Autors Tēma: Kā samierināties ar neatgriezenisko  (Lasīts 4365 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Atb: Kā samierināties ar neatgriezenisko
« Atbilde #30 : 2022. gada 19. septembris, 20:14:59 »
Nav tik traki. Visus taisni nogriezt. Un dabiskā krāsā, nav sirmi, tas vien ir ko vērts. Tās sīpolu mizas un citi dabas līdzekļi palīdz arī pret matu izkrišanu. Tā kā nekas nav zaudēts.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #31 : 2022. gada 19. septembris, 20:36:03 »
Nu nezinu, nav īpaši informatīvi tie foto. Man arī, saņemot kopā apakšā, nemaz vairāk nebūs, jo ne visi tik gari, lai tiktāl sniegtos - gali aplūzt. Bet galvu nosedz, āda cauri nespīd, tas galvenais.

Varbūt nav nemaz tik traki, un pietiktu vienkārši aplīdzināt. Derētu tomēr speciālista vērtējums un griezums. Esmu dzirdējusi, ka frizieru skolām vajadzīgi modeļi, uz kā mācīties, nezinu, pavisam bez maksas vai mazām naudiņām - varbūt painteresējies?

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #32 : 2022. gada 19. septembris, 20:48:14 »
Nezinu. Man tiešām grūti saprasts (varbūt tāpēc, ka pati esmu iecienījusi visai īsus matus),kāpēc tik grūti saņemties tam, ka labāk tomēr pāriet uz īsākiem matiem. Ir taču daudz un dažādi griezumi. Īsākus vieglāk arī kopt ar dažādiem līdzekļiem. Var gadīties, ka tad arī mati vairāk neizkritīs.

Atslēdzies MMuca

« Atbilde #33 : 2022. gada 19. septembris, 20:49:11 »
Grūti nofotografēt sevi no aizmugures. Tā puse, kas ir savākta, protams līdz ar to izskatās biezāka, jo nav izkarināta pa pusi galvas, bet mazākā platībā. Realitātē ir briesmīgi šķidri.
Protams, vienmēr ir kāds, kam ir vēl mazāk.

Ar frizieriem man ir skumīga pieredze, katru reizi jāgaida, kad ataugs un kad varēs novilkt cepuri.
Īsiem ir nepieciešams regulāri atjaunots griezums, lai izskatītos normāli.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #34 : 2022. gada 19. septembris, 20:57:23 »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #35 : 2022. gada 19. septembris, 20:57:25 »
Griez līdz žokļa līnijai, kaut to pašu karē griezumu. Īsāki mati uzreiz būs vieglāki, mazāk pieplaks pie galvas un izskatīsies kuplāki un biezāki. Vēl biezāki izskatās, ja krāso šķipsnās, gaiākus par esošo toni un vēl tumšāku. Vizuāli piedod apjomu. Sīpolus matos triept neiesaku, no tās smakas ilgi netiek vaļā, mitrā laikā īpaši uzkrītoša.

Atslēdzies reno

« Atbilde #36 : 2022. gada 19. septembris, 20:57:42 »
es beigtu raustīties un nogrieztu īsus. Bet pie friziera. Galu galā -mati ataug, nav jau zobi

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #37 : 2022. gada 19. septembris, 21:07:56 »
Te arī līdzīgi. Teikts, ka frizūras plāniem matiem.
https://manaoga.lv/moderni-planu-videja-garuma-matu-griezumi-dazada-vecuma-sievietem-foto/
Paskatoties uz tām frizūrām, nu nemaz nešķiet, ka tur plāni mati, drīzāk,u tieši otrādi, kuplāki par kuplu...

Bailes no īsa griezuma pilnīgi saprotu, es arī neparakstos nepakam,  piekrītot vienīgi minimālai garuma pielīdzināšanai.  Ja mati plāni, tad arī diez cik veseli tie nav un ataugs ļoti lēni.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #38 : 2022. gada 19. septembris, 21:14:28 »
Nu nez, ja ir plāni un pilnīgi taisni mati, tad arī īsiem tur nebūs nekāda kupluma.
No defekta vajag taisīt efektu. Netā visādus knifus var atrast,  vajag tik rakt.
Un ja īsi liek justies vecai, tad nevajag griezt zēngalviņu.

Atslēdzies MMuca

« Atbilde #39 : 2022. gada 19. septembris, 21:30:10 »
Frizūras smukas, bet viņām visām mati ir biezi. Varbūt 6. paplānāka. Man parastās sprādzes šļūc ārā, jo nav kur turēties.
Atrast laukos normālu frizieri ir grūtāk nekā normālu ginekologu. Pie ginekologa turklāt retāk jāiet.

Paldies par domām un padomiem.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #40 : 2022. gada 19. septembris, 21:47:08 »
Vēl ieteikums, ja vajag labu griezumu, labāk izvēlēties frizieri, kas matus griež arī vīriešiem. "Tīrās" sieviešu frizieres mēdz grēkot - es te tā nogriezīšu un tad "pieveidošu".
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 19. septembris, 22:01:37 no ...(cita) »

Atslēdzies Milka

« Atbilde #41 : 2022. gada 19. septembris, 22:02:50 »
10:45 kā diena pret nakti.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #42 : 2022. gada 19. septembris, 22:10:30 »
Frizūras smukas, bet viņām visām mati ir biezi. Varbūt 6. paplānāka. Man parastās sprādzes šļūc ārā, jo nav kur turēties.
Atrast laukos normālu frizieri ir grūtāk nekā normālu ginekologu. Pie ginekologa turklāt retāk jāiet.

Paldies par domām un padomiem.
Jā, tām modelēm matu biezums normāls, bet doma tur tāda, ka frizūras piemērotas plāniem matiem.
Piekrītu, ka labu frizieri atrast grūti, ja līdz šim nav zināms.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #43 : 2022. gada 19. septembris, 22:53:53 »
Te arī līdzīgi. Teikts, ka frizūras plāniem matiem.
https://manaoga.lv/moderni-planu-videja-garuma-matu-griezumi-dazada-vecuma-sievietem-foto/
Neesmu friziere, bet man šķiet, ka 16.foto visveiksmīgākais variants.

P.s. Lai vizuāli mati izskatītos biezāki, var izmantot pūšamo krāsu toni pie saknēm - piekrāsos arī nedaudz galvas ādu un izskatīsies, ka ir vairāk matu.
piem. šādu https://www.drogas.lv/lv/matiem/matu-krasas/matu-krasas/syoss-root-retoucher-tonejoss-izsmidzinams-lidzeklis-matiem-bruns-120ml/p/BP_311288
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 19. septembris, 23:01:43 no Milka »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #44 : 2022. gada 19. septembris, 23:03:38 »
Jau rakstīju, ja tie mati pastiprināti krīt tēmas autores rakstītās slimības dēļ, tad vispirms vajag sakārtot veselības problēmas un tad varēs domāt par frizūru. Līdzekļus ieguldīt veselībā vispirms, nevis frizūrā.