Autors Tēma: Kretīns pie stūres  (Lasīts 3480 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Kretīns pie stūres
« : 2022. gada 20. maijs, 13:09:05 »
Uz ceļa gadās visādi, Var kko nepamanīt, var nenoorientēties, var kļūdīies, var nesavākties, kad kāds ceļu nogriež, gājējs izskrien priekšā... piespas, protams. Bet šis nu ir pilnīgs kretīnisms, kad motociklistu vienkārši pofigā nošķūrē no ceļa. Un pēc avārijas vispirms aplūko sava autiņa apskrāpēto sānu, nevis skatās, vai cietušais dzīvs. Tādam tiesības būtu uz mūžu jāatņem.
https://www.apollo.lv/7526819/video-pargalvigs-autovaditajs-uz-salu-tilta-notriec-motociklisti

Atslēdzies olgucis

Atb: Kretīns pie stūres
« Atbilde #1 : 2022. gada 20. maijs, 13:52:21 »
Vāks! Vienkārši vārdu trūkst!
Labi, ka nofilmēt...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #2 : 2022. gada 20. maijs, 14:44:12 »
pie kam vecs perdelis.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2025. gada 05. jūnijs, 14:57:59 »
Biju pārāk labā noskaņojumā, lai dusmotos, bet pārsteigti izbrīnīta paliku gan. Sen nebiju manījusi ļaužus šitādi parkojamies. Atgriežos pie sava auto, kas stāvēja noparkots ielas malā maksas stāvvietā, un ko es redzu - blakus novietojies vēl viens, otrā rindā! Izkāpj fifīga dāma gados, nevērīgi man nosaka "nu, jūs jau ārā tiksiet" un taisās uz promiešanu. Skatos, ārā ta es tiktu atpakaļgaitā, jo stāvu uzreiz aiz iebrauktuves pagalmā, bet IEKŠĀ netikšu gan, jo šofera durvis varu atvērt vien šaurā spraugā. Ja nu no pasažiera puses vienīgi... Priekš sevis neraksturīgi pieklājīgi saku - ja jūs ielaistu mani mašīnā, es aizbrauktu un atbrīvotu vietu, jūs varētu malā nostāties manā vietā. Pretim mājiens uz iepirkumu.maisu rokā un atbilde - man jāiet spilveni remontā jānodod! Ā, tas, protams, ir attaisnojošs iemesls autiņu ceļa vidū noparkot  :mrgr:  Bet, redzēdama, ka es savā autiņā tiešām pa to šķirbu neielocīšos, visžēlīgi nosaka "nu lāābi, nostāšos jūsu vietā" un pabrauc uz priekšu. Tā es veiksmīgi tiku iekšā auto. Būtu atnākusi mirkli vēlāk, toč rāptos no pasažiera sēdekļa.
Saprotu jau, ka ar stāvvietām Rīgas centrā bēda, bet tāda parkošanās man tomēr šķita par traku

Pieslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2025. gada 05. jūnijs, 15:35:30 »
Ja šī ar saviem ķiseniem jau būtu aizgājusi un tu būtu sliktā noskaņojumā, varētu ar savām durvīm viņai tā kārtīgi uzsist

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2025. gada 05. jūnijs, 16:56:45 »
pie kam vecs perdelis.

Dēla draudzeni arī tāds vecs perdelis piespieda pie apmales, būtībā palaimējās tikt cauri vien ar lauztiem pirkstiem...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2026. gada 27. februāris, 23:58:14 »
Šodien braucu, skatos - priekšā braucošajam vecajam bmw kas tur tāds pie sāniem līdzi velkas? Kaut kas pieķēries? Pietuvojos, izrādās - gabals sliekšņa, kādi 40 cm, atlauzts, atliekts 90⁰ leņķī un tāds brauc. Domāju, vajag tam šoferim parādīt, citādi noraus visu slieksni, ja kaut kur apmalei pietuvosies un sniega čupu aizķers.. Piestāju blakus pie krustojuma, pīpinu, pīpinu, pīpinu... Domāju, nu tak galvu pagriezīs uz manu pusi, tad ar žestiem parādīšu. Fig tev! Taurē cik gribi, nekādas reakcijas. Pie stūres jauniņš jaunēklis ar milzu kapuci galvā, aiz kuras neko uz sāniem neredz,  un ausīs visticamāk tamponi (pardon, austiņas), jo nereaģē ne uz ko. . Pēc veltīgiem uzmanības pievēršanas mēģinājumirm nospriedu, ka ne mana cūka, ne mans bembis, lai tak lauž savu autiņu, ja reiz brauc šitāds kurls un pusakls.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2026. gada 28. februāris, 01:46:32 »
Ar labiem nodomiem bruģēts ceļš... 😆
Slīcēju glābšana - pašu slīcēju rokās. Īpaši tiem ar surdīnēm.

Bet vispār ar katru gadu uz ceļiem un elkoņiem ielām izlido aizvien vairāk aklo dunduru. Uz vecumu un savas specifikas dēļ apzināti pievēršu uzmanību tiem, kas brauc priekšā, pakaļā un gar sāniem. Lai Die's nogrābstās.... un kā viņi ir tiesības dabūjuši?... nu var jau pie krustojuma analizēt iespējas izbraukt, bet, skatoties, kā jau astoņas starpas starp mašīnām pietika vietas izbraukt tam dīvainītim un vēl trim mašīnām, un, ja ceturtais ņiprs, tad tam arī... bet viņš žāvē airus vēl devīto un desmito reizi...

Kaut kāds kosmoss uz ielām, kad lēnie paranoiski spirinās uz 40 (tur, kur atļauts 90)... saprotu, sniegs, saprotu, slīd, garām es viņam neiešu līkumos pa pusotru joslu... bet braukt ārpus pilsētas uz 45...? Tak piestāj pieturā un palaid to, kurš ar 65 grib braukt...
Es visu atceros, Ričard...