Autors Tēma: nojūgties var  (Lasīts 13447 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

nojūgties var
« : 2022. gada 31. jūlijs, 00:45:00 »
ceturtdien viens vecis  vinnēja vienu miljardu! Pat ne vienu, bet gan 1.2 miljardu... (10 000 000 000)
Ko var cilvēks vispār iesākt ar tādu čunguru?  :faint: Nu labi, 1/4 daļa varbūt aizies  nodokļos. Bet vienalga,
ko var sakarīgu iesākt normāls cilvēka pēc 50 gadiem  ar tādu naudu? Es personīgi uzskatu, ka tā ir
nelaime, vislielākā ķeza, kādā var ar viņu notikt. Nu labi, nopirks kādu penthauzu galvaspilsētā un villu Floridā,
atmetīs pa pāris miljoniem radiem, varbūt, uztaisīs kādu fondu savā vārdā, kādus 10-20% labdarībai, varbūt,
kādu slimnīcu uzcelt. Un viss. Tas būtu kādi 100-200 miljoni. Un ko tālāk? Pierastā sabiedrībā viņš vairs neiederas,
miljonāri viņu nepazīst un droši vien nemaz negrib pazīt, viņiem citas intereses un savs dzīves gājums. Praktiski
viņš izmests no sabiedrības un pierastas dzīves un nolemts vientulībai. Nu ja vēl būs jāuzklausa  tūkstošiem
lūdzēju pēc naudas atbalsta.

https://apnews.com/article/iowa-63aa062d2162e8eee54a4787a3331eff?fbclid=IwAR2HK3g5lz9RjzAW9ilNsO2Yr82hvhyb_WJwRmE2vNsPMCwokpemT19jWB4

Atslēdzies olgucis

Atb: nojūgties var
« Atbilde #1 : 2022. gada 31. jūlijs, 00:49:22 »
A, čerts, laikam , vēl nevinnēja... vienkārši iespējamais vinnests tā pieaudzis. Bet kāds taču vinnēs, vai ne?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #2 : 2022. gada 31. jūlijs, 07:46:10 »
viņš var nopirkt harēmu, lai nav pārāk vientuļi

Atslēdzies Trix

« Atbilde #3 : 2022. gada 31. jūlijs, 09:27:36 »
Vot es, savukārt, nesaprotu, kā var nojūgties, ja pieklīst miljards. Nu ir un ir. Lai stāv pāris bankās un krāj procentus, vismaz atlikušo mūžu galva nesāpēs par rēķiniem un bērniem nebūs jāgrauž balandas. Par ko tur sāpe? Nu baigā vajadzība iederēties tajā miljonāru barā.

Iedodiet man to miljardu, es uz savas ādas gribu pārbaudīt tās šausmas, kas nāk līdzi. Nudien!
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies dip

« Atbilde #4 : 2022. gada 31. jūlijs, 09:41:30 »
Miljardu? Nav ne jausmas, kā rīkotos. Droši vien, ka pastulbi. Kā - pastulbi, arī nav saprotams. Un nav ne jausmas, kā nauda mainītu mani.
Ne jau pie miljonāriem došos tusēties. Bet kaut kas mainītos.
Drīkst palūgt tik daudz naudas, lai pietiek. Lai nav par to jādomā un jākreņķējas. Miljardus atvēlu stiprākiem, gudrākiem, ar plašāku un labāku domāšanu.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #5 : 2022. gada 31. jūlijs, 10:11:41 »
var savai mīļākajai pilsētai uzbūvēt apvedceļu :?:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #6 : 2022. gada 31. jūlijs, 10:12:42 »
Ja tam onkam 80 gadi un to naudu drīkst izņemt nevis visu uzreiz, bet dalītu 30 reizēs, reizi gadā, tad onkam vajadzēs vēl 29 gadus dzīvot, lai pie visas summas tiktu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #7 : 2022. gada 31. jūlijs, 11:42:45 »
Es arī nesaprotu, no kā tur būtu jājūdzas?

Iedodiet man kaut miljoniņu, un mana psihe JAU justos mierīgāka. Kur nu vēl ar miljardu! Tad es beidzot atslābtu, un tā vien būtu šī miljarda patiesā vērtība.

Un nesaprotu, par ko tādā situācijā vispār būtu jālauza galva - kā to iztērēt? Nu, netērē, dzīvo nost knapinoties kā līdz šim. Bet drošības un aizmugures sajūta - ak, cik lieliska lieta!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #8 : 2022. gada 31. jūlijs, 11:44:19 »
var savai mīļākajai pilsētai uzbūvēt apvedceļu :?:

Lasu divos variantos  :ng:

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #9 : 2022. gada 31. jūlijs, 12:02:53 »
Man divos sanāktu- var savai mīļākajai pilsētā uzbūvēt apvedceļu. Vai arī apvedceļu mīļākajai vēl citā slānī?  :thinking:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #10 : 2022. gada 31. jūlijs, 13:06:53 »
Vot es, savukārt, nesaprotu, kā var nojūgties, ja pieklīst miljards. Nu ir un ir. Lai stāv pāris bankās un krāj procentus, vismaz atlikušo mūžu galva nesāpēs par rēķiniem un bērniem nebūs jāgrauž balandas. Par ko tur sāpe? Nu baigā vajadzība iederēties tajā miljonāru barā.

Iedodiet man to miljardu, es uz savas ādas gribu pārbaudīt tās šausmas, kas nāk līdzi. Nudien!

Patiesībā, man liekas, manai dzīvei un mana dēla dzīvei tas miljards būtu par maz, tur jādomā, kā taupīgi dzīvot, lai nekā netrūktu tuvāko 90 gadu laikā. Vai vislabāk  nauda jāliek lietā, piemēram, jāsapērk mājas, kuras var izīrēt.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #11 : 2022. gada 31. jūlijs, 13:38:10 »
...nevajag aizmirst, ka būs pietiekami daudz burlaku, kuri gribēs jūs aplaupīt...ja miljonāriem, miljardieriem gadu laikā ir izveidota apsardze, gan mājai, gan tuviniekiem...tad tādam nejaušam laimētājam neka no tā nav...jau pirmais jautājums - kā nosargāt biļeti un vispār tikt līdz laimestam...gan jau dati noplūdīs, un tu "laimīgais" cilvēks cilpo ar biļeti kabatā uz loterijas kantori, bet notiek neparedzētais un tu paliec bez tās biļetes...kā pierādīsi,ka tā bija tavējā?...tātad par to jau jāsāk domāt pirmajā brīdī...izvēlēsies lētāko apsardzes firmu un skat - šie lētie tevi arī aptīra, jo sargāt miljonus tak nemāki?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #12 : 2022. gada 31. jūlijs, 13:43:34 »
Nav gan dzirdēts par laimētāju masveida aplaupīšanām  :mrgr:

Un neba tev to miljonu iepakos maisā, koferī vai mugurenē sarūpēs līdzi

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #13 : 2022. gada 31. jūlijs, 13:58:56 »
Ir, ir.. šis bieži filmās apspēlēts, nekādu apsardzi, tas pievērstu uzmanību. Es saģērbtos par bomzeni, biļeti krūšturī ieliktu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #14 : 2022. gada 31. jūlijs, 14:01:33 »
Filmas jau tādeļ uzņem, lai būtu ekšens
Avīzēs gan neko tādu nevar lasīt

Haha, Tava krūštura sakarā atcerējos, ka šonakt sapnī labajā kurpē iekšpusē, kur pēdas pacēlums, nēsāju mazu sunīti  :smej: