Aptauja

Vai Tu esi ziedojis okupekļa nojaukšanai?

3 (30%)
vēl ne
4 (40%)
uzskatu, ka tam jāpaliek, tikai pārveidotam
2 (20%)
uzskatu, ka tam jāpaliek esošajā variantā
1 (10%)

Pavisam nobalsoja: 10

Balsošana ir beigusies: 2022. gada 12. jūnijs, 08:47:43

Autors Tēma: Okupeklis  (Lasīts 7095 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Atb: Okupeklis
« Atbilde #90 : 2022. gada 26. augusts, 11:20:11 »
Tāda pati vāvuļošana bija par okupekli, tika nosodīti un izsmieti tie, kuri bija par nojaukšanu. Es par politiķu aprindām un mūsu kreisi noskaņotajiem mēdijiem. Tagad tie paši izturas tā, it kā par to vien būtu visu mūžu sapņojuši.
Visu ir iespējams izdarīt. Ždanoka un Mitrofanovs vispār ir izdodami Ukrainai kā noziedznieki, jo piedalījās Krimas falšajā referendumā. Bet domāju, ka Taņka jau klusi krāmē čemodānus uz Izraēlu vai kur.. uz rusņu jau neviens negribēs braukt..

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #91 : 2022. gada 26. augusts, 11:24:33 »
Nu, es joprojām esmu pret šī pieminekļa nojaukšanu, jo tas nākotnē draud ar Brīvības pieminekļa nogāšanu...ja vara mainīsies, un vēsture pierāda, ka tā mainās, tik nezinām kad ...tad mūsu pieminekli arī nogāzīs...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #92 : 2022. gada 26. augusts, 11:30:08 »
Nu, es joprojām esmu pret šī pieminekļa nojaukšanu, jo tas nākotnē draud ar Brīvības pieminekļa nogāšanu...ja vara mainīsies, un vēsture pierāda, ka tā mainās, tik nezinām kad ...tad mūsu pieminekli arī nogāzīs...
Tev tiešām, Nakat, sen pensijā ar šādu domāšanu.. visu mūžu dzīvot bailēs.. :confused:  Ka tik kaut kas..! Tāpēc visiem klanīties un pakaļu bučot..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #93 : 2022. gada 26. augusts, 11:31:07 »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #94 : 2022. gada 26. augusts, 11:38:38 »
Tev tiešām, Nakat, sen pensijā ar šādu domāšanu.. visu mūžu dzīvot bailēs.. :confused:  Ka tik kaut kas..! Tāpēc visiem klanīties un pakaļu bučot..
Muļķības...es kā reiz vairs ne no kā nebaidos, ja runa par ģeopolitiskām pārmaiņām...un kur tu redzi pakaļas bučošanu, ja pieminekli atstāj, bet maina tā jēgu? ...lai tur nesvin, bet piemin upurus? ...to varēja izdarīt....

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #95 : 2022. gada 26. augusts, 11:39:22 »

Mūsu piemineklis tika atklāts 1935.gadā. Okupeklis - 1985.gadā...Te vienlīdzības zīmi nevar likt.
Jebkuru "savu" (okupekli) pieminekli uzstādot okupētā valstī, jārēķinās, ka  pamatnācija viņu nogāzīs. Laika jautājums.

Šoreiz, nakat, liki man vilties sevī....brīvā valstī baidīties. Saprotu, ka baidījāmies padomijas laikā, bet tagad?!

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #96 : 2022. gada 26. augusts, 11:41:44 »
Muļķības...es kā reiz vairs ne no kā nebaidos, ja runa par ģeopolitiskām pārmaiņām...un kur tu redzi pakaļas bučošanu, ja pieminekli atstāj, bet maina tā jēgu? ...lai tur nesvin, bet piemin upurus? ...to varēja izdarīt....

Mums veljoprojām ir pietiekami daudz simbolisko piemiņas vietu, kur pieminēt upurus. Un galu, galā - to dara kapos.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #97 : 2022. gada 26. augusts, 11:41:56 »
Un vēl piedevām naivs līdz ārprātam..  :rofl:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #98 : 2022. gada 26. augusts, 11:45:07 »

nu, dubultpilsonība ar Krieviju šodien nozīmē nelojalitāti....pirmkārt, tas ir, cik atceros, LV likumu pārkāpums, jo mūsu likums to nepieļauj (?)

Atļauju dubultpilsonībai ar rašu piešķir MK, tad kā tas var būt nelikumīgi?
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 26. augusts, 11:52:32 no tuk »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #99 : 2022. gada 26. augusts, 11:48:48 »
Atļauju dubultpilsonībai ar rašu piešķir MK, tad kā tas var būt nelikumīgi?
nelikumīgi tiem, kuriem nav MK atļaujas...un tādu ir daudz....

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #100 : 2022. gada 26. augusts, 11:54:32 »
Un vēl piedevām naivs līdz ārprātam..  :rofl:
...bez amerikāņiem un NATO mēs varam kaut ko likt pretī Krievijai? ...nevajag domāt tikai pāris gadus uz priekšu, kad ceru, ka šie būs sakauti un nelīdīs gadus piecus vismaz... bet vēsture rāda, ka vēlāk līdīs...man nav bail, esmu gatavs uzvilkt šahīda jostu un uzspridzināties kopā ar okupantiem, bet par Brīvības pieminekli gan baidos...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #101 : 2022. gada 26. augusts, 12:02:48 »
Nedod, Dievs to briesmīgāko scenāriju. Domā, nakat,  ja mūs atkal okupēs, tad okupanti būs tik toleranti un saprotoši un teiks: Jūs saglabājāt mūsu pieminekli, mēs saglabāsim jūsejo: "Davaite žit družno" :sarcasm:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #102 : 2022. gada 26. augusts, 12:08:59 »
Aha, Abrenes atdošana šiem uzreiz lika nekārot pēc pārējās rokas. Tiešām smieklīgi. Klanīšanās šiem tik paver tālāku ceļu, kā jau pieredzējām ar Gruziju, Krimu. Šeit princips - ar trakiem tik pa labam, nedarbojas. Vienīgais ko saprot ir dūres politika.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #103 : 2022. gada 26. augusts, 12:18:56 »
Nu, padomju okupāciju Brīvības piemineklis 50 gadus izturēja, kaut gan bija dota mutiska pavēle nogāzt...taču Muhina (mosfiļm pieminekļa "strādnieks un kolhozniece" autore) iebilda....nu jā, ja būs jauna okupācija, tad noteikti nogāzīs....laikam jau īsti te nebūs nozīme okupekļa nogāšanai....vienīgais - to izdarīs pirmajā kārtā, jau pirmajā okupācijas dienā un demonstratīvi...ja nebūtu nogāzts okpeklis, tad varbūt nesteigtos, pagaidītu kādu laiku un nakts tumsā...bet iedotais laiks vienmēr ir cerība uz atbrīvošanos no okupācijas...   
Patreizējais sliktākais scenārijs - krievi iebrūk, sakauj šeit mazskaitlīgo NATO kontingentu un mūsu armiju, iznīcina infrastruktūru un pirmajā jau dienā uzspridzina mūsu pieminekli...tad pēc 2 dienām atlido amerikāņi, atbrīvo mūs, bet krievi aizmūk ...nu, kurš tur paspēj  ...ja nebūtu nogāzts okupeklis, tad krievi pirmajā brīdī arī negāztu mūsējo...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #104 : 2022. gada 26. augusts, 12:26:00 »
...nē, nu tu tak esi viena maitu lija, pardon mai frenč  :mrgr:
Klanies, klanies, vēl kniksi uztaisi.