Autors Tēma: Analīzes "račkismam" -Samaitātā  (Lasīts 9130 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: Analīzes "račkismam" -Samaitātā
« Atbilde #15 : 2022. gada 08. septembris, 13:58:29 »
lai gan arī tie "manos gados" drīzāk sasmieklo :P

Var jau pārfrāzēt uz "ar manu pieredzi". Nu, kad "akmensciets loceklis" pats par sevi un tikai tas vien ekstāzē neieved, katrā gadījumā neizbrīna  :mrgr:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #16 : 2022. gada 08. septembris, 14:05:21 »
Vispirms palasiet to Račko un tad runājiet.. :)  Es tikai redzēju Džiļa interviju ar Račko.. viņš analizēja viņas darbus, sevišķi reālistiski, sīki un smalki nokritizēja intīmās ainas, viņaprāt, tas nav patiesi un tā nevarot būt.. :) Bet katram jau sava pieredze. Kas vienam var būt, tas citam nevar..

Atslēdzies Minne

« Atbilde #17 : 2022. gada 08. septembris, 14:12:53 »
 šovasar savā kovidlaika izolācijā biju spiesta izlasīt Račko Samaitātā. Spiesta, jo tur, kur izolējos, bija tikai pāris grāmatu  :mrgr:  Tā kā tā ir vienīgā izlasītā viņas grāmata, tad man nav, ar ko salīdzināt - viņas progresu vai valodas attīstību. Nu, grāmata jaunai meitenei varbūt. Vai mūsu vecuma  :P sievietēm izolācijā bet izvēles iespējām

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #18 : 2022. gada 08. septembris, 14:16:33 »
Nepatika?  :)
 Atceros, ka Džilis uzslavēja par grupņika aprakstu, tas gan esot bijis patiess.  :rofl:  Pat apjautājās, vai pašai esot tā bijis..

Atslēdzies Minne

« Atbilde #19 : 2022. gada 08. septembris, 14:28:49 »
Nu, kāds gan tur literārais baudījums  :?:
Ja par izklaidi, atslodzi...kā jau teicu, tas vairāk jaunības jūsmā, kas nu tur tagad aizraujošs, pilnīga vienaldzība pret tāda līmeņa literatūru

Atslēdzies daddy

« Atbilde #20 : 2022. gada 08. septembris, 15:17:11 »
šovasar savā kovidlaika izolācijā biju spiesta izlasīt Račko Samaitātā. Spiesta, jo tur, kur izolējos, bija tikai pāris grāmatu  :mrgr:  Tā kā tā ir vienīgā izlasītā viņas grāmata, tad man nav, ar ko salīdzināt - viņas progresu vai valodas attīstību. Nu, grāmata jaunai meitenei varbūt. Vai mūsu vecuma  :P sievietēm izolācijā bet izvēles iespējām

saki sievietēm, ja? tad netērēšu naudu...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #21 : 2022. gada 08. septembris, 16:03:11 »
Cik es "šikajos" rautu bildēs esmu redzējis to Račko, tad intuitīvi ir sajūta, ka viņa slikti smaržo kā sieviete....nevis vilina ar savu aromātu, bet atbaida...nu, tas no bildēm, kur reāli sajust nu ir kā ir...tas ir - nav...tāpēc arī neesmu mēģinājis nevienu viņas grāmatu lasīt, jo tas ir kā ampulu iešūt pret sex...ja es lasu, ka viņai mikla petene, bet acu priekšā iztēlē nepareizi ožama sieviete, tad viss....čau, Rasma!  :rofl:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #22 : 2022. gada 08. septembris, 16:58:56 »
Nezinu, Džilis viņu apjūsmoja. Bet nu viņš jau laikam gandrīz visas apjūsmo.  :)
Nu un ko, Tu, Nakat, vari teikt, ja reāli neesi lasījis.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #23 : 2022. gada 08. septembris, 18:22:39 »
Pēc šādas antireklāmas nav ne mazākās vēlmes lasīt. Nekad neesmu varējusi saprast fizioloģisko aprakstu jēgu, ja tam nav nozīmes sižetā. Mazgadīgajiem un perversekļiem ko slienāties? Tad tagad ir video...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #24 : 2022. gada 08. septembris, 18:26:02 »
saki sievietēm, ja? tad netērēšu naudu...

Kuru veci gan interesē psiholoģiskas peripetijas un viss, kas darās sievietes galvā  :mrgr:

Es teiktu - grāmatas jaunām sievietēm viņu seksualitātes meklējumu un atklājumu rītausmā

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #25 : 2022. gada 08. septembris, 18:28:41 »
Jā, man arī iespaids, ka tur naivi, erotiski teksti.. ne tā, kā Nakats savā samaitātībā domā.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2022. gada 08. septembris, 18:29:01 »
Pēc šādas antireklāmas nav ne mazākās vēlmes lasīt. Nekad neesmu varējusi saprast fizioloģisko aprakstu jēgu, ja tam nav nozīmes sižetā. Mazgadīgajiem un perversekļiem ko slienāties? Tad tagad ir video...

Ir gadījies lasīt ļoti uzbudinošus fizioloģiskus (?) aprakstus, bet Račko nav starp tiem

Atslēdzies daddy

« Atbilde #27 : 2022. gada 09. septembris, 09:10:08 »
Cik es "šikajos" rautu bildēs esmu redzējis to Račko, tad intuitīvi ir sajūta, ka viņa slikti smaržo kā sieviete....nevis vilina ar savu aromātu, bet atbaida...nu, tas no bildēm, kur reāli sajust nu ir kā ir...tas ir - nav...tāpēc arī neesmu mēģinājis nevienu viņas grāmatu lasīt, jo tas ir kā ampulu iešūt pret sex...ja es lasu, ka viņai mikla petene, bet acu priekšā iztēlē nepareizi ožama sieviete, tad viss....čau, Rasma!  :rofl:

Pag, Karīna tak, ne Rasma??! 

...Tu visu ne tā esi sapratis!! viņa tak ir medijs, tb informācijas nodevējs, ne jau OBJEKTS...  :)
Tu kompi/monitoru esi paostījis - fū, pēc putekļiem un "ampēriem"... tur ieņemt un paķimerēties, ne jau romantika... :DD

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #28 : 2022. gada 09. septembris, 13:21:34 »

Pag, Karīna tak, ne Rasma??! 

...Tu visu ne tā esi sapratis!! viņa tak ir medijs, tb informācijas nodevējs, ne jau OBJEKTS...  :)
Tu kompi/monitoru esi paostījis - fū, pēc putekļiem un "ampēriem"... tur ieņemt un paķimerēties, ne jau romantika... :DD
Labi, daddy, mans piedāvājums, lai izbeigtu latviešu literatūras "račkorizāciju" - abi izlasām vienu un to pašu viņas grāmatu, un tad sarīkojam plašu analīzi par katru teikumu un katru orgasmu utt atsevišķā tēmā...būs vairāk jēgas, bet šeit pārtraucam!   
Tev kā izaicinātam, piedāvāju izvēlēties, kuru no Račko grāmatām -   
    https://karinaracko.com/romans/saplestas-mezgines/     
https://karinaracko.com/romans/debesis-pelnos/     
https://karinaracko.com/romans/samaitata/     
https://karinaracko.com/romans/romans-sasieta/   
https://karinaracko.com/romans/netira/   
https://karinaracko.com/romans/ekstaze/     
p.s.   
Nu, tad kuru lasām, daddy?  :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #29 : 2022. gada 09. septembris, 14:18:01 »
Es jums ieteiktu tās Saplēstās mežģīnes. :rofl: Varbūt es arī piedalīšos.