Autors Tēma: It kā sālsmaize  (Lasīts 1318 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies Amālija

It kā sālsmaize
« : 2022. gada 21. maijs, 11:34:36 »
Jāiet uz simbolisku sālsmaizi. T.i., tā tiek formulēts, jo 1.x ciemos. Ja būtu tāpat ciemos, tad skaidrs - kaut kāds ēdams, dzerams ciemakukulis. Bet ja sālsmaize? Ko lai aiznes? Vāzi? Sveci? Vienkārši puķes? Varbūt kādu istabas augu?

Atslēdzies ...(cita)

Atb: It kā sālsmaize
« Atbilde #1 : 2022. gada 21. maijs, 11:46:59 »
Grūts jautājums. Man parasti gribas (it īpaši tuviem cilvēkiem) atrast kādu interesantu sīkumu. Kaut ko tādu, kas pašai patīk, bet savas racionālās pieejas dzīvei dēļ droši vien nenopirktu...

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2022. gada 21. maijs, 11:55:10 »
Ja nezini konkrētu vajadzību , tad galvenais, lai nekaitīgi. Tādā ziņā sveces vislabāk -nodedzina un miers, nevis jocīgs trauks visu mūžu
Vai cilvēku gaumi zini cik necik?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #3 : 2022. gada 21. maijs, 12:00:05 »
...tak maizi un sāli....sāls vēl būs jāpameklē! :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2022. gada 21. maijs, 12:06:36 »
Starp citu, ir skaistās dzirnaviņās visādi "smalki" sāļi tagad. Pati nesen noskatījos, tā patika. Ar pipariem, ar garšvielām, utt... Lai sev pirktu ikdienai padārgi, bet dāvanā saņemt neatteiktos.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2022. gada 21. maijs, 12:16:01 »
Sālsmaize ir tikai apzīmējums ciemos iešanai jaunās vai izremontētās telpās. Nav obligāti jānes ne sāls, ne maize :mrgr:
Es ietu ciemos ar kūku vai augļiem un vīna pudeli vai kafijas paku, puķu pušķi.

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2022. gada 21. maijs, 12:22:46 »
Sāls, piparu dzirnaviņas laba doma

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2022. gada 21. maijs, 12:23:06 »
Sapratu, ka vēlas arī kādu dāvanu ne vien vīnu un kūkas.  :?: 
Ja mīl kulinārēt, var arī kādas ekskluzīvas garšvielas, izturētu balzametiķi, olīveļļu. Katrā ziņā nekādus interjera priekšmetus, ja tur nav būts un nezina kādā stilā interjers.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #8 : 2022. gada 21. maijs, 12:33:46 »
Pie tik daudziem nezināmajiem, kad nekas nav skaidrs ne par attiecību tuvumu, gaumi, vajadzībām un vēlmēm, doma par kādām garšvielām šķiet ļoti laba. Patīk vai nepatīk tā kulinārija, bet jāgatavo kaut kas vienalga ir, tā ka noderēs jebkurā gadījumà.

Pati esmu dāvinājusi gan dekoratīvo dēli ar mājas vārdu, gan stādus. Bet tas bija māsīcai, kuras vajadzības apzināju un kam naudas nebija žēl. Un tas mājai, ne dzīvoklim. Dzīvoklim grūtāk.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #9 : 2022. gada 21. maijs, 12:41:25 »
Podiņu ar balkona tomātu. :D Izaug pusotra sprīža garumā, augļi ir, nav mūža manta - vēlā rudenī varēs izmest.
Es visu atceros, Ričard...

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #10 : 2022. gada 21. maijs, 12:44:55 »
Paldies. Sāls, tā tak tagad manta! Kur dzirnaviņas var nopirkt?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #11 : 2022. gada 21. maijs, 12:49:08 »
Podiņu ar balkona tomātu. :D Izaug pusotra sprīža garumā, augļi ir, nav mūža manta - vēlā rudenī varēs izmest.

Ja tam dzīvoklim ir balkons/lodžija, var arī kādu augu pidā. Puķi. Nokareno zemeni.

Sāļus pārdod jau iekš dzirnaviņām. Kādā bik glaunākā veikalā, ne gluži mazajā Maximā. Iekš Sky vajadzētu būt.

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #12 : 2022. gada 21. maijs, 12:55:43 »
Par balkonu nezinu. Bet nu jau skaidrība rodas  :yes:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #13 : 2022. gada 21. maijs, 16:04:40 »
Man gadu atpakaļ radi nāca jaunu dzīvokli skatīt. Pirms piezvanīja un jautāja... teicu, ka visa kā gana un par daudz, vienīgais, pie lodžijas vēl neesmu piestrādājusi. Visi sameta un uzdāvināja lodžijai pīto atpūtas krēslu. Ērts... Bet kādu zaļu lakstu podā priekš lodžijas  es arī atbalstītu. Dzīvoklī gan vēl padomātu, teiksim man to nebūtu kur likt. Vienu tādu aizstiepu uz lodžiju, varbūt aizies dabīgā ceļā. Nu vienkārši neiederas un pa gadu 1.5. augstumā izstiepies...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #14 : 2022. gada 21. maijs, 22:14:58 »
bulciņas