot britu Džonsonam ir pričene! :)

Atslēdzies Milka

« Atbilde #13 : 2022. gada 10. maijs, 13:50:11 »
Vienkārši neveiksmīga foto,  normāli viņa izskatās. https://www.smfclyrics.com/2021/10/barbel-bas-wiki-president.html
Jā, ir liekais svars, bet tā ir viņas darīšana, varbūt kādas veselības problēmas, ko mēs varam zināt.