Autors Tēma: RIP Ints Ķuzis (04.05.1962. – 09.08.2022.)  (Lasīts 974 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies LVSNor

RIP Ints Ķuzis (04.05.1962. – 09.08.2022.)
« : 2022. gada 10. augusts, 10:01:09 »
Ints Ķuzis (04.05.1962. – 09.08.2022.) https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/muziba-devies-bijusais-valsts-policijas-prieksnieks-ints-kuzis.a468746/ (tur arī pēdējā intervija)

Citāts
Ints Ķuzis dzimis 1962. gada 4. maijā Tukumā, kur arī sāka savu karjeru policijā teju 40 gadu garumā, ieņemot vairākus augstus amatus un sniedzot būtisku ieguldījumu Valsts policijas attīstībā un Latvijas sabiedrības drošībā.
Ķuzis dienesta gaitas uzsāka 1982. gadā kā Jelgavas rajona iekšlietu daļas milicis, un faktiski jau savas karjeras sākumā, 1996. gadā, kļuva par Tukuma rajona policijas daļas priekšnieku. Savukārt no 1999. gada ieņēmis vairākus vadošus amatus Rīgas pilsētas Galvenās policijas pārvaldē, vadot gan Rīgas Kriminālpolicijas pārvaldi, gan pašu Rīgas policijas pārvaldi.
Slimība atnāca negaidīti.   
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Bobs

Atb: RIP Ints Ķuzis (04.05.1962. – 09.08.2022.)
« Atbilde #1 : 2022. gada 10. augusts, 12:26:28 »
RIP. Viņš jau cik gadus ar spīļaino cīnījās...

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #2 : 2022. gada 10. augusts, 18:34:37 »
RIP. Viņš jau cik gadus ar spīļaino cīnījās...
Divus tikai, un onkoloģija ir ļoti ļauna padarīšana ... kaut gan kā Eniņš teica - dakteri teica, ka viss, tur jāliek jauns celis, bet es turpināju staigāt un pārgāja. Un onkoloģiski saslimt Latvijā nez kāpēc ir ļoti viegli, bus kādā laika posmā krievi ar kaut ko eksperimentējuši ...   
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #3 : 2022. gada 01. decembris, 11:36:00 »
Ķuzis miris, bet poličiem mentu kari?....
Es atvainojos, ka rakstu pie I.Ķuža nekrologa, lai viņam R.I.P. un vieglas smiltis, bet izskatās ,ka notiek šajās aprindās kaut kāda varas pārdale, kas nav reti pie bosa došanās mūžībā...   

https://www.delfi.lv/news/national/criminal/sakta-dienesta-parbaude-par-tragiskajam-medibam-kuras-piedalijas-policijas-generalis.d?id=54993846   

"Ropažu novada domes priekšsēdētājas pirmais vietnieks, kura kompetencē ir arī medību jautājumi, Ainārs Vaičulens (LA) pastāstīja, ka traģiskais negadījums noticis 26. novembrī laikā no pulksten 23 līdz 23.30 individuālās medībās.
Sākotnējā informācija liecina, ka trīs mednieki katrs savā tornī, kas atradušies 200–400 metru attālumā, gaidījuši dzīvnieku. Vaičulenam sākotnējā informācija bijusi par to, ka kādam no medniekiem tornī kļuvis slikti un viņš miris, taču vēlāk noskaidrojies, ka medniekam tomēr bijusi šauta brūce.
Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka medībās dzīvību zaudējis uzņēmējs Jānis Garkalns. "Firmas.lv" informācija liecina, ka Garkalns ir īpašnieks Stopiņu novada Ulbrokā reģistrētajam apsardzes uzņēmumam "Alabais". Tāpat viņš un kādreizējā Rīgas reģiona kriminālpolicijas priekšnieka Andreja Sozinova dēls Ričards Sozinovs ir īpašnieki drošības sistēmu uzņēmumam "Shield Security Group".
Tikmēr Šulte trešdien priekšniecībai paziņojis par došanos izdienas pensijā." (c) 

Ģenerālis dodas pensijā, jo ja pat notiesās, kas patreiz galīgi nav skaidrs, tad izdienas pensiju saglabās, jo likums neparedz to atņemt...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #4 : 2022. gada 01. decembris, 12:21:41 »
Ķuzis jau kādu laiku vairs nebija policijas šefs. Tas pirmkārt. Otrkārt, visā policijā ir cilvēkresursu un kvalificētu kadru nepietiekamība. Ja var ticēt žurnālistu informācijai, tad trūkst 40% personālsastāva. Treškārt, poliči ir tādi paši cilvēki, varbūt vienīgi ar vidēji statistiski lielāku interesi par ieročiem un medībām. Kas nu tur medībās notika - negadījums vai tīšs trāpījums, gan jau noskaidros, bet kā tas liecina par nakata minētajiem "mentu kariem"?
Manuprāt, bija kļūda likvidēt Policijas akadēmiju. Eh, Linda Mūrniece......