Autors Tēma: Eirovizija 2022  (Lasīts 21710 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: Eirovizija 2022
« Atbilde #45 : 2025. gada 10. februāris, 08:05:05 »
Tām meitām, ja kaut ko kardināli nemainīs, diez vai kas spīd, tāda muļļīga tā dziesma

Sākumā man arī tā likās, bet paskatoties izslavēto Emīliju un citus zēnus (jo šī jau arī pod zēnu kosī)... neredzu atšķirību :) uz Eirovīzijas laiku zilie zēni un puiciskās meitenes vairs nebūs modē, Tautumeitām pavairāk plikuma un aizies uz URRĀ, pieminiet manus - informēta cilvēka no malas - vārdus :) )

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #46 : 2025. gada 10. februāris, 11:34:16 »
Nu, labāk par kūkām un salātiem ir, ar to jau pietiek  :mrgr:
Meldiņš lipīgs, pēc brītiņa jau sāc burties līdzi "nevar, nevar"  :mrgr:
Bet vispār man patīk jau ar to vien, ka dziesma ir latviski. Piegriezies, ka visi, vienalga no kurienies lai arī nebūtu, dziedz universālajā, apnikušajā angļu valodā. Kāpēc nevarētu katra valsts dziedāt savā, tak jau interesantāk būtu.

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #47 : 2025. gada 10. februāris, 11:58:28 »
Kāpēc nevarētu katra valsts dziedāt savā, tak jau interesantāk būtu

Atslēdzies Minne

« Atbilde #48 : 2025. gada 10. februāris, 12:19:51 »

Sākumā man arī tā likās, bet paskatoties izslavēto Emīliju un citus zēnus (jo šī jau arī pod zēnu kosī)... neredzu atšķirību :) uz Eirovīzijas laiku zilie zēni un puiciskās meitenes vairs nebūs modē, Tautumeitām pavairāk plikuma un aizies uz URRĀ, pieminiet manus - informēta cilvēka no malas - vārdus :) )

Tradicionālie Balkānu plikumi jau vairākus gadus, kā neaiziet  :?:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #49 : 2025. gada 10. februāris, 20:42:38 »
Dziesma par aizkariem  :smej:

Peekaboo!

Nē, man galīgi nepatika tā buramdziesma! Man gan vispār Tautumeitas nepatīk. Pa radio klausoties, gribas pārslēgt uz citu radiostaciju.

Man pat salāti patika labāk par šo. Briesmīgāk bija tikai SamanTīnai.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #50 : 2025. gada 10. februāris, 23:07:25 »
Šie man trāpās ne pirmo gadu
Viņi ir optimistiskāki par mani...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #51 : 2025. gada 11. februāris, 08:01:38 »
"Citiem zēniem" internacionāls piedziedājums "Five, five five, five, ribbit, едет", un tas "едет" beigās ļoti krīt ausī. :D

Vismaz diviem mūžīgā tēma – tēviņš, ap kuru vijas pusducis sāmīšu*.

Tautumeitām grims briesmīgs – pleķiem uzmālēts. Saprotu, ka skatuve prasa košu, bēt šis izskatās pavirši un kaut kā vulgāri. Miesaskrāsas kleita reti kam izskatās labi, šis nav tas gadījums. Dziesma varētu derēt, ja pantiņus dziedātu skaidrāk, nevis kaut kā neritmā pārklājoties. Horeogrāfija viduvēja. Tie vertikālie diegi un izgaismojums IMHO ir labi, bet viņas kaut kādas nesavāktas (un tas grims.....) Šoreiz buramvārdi ir tāda rimcimcim padancošana. Ja reiz paņēma Tādu tēmu, tad bija jābūt Sajūtai. Ja noklausās "Dūdieviņu", tad spalva uz muguras stāv.  No šitā Burmana – nu nav nekā.

Emīlija tā nekas. Sajūta, ka viņa tāda maziņa neiznes lielo uzstāšanos, tā kā kautrējas. Dziesma pat tīri laba, mazliet apnika tie īi īi īi īi.

Sinerģija skatuviska ar savām agroplēvēm.

