Autors Tēma: Eirovizija 2022  (Lasīts 21636 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: Eirovizija 2022
« Atbilde #105 : 2026. gada 18. februāris, 07:50:31 »
Ēnā ir ļoti normāli iztulkota angliski

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #106 : 2026. gada 18. februāris, 08:46:18 »
Jā, sākums diezgan vienmuļš, un Atvaras vokāls mazliet nestabils, un, pirmoreiz klausoties, domāju…hmmm, diez kas nav. Tomēr klausījos tàlàk, līdz pēc pagarlaicīgā pirmā panta un piedziedājuma sākās kāpinājums līdz pat kulminācijai. Nākamajā reizē jau pievērsos tekstam, tad vizuālajai pusei un - jā, IR.

Pagājušonakt noklausījos, šķiet, reizes padsmit  :alt: - blandījos pa YouTube un skatījos visādu mūzikas blogeru reakcijas. Absolūtais vairākums beigās saka - jā, IR. Viena daļa, kas sākumā jūtas garlaikoti tāpat kā es, tieši tāpat kā es pēc pirmās daļas tiek ieintriģēti.

Par tekstu - grūti pateikt..Daudzi blogeri šo balādi interpretē kā dziedātājai ļoti emocionālu un personisku - lūzušas attiecības (saplēstā glāze), zaudēta mīlestība vai tuvs cilvēks.. Ok, nav jau tālu no patiesības, bet parasti kāds letiņš komentāros ieliek arī teksts tulkojumu. Piekrītu reno, ka vrb varētu laist subtitrus, pieskaņojot to skatuves vizuālajām risinājumam (ko pārsvarā visi blogeri novērtē ar - wow! - vienkārši, eleganti un kodolīgi). Lai gan daudzi fani konkursa dziesmas noklausās jau pirms konkursa, tāpat būs daļa, kas Eirovīzijas koncertā to dzirdēs pirmo reizi. Dažām dziesmām laikam vajag  vairāk par to vienu reizi :) . Katrā (manā) gadījumā, šī un vēl Aminatas un Sudden Light dziesmas šo gadu laikā ir bijušas vislabākās (iespējams, kādu piemirsu, bet, ja tā, tad laikam pelnīti ;) )
Es Tev piekrītu pa lielam ;)
Bet ejot uz šādu konkursu ir jāredz tam cauri un jāorientējas uz balsotāju. Pamata balsotājs sēž bārā ar draugiem, dzer un bravūrīgā atmosfērā spaida balsojumu. Visbiežāk par savas dzimtenes ģeogrāfisko izpildītāju. Otra opcija - ja tiešām ir ļoti lipīga melodija, kas paņem uz pirmo klausīšanos un tai klāt pāri malām plūstošs sekss.
Mūsējai atbalsta nebūs nedz par pirmo, nedz otro, nedz trešo pozīciju. Tukšs numurs. Lai arī tajos vārdos pie lielas domāšanas varētu jēgu izdomāt, tos neviens tur neklausīsies un dziedātājai skatuves tēls arī tāds nestabils.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #107 : 2026. gada 18. februāris, 09:06:04 »
Es Tev piekrītu pa lielam ;)
Bet ejot uz šādu konkursu ir jāredz tam cauri un jāorientējas uz balsotāju. Pamata balsotājs sēž bārā ar draugiem, dzer un bravūrīgā atmosfērā spaida balsojumu. Visbiežāk par savas dzimtenes ģeogrāfisko izpildītāju. Otra opcija - ja tiešām ir ļoti lipīga melodija, kas paņem uz pirmo klausīšanos un tai klāt pāri malām plūstošs sekss.
Mūsējai atbalsta nebūs nedz par pirmo, nedz otro, nedz trešo pozīciju. Tukšs numurs. Lai arī tajos vārdos pie lielas domāšanas varētu jēgu izdomāt, tos neviens tur neklausīsies un dziedātājai skatuves tēls arī tāds nestabils.
Tu aizmirsi pensionārus, seniorus. Viņus bumbasķiki besī, saldie puisīši arī, uzmācīga seksualitāte arī. Te korekti, smuki.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #108 : 2026. gada 18. februāris, 09:11:58 »
Tu aizmirsi pensionārus, seniorus. Viņus bumbasķiki besī, saldie puisīši arī, uzmācīga seksualitāte arī. Te korekti, smuki.
Man nav pierādījumu, bet intuitīvi liekas, ka starp pensionāriem ir ļoti mazs balsotāju procents. Latvija, protams, nav rādītājs un es neesmu plašu pensionāru aprindu pārstāvis, taču es nezinu nevienu, kurš skatītos Eirovīziju. Es pat vēl neesmu pensijā, bet neskatos nedz Supernovu, nedz pašu konkursu. Negribas man to sveškaunu vairākas stundas no vietas. Ja sagribas mazu devu, varu uz pusminūti islēgt Šlāgerkanālu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #109 : 2026. gada 18. februāris, 09:18:52 »
Eirovīziju es parasti skatos Pēc tās. Aši tinu cauri, paklausoties pirmo pantu un piedziedājumu. Ja ieintriģē, klausos visu vai vismaz kulmināciju beigās  :mrgr:  Attiecīgi pārtinu arī visus blablabla un reklāmas. Beigās noskatos balsojumu. Un viss. Bez šumu, bez piļi  :talking:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #110 : 2026. gada 18. februāris, 09:28:39 »
Daļēji piekrītu Bobim. Bet tā patiesi ir laimes spēle... Gan jau kādi grieķi ar savu umpā umpā vai moldāvu kur var viegli piebiedroties dziedāšanai līdzi būs topā un atmiņā paliekošas.... Bet var arī izspēlēt tā kārts starp visiem raibajiem un lēkājošajiem umpā umpā kontrastā ar savu mierīgumu... kas zin. Jau vairākus gadus 50% sastāda arī žūrijas vērtējums.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #111 : 2026. gada 18. februāris, 11:26:49 »
Ja par to līdzi sekošanu, es neskatos ne Eirovīziju, ne, vēl jo mazāk, Supernovu. Noklausos vien uzvarētājus, kas kādu brīdi skan no katra gludekļa, un varbūt vēl pāris vairāk pieminētākās dziesmas. Kaut kā man šķiet, ka šī pasākuma auditorija ir vairāk tomēr jaunatne. Un šai klausītāju daļai, domāju, ka gaudu dziesmas nerullē. Un Ēnā tā arī paliks ēnā. Tā mana prognoze. Ja būšu kļūdījusies, tikai priecāšos. Laiks parādīs.

