Autors Tēma: Neparasti ...  (Lasīts 2404 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Neparasti ...
« Atbilde #15 : 2022. gada 18. maijs, 13:30:44 »

Jā! Manuprāt būtu tikai normāli nenākt pie galda ar pliku mantību, nepirst, skaļi nestrēbt, šķīvi nelaizīt un zobustarpas nebakstīt!  Tāds elementārais uzvedības minimums. Nerunāju par to, ka prast apieties ar padsmit dažādiem galda piederumu komplektiem....

Sapratu, sapratu, zīdainis pie galda ēst nedrīkst.  :rofl:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #16 : 2022. gada 18. maijs, 13:35:37 »
Jā, un viņa pamperus arī nav jāmaina uz galda, kur citi ēd!  :sarcasm:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2022. gada 18. maijs, 13:38:56 »
...un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām arī ārpus sava mājokļa labāk nerādīties  :sarcasm:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #18 : 2022. gada 18. maijs, 13:56:48 »
Nujā, bija reiz Vislatvijas skandāls, ka viena sabiedrībā pazīstama persona ar īpašām vajadzībām esot IZDZĪTA no kafejnīcas... Kaut patiesībā viņiem vienkārši tika lūgts šo personu ar īpašām vajadzībām ēdināt ne pašā aktīvākajā pusdienlaikā, kad pilns ar apmeklētājiem. Jo citiem cilvēkiem no šī procesa uzlūkošanas nelabi paliek. Protams, cilvēks ar īpašajām vajadzībām "nav vainīgs", ka viņam viss atpakaļ nāk, bet pie kā, nez, vainojami būtu citi apmeklētāji un kafejnīcas īpašnieki. Īpašās vajadzības nenozīmē īpašas po**isma tiesības pret citiem cilvēkiem.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #19 : 2022. gada 18. maijs, 14:05:52 »
Vai nav dīvaini, ka tāda "traucējoša" attieksme ir postpadomijā?

Man varbūt nelabi kļūst, kad sabtransportā resnis ar alusvēderu piesēžas blakus un aizņem pusotru beņķi, tad ko...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #20 : 2022. gada 18. maijs, 14:13:05 »
Varbūt citur šo mētelīša virināšanas un savu īpašo pravu kačāšanas slimību jau pārslimojuši?

No otras puses, man nepatīk tāda vispārināšana un pretnostatīšana - visur atradīsies savas kraupainās avis un vienlīdzīgākie starp vienlīdzīgajiem.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #21 : 2022. gada 18. maijs, 14:16:09 »
Man varbūt nelabi kļūst, kad sabtransportā resnis ar alusvēderu piesēžas blakus un aizņem pusotru beņķi, tad ko...
Neko - ciet vien!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #22 : 2022. gada 18. maijs, 14:16:32 »
Kādas tad pravas kačā tā māte pabarojot savu mazuli?  :?:
Neko - ciet vien!

Tieši to arī teicu, ja tev kas nepatīk, bērnam nav jāpaliek neēdušam, labi ka saprati beidzot. :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #23 : 2022. gada 18. maijs, 14:18:51 »
pilnmēness aptumsuma dūriens joprojām ir aktīvs  :smile:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #24 : 2022. gada 18. maijs, 14:24:40 »
Kādas tad pravas kačā tā māte pabarojot savu mazuli?  :?: 
Tieši to arī teicu, ja tev kas nepatīk, bērnam nav jāpaliek neēdušam, labi ka saprati beidzot. :)
Protams, nabaga bērns nomirs badā, jo vienīgā iespēja viņu pabarot ir publiskā vietā pupus izkarinot. Bez skatītājiem nu nekā, ne tas smeķis, ne tās kalorijas.... :mrgr:

Atslēdzies reno

« Atbilde #25 : 2022. gada 18. maijs, 14:53:33 »
Tas ir " jažemaķ" sindroms, kas sākas jau 2 mēnešus pirms dzemdībām, ar pliku vēderu staigājot. Bet ko nu mūsējās, ukijā tagad viena pārsitusi visas pasaules grūtnieces

Atslēdzies tuk

« Atbilde #26 : 2022. gada 18. maijs, 15:55:12 »
... pupus izkarinot.

Es vienmēr mulstu, kad sieviete publiski nicīgi izsakās par savu ķermeni...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #27 : 2022. gada 18. maijs, 16:43:17 »
Un, kad izliek publiskai apskatei, nemulsti? Darīt var, bet nedrīkst atbilstoši izteikties?

Nē, labi, es sapratu - ir pasaulē "cilvēki ar īpašām vajadzībām", pie tiem pieder arī ar galvu slimie ekshibicionisti, no kuriem kāds mētelīti virina, kāds krūšturi...  Un pret tiem jāizturas ar saprotošu, pieņemošu iejūtību. Es centīšos. Ar trakiem pa labam, ko citu.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #28 : 2022. gada 18. maijs, 16:50:02 »
Šodien es 1.tramvajā piedzīvoju, nu jau otro barošanu ar krūti ...

Tevi baroja?
Un jau otro reizi? :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #29 : 2022. gada 18. maijs, 17:49:10 »
Es nevaru, pati saki, redzējusi neesi, viena tante teica, bet to satraukumu.  :smej:

Šausmas, šausmas.
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 18. maijs, 17:54:40 no tuk »