Autors Tēma: Kaķēna barošana  (Lasīts 3626 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Atb: Kaķēna barošana
« Atbilde #15 : 2022. gada 18. maijs, 10:14:14 »
Jā, pēdējā laikā ,pēc ieteikuma, nopērku liellopu malto gaļu, kādu puskilo, sadalu porcijās, ietinu pārtikas plēvē un ielieku saldētavā. Tad pa atkausētai porcijai pienā iebaroju kaķim. Šim patīk, arī man lētāk sanāk

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #16 : 2022. gada 18. maijs, 12:35:03 »
pienā - lasīt - dienā  :blushing:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #17 : 2022. gada 18. maijs, 12:37:54 »
pienā - lasīt - dienā  :blushing:

:D
Es klusībā nodomāju, vai no jēlas gaļas pienā neparauj skrejamais... Bet ja vajag, tad vajag... :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #18 : 2022. gada 19. maijs, 11:20:56 »
pēdējā laikā es pati gar zemi dēļ tekstiem, kas man rodas klaviatūru klabinot.  :blushing:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #19 : 2022. gada 19. maijs, 11:25:30 »
Esmu dzirdējusi, ka kaķus baro divas reizes dienā un šiem pilnīgi pietiek. Mēģiniet to manējam iestāstīt.
Manējam neviens i netaisās vairāk kaut ko dot. Jāpietiek.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #20 : 2022. gada 19. maijs, 11:30:52 »
Manējam neviens i netaisās vairāk kaut ko dot. Jāpietiek.
tie rīdzinieki jau nav vispār cilvēki /kino klasika/  ...nodomāja Boba murks :D

Atslēdzies mary

« Atbilde #21 : 2022. gada 19. maijs, 13:35:16 »
Nav divu domu, jāsūdzas kaķu bāriņtiesai!  :murmur:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #22 : 2022. gada 20. maijs, 08:35:03 »
Reizēm kaķi vienkārši uzplijas. Nav jau uz katru mjau katlu ar vēršastu zupu jādod, manējie pabļaustās, dabū apostīt manu ēdamo, atzīst par kaķēdiena necienīgu un aizlien plauktā starp makaronpaciņām sust. Vienmēr kašaks nāks apskatīt TAVU ēdamo, jo tā nu tas dabā iekārtots. Un tas nav jāuztver kā totāls bads nabaga kaķīšam.
Visus sakost!

« Atbilde #23 : 2022. gada 20. maijs, 10:15:05 »
Vienmēr kašaks nāks apskatīt TAVU ēdamo, jo tā nu tas dabā iekārtots.
O jā, vienmēr jāpārbauda, ko tu tur ēd, ja nu kas garšīgs. Bet es šito fīču tagad izmantoju - vismaz 2x dienā atguļos dīvānā ar krūzi ūdens un košaks priecīgs lok, jo domā, ka man atņem :) No savas bļodas tīru ūdeni vairs nepakam, atšķaidītas pastētveidīgās paikas gan ēd/dzer.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #24 : 2022. gada 20. maijs, 10:43:59 »
Nu bet tā tak zināma lieta, ka tas, ko otrs ēd, ir labākais, un nozagtais ir garšīgāks par savā bļodā atrodamo, kaut tādu pašu  :mrgr:  Kā kazai - ja gribi ko iebarot, noliec to augstāk un grūtāk aizsniedzamu, no ādas ārā līdīs, lai dabūtu  :mrgr:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #25 : 2022. gada 21. maijs, 17:40:54 »
Manējais šodien, pirmo reizi pa 16 gadiem Nozaga no galda sardeli! Atzina to pa labu esam un dabūja pa asti... arī pirmo reizi mūžā. Abi esam šokā!    :fryingpan: :murmur:   

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #26 : 2022. gada 21. maijs, 19:46:12 »
Draudzene stāstīja - ielikusi virtuves izlietnē saldēto vistas fileju, atstājusi atkausēties un pati tikām kko pa istabu. Pēc brīža istabas durvīs parādās runcis ar to fileju zobos, pienāk un lepni nomet viņai pie kājām - skat, saimniec, ko es nomedīju! Cienājies tu arī! :D
Un ko iesāksi, nevar pat sabārt un pa asti sadot  par zagšanu, iznāk, ka jāpaslavē par dāsno "ģimenes" apgādāšanu  :mrgr:

Atslēdzies olgucis

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #28 : 2022. gada 23. maijs, 16:12:43 »
...manai jauniņajai kaķenei tagad ir 1gads+1mēnesis, problēma tāda, ka rij ...nesakož ar zobiem un rij...ja vairāk iedosi, tad sarijas un visu izvemj...dodu ēst pa drusciņai...vienu paciņu izsniedzu kādās 4 reizēs...ja ieberu sauso, tad ne vairāk par 10 "graudiem"...ja ir mazāk, tad sakošļā, ja piever pilnu bļodu, tad sarijas un vemj...problēma

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #29 : 2022. gada 23. maijs, 19:26:27 »
ui, mēs ar košaku esam iedzīvojušies visāda veida diagnozēs. Pirmajos piecos visu norakstīja uz spalvu kamoliņiem. Kaķis laiza kažoku, norij spalvas ( jo vienkārši kaķi fiziski nevar izspļaut ), spalvas sakrājās kamoliņos un tad ēdiens gabaliņos netiek cauri. Ieteica pa retam pievienot MALT pastas ( viņas tieši tā saucas) pie ēdiena, tad kaķim vieglāk to kamolu izvemt. ( brīvā dabā viņi šai nolūkā ēd zāli). Tagad, kad kaķim jau 16- tur cita problēma. Košaks ēd un guļ visu dienu, muskuļu kustība "nemasē" zarnas, ēdiens lēni kustās konkrētā virzienā un iedod kaut ko ēdamo tam vienkārši organismā vēl nav vietas, jo iepriekšēja maltīte nav beigusi savu ciklu. Varbūt var "pierunāt" košaku padancināt? Vēl kaķa dzīves garumā bija situācīja, kad  zarnas bija iekaisušas un ja ēd sausiņus viss ir ārā  trīs dienu garumā. Nu tur tikai ar pastētēm un  vetārstu zālēm.
Bet ja nesakož, .... tad varbūt problēma ar zobiem. Varbūt kāda smagana iekaisusi?