Autors Tēma: Temperatūra kosmiskajās stacijās.  (Lasīts 9945 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pifs

Atb: Temperatūra kosmiskajās stacijās.
« Atbilde #30 : 2022. gada 23. septembris, 17:14:54 »
Augšējie stāvi varētu sev krāsnis likt un skursteņus taisīt cauri jumtam, bet problēmiņa -kopīpašums un jāsaskaņo ar visiem kaimiņiem. Bet cauri logam var mēģināt -kamēr atjēgsies, nosūdzēs, izskatīs, ziema jau pārlaista

Pati Tu gribētu dzīvot daudzīvokļu mājā, zinot, ka kaimiņi ierīkojuši nelegālas, tātad visai iespējams, nekvalitatīvas un nedrošas apkures krāsniņas?

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #31 : 2022. gada 23. septembris, 17:55:11 »

Es teiktu - ar 2 vīriešiem  :rofl:
es savukārt labāk apgādātos ar 2 sievietēm  :smoker:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #32 : 2022. gada 23. septembris, 18:00:34 »
Sasapņojāties par Godmaņa krāsnīm, tagad pat cigareti pie atvērta loga nedrīkst izsmēķēt, kur nu vēl veselu skursteni pa logu izbāzt.  :mrgr:

Atslēdzies reno

« Atbilde #33 : 2022. gada 23. septembris, 18:18:55 »
Gribētu vai negribētu -90. gados taču provincē tā dzīvoja :?:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #34 : 2022. gada 23. septembris, 18:52:04 »
Gribētu vai negribētu -90. gados taču provincē tā dzīvoja :?:

Maniem vecákiem arì bija. Provincè. Bet tàs màjas jau bija celtas ar malku kurinàmu boileri. Tad  80 gadu sàkumà ievilka silto ùdeni. Tà kà dùmvadi bija paredzèti malkas apkurei.
Tu ierosini parastàs ventilàcijas śahtas izmantot kà skursteńus.
Ja kaut ko tàdu manìtu savà Rìgas piecstàvenè. Arì sùdzètos. Tà ir dzìvìbas un ìpaśuma cena.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #35 : 2022. gada 23. septembris, 19:05:11 »
MUms 2 piecstāvenēs bj tā truba tajos gados. ne ar kādu malkas apkuri, radiatori. Vienojās.
Domājat, ka tik traki būs. Ko pirms laika stresot. Kad pienāks, tad domās. Nosalt jau nenosals.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #36 : 2022. gada 23. septembris, 19:12:36 »
Nu, neviens jau tagad nesaka, ka apkures NEBŪS. Būs. Tikai N reizes dāgāka, bet tas jau nekas, vai ne?   :mrgr:

Paldies Dievam, ka man nav centrālapkures   :go_go:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #37 : 2022. gada 23. septembris, 19:15:20 »
Nu ne jau tūkstošos, cerams. Nu ko, maksās un izklaižu mazāk, kas- kovidu pārdzīvoja, tad nu šito nepārdzīvos. Tik taisa tv un citur paniku pirms laika. Saņems pirmo trako rēķinu, tad varēs vaidēt, a ko tagad cepties?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #38 : 2022. gada 23. septembris, 19:18:25 »
Skatoties, cik tas N. Ja 100 eur vietā rēķins par 400, 500, 700, tad piedod man... Kam gāzes katlumājas...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #39 : 2022. gada 23. septembris, 19:54:37 »
Bet par tēmu - 24⁰ pa manam ir par daudz. Pavisam mazkustīgā veidā vēl varētu tā eksistēt, bet jebkādai fi0ziskai aktivitātei par siltu.
tak šortos un t-kreklā

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #40 : 2022. gada 23. septembris, 20:06:33 »
tak šortos un t-kreklā

Kurā darbavietā staigā šortos un t-kreklā?  Nē nu ir jau kur pilnīgi neformāla ğērbšanās, bet pārsvarā tomēr tik pliki nestaigā. 
Ja telpās jāmetas tik plikam, tad tas IR par karstu.

Kas notiek kosmosā, es nezinu, neesmu bijusi  :mrgr:  Bet, cik nu pa TV redzēts, šamie vienmēr bijuši ğērbti skafandros, ne puspliki  :mrgr:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #41 : 2022. gada 23. septembris, 20:44:45 »
Maizes ceptuvē

Atslēdzies Minne

« Atbilde #42 : 2022. gada 23. septembris, 20:55:06 »
Mums klases telpa bija fizikas kabinets. Atceros, sienas termometrs vnm 20 grādus rādīja. Stundās man bija drēgni. Domāju, visā skolā bija tāda temperatūra, neviens neko traki nekurināja.

Un 90.tajos bija nelegālas un puslegālas Godmaņa krāsniņas ka šņakst

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #43 : 2022. gada 23. septembris, 21:03:45 »
jā, jo nebija būvnormatīvu, un nebija kontroles. Valsts tikai veidojās. Jā, tagad prasību ir par daudz, bet galīgi bez noteikumiem arī nevar dzīvot

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #44 : 2022. gada 23. septembris, 21:27:04 »
Maizes ceptuvē
Vēl metalurğisko cehu varēji piesaukt. Skaidrs, ka ir ražotnes ar dažādām temperatūrām, bet tajās darbinieki strādā spectērpos, kādos nu kur pieņemts un saskaņā  ar darba aizsardzības prasībām. Tajā pašā maizes ceptuvē velk cimdus un neba tāpēc, ka rokas salst.