Bet es tā īsti neredzu nevienu dziesmu, kuru noskatoties/noklausoties būtu sajūta, ka O! tā man patīk, aizrauj, un ka Tur Ir!
Tad kāda starpība, kurš paliek pirmā pusfināla apakšgalā.

____
* Sāmītes – burtisks pārcēlums no krievu valodas "самочки". Nav tik rupji kā "mātītes", bet doma jau tā pati.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #52 : 2025. gada 11. februāris, 09:04:29 »
Man trāpījās ieraudzīt Maltu. OMG. Ļoti tukla, formīga meita caurspīdīgā triko, zem kura apakšveļa,  kliedz nebalsī. Apkārtdancotāji saģērbti kā mazi bērni.Publikai varētu patikt kā vēl viena dīvaine

Mūsu meitām laikam domātas zeltītas tās kleitas, bet redzās bēšas. Nabaga Aišu ieģērba atlasa spilvendrānā arī tādā krāsā.

Atslēdzies Luīze

Atb: Eirovīzija 2025
« Atbilde #53 : 2025. gada 11. februāris, 10:39:57 »
Šogad man Supernova bija ieslēgta gan pusfināls, gan fināls, lai gan citus gadus pat neskatos. Neviena dziesma mani neuzrunāja un atmiņā nepalika. Tā ka principā vienalga, kurš brauc uz Šveici un netiek tālāk par pusfinālu. :)
Par Tautumeitām. Dziesma ir tāda, kāda tā ir. Taču tērpus lielajam pasākumam parasti nomaina un skatuves priekšnesumu pārveido. Tā ka varam cerēt, ka kleitas būs citas, ka galvās būs skaistie kroņi un ka tautumeitām būs pieejamas profesionālas grimētājas. :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #54 : 2025. gada 11. februāris, 10:56:56 »
Tā ka varam cerēt, ka kleitas būs citas, ka galvās būs skaistie kroņi un ka tautumeitām būs pieejamas profesionālas grimētājas. :)

Kā rāda pieredze – "profesionāļi" Aišu iebāza baisas krāsas naktskreklā, par "Ārzemniekiem" vispār nelikās ne zinis, palaida uz skatuves kā no ielas atnākušus, Aminatai uzvilka kleitu ar melnu sietiņu, kurā viņa izskatījās kā netīra... pārējās šausmas pat neatceros. Vienīgā cerība, ka sliktāk vairs nevar pārģērbt, lai gan mana pieredze saka, ka jebkuram dibenam var pieklauvēt no apakšas...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #55 : 2025. gada 11. februāris, 11:53:28 »
... pārējās šausmas pat neatceros...
Manuprāt, visu laiku veiksmīgākais skatuves tēls (Marie N, piedod, tā neesi Tu...)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #56 : 2025. gada 11. februāris, 12:12:10 »
viss štrunts, Tautumeitas spēlēja uz gurniem, tas tāpat skaidrs. Es redzēju tikai bildes, sorry, bet man ir viedoklis :D :smej:  Nē, viedokļa man nav un nebūs, bet bildes skatoties, es nesapratu, kas tas Rivam Markum apkārt par bariņu koriģējošajā apakšveļā?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #57 : 2025. gada 11. februāris, 12:18:59 »
Manuprāt, visu laiku veiksmīgākais skatuves tēls (Marie N, piedod, tā neesi Tu...)

"Prāta vētras" dziesma, protams, ir hīts, bet sacīt, ka tas būtu veiksmīgs skatuves tēls  :n+: ... Kamēr Marie N bija īsts priekšnesums.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #58 : 2025. gada 11. februāris, 13:17:17 »
hits /hit/ nevis hīts/heat/  :talking: 
Nekā personīga, vien izglītojoši  :b: Šo tik bieži jauc, ka man jau sāk krist uz nerva :rofl:

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #59 : 2025. gada 11. februāris, 15:39:11 »
... Marie N bija īsts priekšnesums
tas ir tāpat kā ar peonijām - vieniem patīk baltie "pufi", otri fano rozīgajām, bet trešie izvēlas to, kas atšķiras no pirmajā divām

P.S.
tikai tagad pamanīju, ka gan Marijai, gan Renāram Eirovīzijā bija baltas "kļošenes" ...  :rofl: