Autors Tēma: Tarifi  (Lasīts 14416 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Atb: Tarifi
« Atbilde #90 : 2022. gada 23. augusts, 16:04:04 »
Šis ir interesanti: ar 15.09.2022 stāsies spēkā izmaiņas AS “LG” norēķinu kārtībā, un turpmāk norēķinu veidu izlīdzinātais maksājums saviem lietotājiem vairs nepiedāvāsim.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #91 : 2022. gada 23. augusts, 17:12:36 »
Tas  jau pilnīgi saprotami - ko viņi zina solīt "līdzināt" pie pilnīgi neprognozējamiem gāzes tarifiem.

Atslēdzies reno

« Atbilde #92 : 2022. gada 23. augusts, 18:44:32 »
Pat labāk -citādi izlīdzinās, un tad atnāks tāds gala aprēķins, ka noģībt.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #93 : 2022. gada 23. augusts, 19:26:37 »
Pat labāk -citādi izlīdzinās, un tad atnāks tāds gala aprēķins, ka noģībt.
Pilnīgi piekrītu. Pēdējais, ko var darīt, ir parakstīties uz Latvenergo izlīdzināto. Divu manu paziņu pieredze rāda, ka pārejot uz ikmēneša apmaksu pēc skaitītāja, rēķins samazinās pusotras reizes, un parāda gada beigās arī vairs nav.

Atslēdzies reno

« Atbilde #94 : 2022. gada 23. augusts, 20:17:29 »
var sekot patēriņam -vīrs brīnās, ko tāds lēciens. Atskaitos -kabači, 2x traukmašīna, veļmašīna un kūka, kas tev ļoti garšoja :taunt:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #95 : 2022. gada 03. septembris, 11:40:10 »
(c.FB) "Lūk šis gan man nepatīk.
 Laikā, kad pateicoties Krievijas agresijai ir krietni sašūpojusies enerģētikas nozare, un mūsu bāleliņi tikai tagad sākuši domāt par plānu B citu energoresursu piegādātāju meklējumos, valsts akciju sabiedrībai dzīt peļņu uz augšu uz patērētāju rēķina ir taisnākais ceļš iedzīvotāju lojalitātes samazināšanai un populistu nākšanai pie varas. Valsts pārvalde, kā kontrolpaketes turētājs, vispār varēja šajos force majeure apstākļos uz gadu atteikties no peļņas, lai saglabātu ekonomikas izaugsmi un iedzīvotāju labklājību.
P.S.
Peļņa ir tas, kas paliek pāri pēc visām administratīvajām un loģistikas izmaksām, t.i. īslaicīga atteikšanās uz peļņas nenozīmē kādus zaudējumus." (c FB)

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #96 : 2022. gada 21. oktobris, 11:31:55 »
Atnāca jaunais rēķins no Octopus energy- 23 mārciņas gāze+elektrība, valdība parūpējās. Starp citu, nevajadzēja ne rakstīt iesniegumu, ne pierādīt, ka neesi kamielis, saņēma katra mājsaimniecība, kas maksā par elektrību. Vienkārši. Es gan nesaprotu, kā viņi tā varēja- ne gadiem lemt, spriest, bez biroja izveidošanas un vienīgā provaidera lobēšanas? :mrgr:

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #97 : 2022. gada 21. oktobris, 14:50:18 »
Pie mums jau arī elektrības subsīdijas piemēro automātiski

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #98 : 2022. gada 08. novembris, 14:24:04 »
Saņēmu jauno elektrības rēķinu un pilnīgi aizkustināta sajutos par valdības rūpēm - solīja tak no oktobra atbalstu elektrības rēķiniem, un te tas ir - visas trīs OIKas pa nullēm, kopsummā veseli 0,92 EUR!  :smej:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #99 : 2022. gada 08. novembris, 15:33:25 »
un pamattarifam bija jābūt 0.16 eur/kwh par pirmajām 100kwh, tik nezinu, ar nodokli vai bez...
nekas, nepriecājies, gan apkures rēķins Tevi "aizkustinās" līdz asarām :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #100 : 2022. gada 08. novembris, 16:54:28 »
Man, paldies TTA, nebūs apkures rēķinu! Par ko esmu patiesi laimīga. Kurinos pati - gaisa sultumsūknis + kamīnkrāsniņa - kas arī, protams, nav par velti, bet nebūs ne tuvu tāds kosmoss kā te dažam labam Pierīgā draud centrālapkure.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #101 : 2022. gada 09. novembris, 10:22:26 »
Pelējums dzīvokļos jau ieperinājies! Cik jauki tādā auksti mitrā miteklī.
A man kā Kvadrai - galējā bezizejā jem kurvi un uz mežu zarus lasīt. Kā tur tos zirga vai kamieļa sausmēslus sauca? Kizils? Kvadrai vispār par kurināmo nav jāsatraucas ! :)
Visus sakost!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #102 : 2022. gada 09. novembris, 10:42:39 »
Kizjaks.

Domā, Kvadra pati kizjaku izdala?

Bet tas ir fakts, ka salīdzinājumā ar paziņu apkures rēķiniem staipīt malku uz 2. stāvu ir vienkārši laime.
Vēl jau elektrības rēķins kož kaulā, iepriekšējais 132%, salīdzinot ar aiziepriekšējo, nez, ko tagad atsūtīs.
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 09. novembris, 10:48:49 no Trix »
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #103 : 2022. gada 09. novembris, 10:45:42 »
Rīgā sāka kurināt, mitrums pazuda. Bet es jau pirms tam eļlas radiatoru atvedu, lai +20 var uzturēt (ar LĒTO (0.16 eur/kwh) elektrību) :) 
gaļa gan negribēja vīst, bet sāka pelēt... par laimi ar balto pelējumu...

Trix - Tev bērnu nav, vai autoritātes krīze?? :D  jaunieši jānorīko pie malkas skaldīšanas, krāmēšanas, nešanas, kurināšanas...

tik vajag bez mēra slavēt:
- oi, ku labi saskaldīts
- oi ku labi sakrāmēts
- vai ku silta istaba, cik smuki kamīns deg!

... cilvēkiem patīk, ja viņus novērtē  :talking:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #104 : 2022. gada 09. novembris, 10:53:35 »
Jāskalda nav - pa lēto gatera atgriezumi. Nes, kad māte uzliek kulaciņu galdā (tas pozitīvais bulšits uz šiem diviem nestrādā), ar kurināšanu tā ir kā ir. Es kurinu agri no rīta, lai šiem ir, kur saģērbties siltumā, turklāt krāsns ir krople ar īpatnībām - ja nepareizi sakrausi (un reizēm arī, ja pareizi), tad nodzisīs, bet durtiņas atvērt nedrīkst, jo tad pilna māja ar dūmiem. Nafig man to vajag?

A ja Tu daudz gudrosies, aizsūtīšu Tev tos abus uz kādu nedēļu, - varēsi rādīt klasi, kā vajag bērnus audzināt! :D
Es visu atceros, Ričard...