Autors Tēma: Rīgas ainiņas  (Lasīts 825 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Rīgas ainiņas
« : 2022. gada 19. jūlijs, 08:59:27 »
"Jaunais Normālais" ir, ka pārsvarā strādāju attālināti, bet dažas dienas nedēļā apciemoju Rīgu klātienē...
Atbraucot no lauku klusuma un miera uz mūžam dimdošo Rīgu, jūtamas pārmaiņas...

Par to arī šī tēma. Laipni aicināti pievienoties.

Šorīt novēroju 2 lietas ar ko gribēju padalīties :)
1. Pilnīgi droši, ka Rīga ir Latvijas jūras vārti... kaijas kliedz aizvilkdamās , no ~4 rītā līdz kamēr bija jāceļas... nezinu, varbūt kliedz joprojām!
2. Bomži-miskastnieki vairs nav vakarējie... sēdēja zālītē, visiem 3 deguni viedtelefonos + no tumbas skanēja krievu popsa... ko esmu palaidis garām??

Atslēdzies Luīze

Atb: Rīgas ainiņas
« Atbilde #1 : 2022. gada 19. jūlijs, 09:56:02 »
Vakar Matīsa tirgū liela kaija stāvēja pie gaļas bodes un lūkojās iekšā. No garāmgājējiem nebaidījās.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2 : 2022. gada 19. jūlijs, 11:06:20 »
Vai tas kas jauns? Kaijas, vai, pareizāk sakot, tās lielās sudrabkaijas (tā tos baklanus sauc?) bijušas vienmēr, tik varbūt šobrīd ir vairāk uzkrītošas, jo viņu izperētie jaunuļi staigā apkārt un vecāki atseko to gaitas un pavada ar skaļām klaigām.
Un bomži arī iet laikam līdzi, kurš šodien bez telefona?  :mrgr:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #3 : 2022. gada 19. jūlijs, 11:06:31 »
Kaijas Rīgas vidū kliedza jau tad, kad es tur vēl dzīvoju, un tas ir pirms gadiem 15. Nekas nav mainījies. Ā, un tad kaiju vietā pa jūras malu vazājās vārnas.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4 : 2022. gada 19. jūlijs, 11:16:40 »
Kaijas Rīgas vidū kliedza jau tad, kad es tur vēl dzīvoju, un tas ir pirms gadiem 15. Nekas nav mainījies. Ā, un tad kaiju vietā pa jūras malu vazājās vārnas.

Tās bija pavisam CITAS kaijas (kaija tik ilgi nedzīvo)... :)
...vnk ja dien-dienā (nakt-naktī) tos brēcienus dzird, iespējams, pierod... pēc lauku klusuma likās ļoti traucējoši... :angry: [size=78%] [/size]