Atslēdzies reno

« Atbilde #112 : 2026. gada 18. februāris, 12:17:39 »
Man jau nu liekas, ka tas tāds pusmūža pasākums un jaunatne neinteresējas.  Vismaz manējie noteikti nē un Supernovas un taml. arī nē  -ja var pieskaitīt pie jaunatnes. Es paskatos, kad skaita balsis.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #113 : 2026. gada 18. februāris, 12:37:35 »

So much warmth is given to cold people
But you come to those close to you - emptied out
In the eyes of others, you’re beautifully painted
But a single drop turns you into shades of black and white
Chorus
And slowly, slowly, you grow more silent
Slowly, slowly, you remain in the shadow
You think later, later, a little bit later
And slowly, slowly, you remain in the shadow
Verse 2
Young lady, be quiet, don’t speak out about it
Tonight, dad won't be coming home
Tomorrow he'll clink glasses with a smile
We’ll drown together in a whirlpool of doubt

Atslēdzies Minne

« Atbilde #114 : 2026. gada 28. februāris, 23:14:57 »
Kā jau minēju, brīžam paskatos reakcijas uz mūsu Ēnu. Šī ir pati lieliskākā  :in-love:  :rofl:
Un parastais lūgums vai ieteikums - klausīties ''austiņās''

Atslēdzies Minne

« Atbilde #115 : 2026. gada 15. aprīlis, 01:56:02 »
Ļoti silta un maiga versija

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #116 : 2026. gada 15. aprīlis, 12:36:10 »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #117 : 2026. gada 15. aprīlis, 13:12:07 »
Āā, ja Tu par panākumiem vai vismaz finālu, vrb arī nebūs, bet man šā kā tā patīk. :yes:  Tumšais zirdziņš

Atslēdzies reno

« Atbilde #118 : 2026. gada 15. aprīlis, 18:51:10 »
Viņai vajadzētu tos augstos toņus atstrādāt kārtīgi

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #119 : 2026. gada 16. aprīlis, 20:02:58 »
Būs tā, kā jābūt!
« Pēdējās izmaiņas: 2026. gada 16. aprīlis, 20:08:30 no baaciens »