Autors Tēma: Diversanti/aģenti/vienkārši rašisti?  (Lasīts 3595 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Diversanti/aģenti/vienkārši rašisti?
« Atbilde #30 : 2022. gada 11. augusts, 14:58:29 »

...es tik saprotu to, ka viss kā parasti...viens otru nedzird, bet paliek pie savas pārliecības...
Dzird. Bet paliek pie savas pārliecības! :P

Atslēdzies daddy

« Atbilde #31 : 2022. gada 11. augusts, 15:05:31 »
Dzird. Bet paliek pie savas pārliecības! :P

kas ta tā būtu par pārliecību, ko katra švilpaste (Broņa) varētu mainīt??!  :faint: [size=78%] [/size]

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #32 : 2022. gada 11. augusts, 15:15:38 »
...vienīgais raidījums, kurš skaidri bija organizēts ar čekas dalību bija radio "Mikrofons", kurš tika translēts vienā laikā ar "Amerikas balsi" un par galveno tur iecēla sporta komentētāju Gunāru, kurš radio sporta tiešraidēs nekad nebija atļāvies neko pretpadomisko un sports vispār bija vienīgais tv/radio, kur bija tiešais mikrofons un varēja teorētiski atskanēt kaut kas nesankcionēts...tur varēja komentēt tikai uzticami cilvēki un arī doties uz ārzemju sporta sacensībām.. nu, jā vēl arī 1.maija un 7.novembra parādes bija tiešajā

Atslēdzies daddy

« Atbilde #33 : 2022. gada 11. augusts, 15:22:45 »
...vienīgais raidījums, kurš skaidri bija organizēts ar čekas dalību bija radio "Mikrofons", kurš tika translēts vienā laikā ar "Amerikas balsi" un par galveno tur iecēla sporta komentētāju Gunāru, kurš radio sporta tiešraidēs nekad nebija atļāvies neko pretpadomisko un sports vispār bija vienīgais tv/radio, kur bija tiešais mikrofons un varēja teorētiski atskanēt kaut kas nesankcionēts...tur varēja komentēt tikai uzticami cilvēki un arī doties uz ārzemju sporta sacensībām.. nu, jā vēl arī 1.maija un 7.novembra parādes bija tiešajā

A kā tad slavenais GOOOL! ...huj, štanga... :D

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #34 : 2022. gada 11. augusts, 15:28:06 »
Nakat, Tu raksti tā, it kā klāt būtu stāvējis.  :)  Kas Tu esi?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #35 : 2022. gada 11. augusts, 15:48:25 »

A kā tad slavenais GOOOL! ...huj, štanga... :D
tu vēl biji maziņš 1967.gadā, kad futbola komanda "Daugava" cīnījās par iekļūšanu augstākajā līgā un vēlā rudenī Rīgā pieveica savus galvenos konkurentus Krasnodaras "Kubaņu" ar 2:1....pēc spēles sajūsminātie līdzjutēji iizgāja parādes gājienā pa Grīziņkalnu no "Daugavas" stadiona un skandēja - "Lai dzīvo Ulmanis un viņa aizsargi!"...parādes gājienā tika dedzinātas vakara avīzes "Rīgas balss" kā lāpas ...avīze sarullēta - viens gals rokās, bet otrs aizdedzināts un ar roku pacelta gaisā!   
Vara neko īsti iebilst nevarēja, jo futbola komandas kapteinis bija Gunārs Ulmanis un komandā protams bija arī aizsargi!...tāpēc piesieties pie saukļa - lai dzīvo Ulmanis un viņa aizsargi īsti nevarēja...   
Sporta komentētāji, protams, ne ar vārdu nepieminēja šo lāpu gājienu! :mrgr:   

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #36 : 2022. gada 11. augusts, 15:53:22 »
Nakat, Tu raksti tā, it kā klāt būtu stāvējis.  :)  Kas Tu esi?
nu, teiksim tā...sagribējās kaķenei krējuma! :)...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #37 : 2022. gada 11. augusts, 16:13:55 »
Nē, es jau negribu nianses..  :)  Bet vispārīgos vilcienos..
Kaut gan Tavu viedokli paklausos un bieži vien uzticos, tomēr esmu redzējusi, ka nolaid greizi..  :) Tāpēc nedomāju, ka zini kaut ko no iekšpuses. Vienkārši viedoklis kā novērotājam.. nu kā mums visiem..

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #38 : 2022. gada 11. augusts, 16:26:49 »
Nē, es jau negribu nianses..  :)  Bet vispārīgos vilcienos..
Kaut gan Tavu viedokli paklausos un bieži vien uzticos, tomēr esmu redzējusi, ka nolaid greizi..  :) Tāpēc nedomāju, ka zini kaut ko no iekšpuses. Vienkārši viedoklis kā novērotājam.. nu kā mums visiem..
te ir anonīms forums, negribas tak atklāties , jo visā tak ir plusi un mīnusi...nu, teiksim tā - 3 mani lēmumi, darbības ietekmēja visu Atmodas procesu, cilvēki kļuva drošāki...bet es zaudēju padomju karjeru, par ko ne brīdi neskumstu!  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #39 : 2022. gada 11. augusts, 16:36:55 »
Koloborants.  :mrgr:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #40 : 2022. gada 11. augusts, 16:45:36 »
Nakat, partijā arī biji?  :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #41 : 2022. gada 11. augusts, 16:58:00 »
Nakat, partijā arī biji?  :)
Broņ, neesi pareizo profesiju izvēlējusies! :)....Tevi uz prokuratūru nevelk pratināt tautu?  :bird:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #42 : 2022. gada 11. augusts, 20:30:46 »
nu, jā vēl arī 1.maija un 7.novembra parādes bija tiešajā

Un Brežņeva bēres ar graboši kapā iegāzto zārku un divām vārnām, kas pārlidoja kadra stūri. Atkārtojumos ziņu raidījumā jau bija iztīrīts viss liekais - gan iegāziens, gan vārnas. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #43 : 2022. gada 13. augusts, 15:23:21 »
Nu, lūk, manas šaubas un aizdomas Feigins noformulē ļoti precīzi.. Vispār jau neko gaidīt nevajadzētu, jādzen prom ar mietu.. Visu varat neskatīties, no 16. min. Kaut gan Feigins jau pats par sevi ir foršs un sakarīgs, viņu var klausīties tāpat.

https://xtv.lv/rigatv24/video/6gGgZYQn7b4-11_08_2022_saruna_ar_kremla_opozicionaru_tiesibu_aizstavi_marku_feiginu