Autors Tēma: Neparasti ...  (Lasīts 2370 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Neparasti ...
« Atbilde #30 : 2022. gada 18. maijs, 18:18:23 »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #31 : 2022. gada 18. maijs, 18:54:56 »
Arī šis tev iedveš šausmas? Nē, nu tad ko, nu neko...  :mrgr: 
Gan jau arī Brektes murālis iedzen ārprātā. :D Ā, atcerējos, SkujaBraden arī tevi šokēja. :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #32 : 2022. gada 18. maijs, 19:08:28 »
Arī šis tev iedveš šausmas? Nē, nu tad ko, nu neko...  :mrgr: 
Gan jau arī Brektes murālis iedzen ārprātā. :D Ā, atcerējos, SkujaBraden arī tevi šokēja. :D

Atslēdzies reno

« Atbilde #33 : 2022. gada 18. maijs, 21:08:35 »
Kvadra, kur ir tā skulptūra? Mīlīga :)

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #34 : 2022. gada 18. maijs, 21:13:31 »
Kvadra, kur ir tā skulptūra? Mīlīga :)

Liksi dārzā? Uzspēsi pa 4 dienām?  :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #35 : 2022. gada 18. maijs, 21:16:44 »
Štutgartē. Tur vesels bariņš tādu mīlīgo  :)
https://kllproject.lv/pliknis-glezna-skulptura.html

Atslēdzies tuk

« Atbilde #36 : 2022. gada 18. maijs, 21:34:27 »
Es tā arī nesapratu, kāda bērna barošanai saistība ar mēteļu virinātājiem, seksu un vēl ko nebūt...  :scratch:  Pat nespēju savilkt kopā barošanu ar ko... netiklu, perversu... sorry, neizdodas...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #37 : 2022. gada 18. maijs, 21:48:17 »
Tas nav netikli. Tas nav perversi. Bet vienmēr pastāv iespēja nedarīt to publiski. Varbūt tāpēc, ka ne visi krūtī saskatīs daļu no Madonnas.
Varētu minēt dažādus piemērus, bet domāju, ka nav vērts.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #38 : 2022. gada 18. maijs, 22:10:41 »
Un ko darīt, tai mātei, kurai ar zīdaini kādu apstākļu dēļ kur jādodas? Ļaut lai brēc, kamēr tiek līdz mājām?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #39 : 2022. gada 18. maijs, 22:26:20 »
Man šķiet, ka varbūtība trāpīt virsū nepatīkami barojošai mātei ir tiiik maza, ka nav vērts šausmināties. Nudien viņas nevienam neskrien virsū ar savu krūti (vienu!), un vienmēr ir iespēja izvairīties, ja nu pārāk traki.

Man nebija nekādu zilu dzīslu  :ng:

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #40 : 2022. gada 19. maijs, 17:24:54 »
Nu gan jūs esat piespamojušas šo tēmu. Man nav nekādas pretenzijas, pat ja sievietes staigātu ar pilnīgi nenosegtām krūtīm, ka senajā Krētā, kur nu vel izmantot krūtis viņu pamatmērķim - mazulīša izsalkuma mazināšanai. Turklāt mazulis taisījās aizsākt sociālos nemierus aiz bada. (cik tas ir mīlīgi) ;) Un nebija viņa nekāda buržuā kundze, kas tur plātītos ar savām lielajām un dāsnajam krūtīm ..., bet bija trūcīga maziņš jaukumiņš ar savu viegli pohaino vīreli pie sāniem, tā kā jānovēl mazulim veiksmi pie tādas vecāku izvēles, lai daudz mīlestības ...   
Otra neparasta tēma ir optiskā ēna, proti, tu īsti neredzi, kas tur ir, bet jūti, ka tur ir kāds pazīstams. Tā sakot tramvajos mēdz būt daudz cilvēku, daži no viņiem ir līdzīgi kaut kam, un daži no viņiem ir kaut kas, ko tu pazīsti. Un ir tā kā nevienmēr ir nakts un tramvajs ir labi izgaismots, bet reizēm ir spoža saule, kas neļauj tev saskatīt, bet tu kaut kāda jokaina veidā jūti, ka tur ir kāds pazīstams. Un tai pašā laikā, ir cilvēki, kurus nejūti tepat blakus, kaut gan obligāti gribi pievērst uzmanību ... un saproti, kas te blakus.   
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies tuk

« Atbilde #41 : 2022. gada 19. maijs, 20:47:30 »
Nu atvaino, bet ko, ja dažām sievietēm tevis redzētā māte barotāja rada psihotraumu.  :mrgr: