Autors Tēma: Cilvēki un vilšanās  (Lasīts 1761 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

Cilvēki un vilšanās
« : 2022. gada 29. septembris, 18:27:27 »
Ir cilvēki, kuros jūs esat pamatīgi vīlušies? Pārsvarā politikā. Latvijā, pasaulē.
Protams, ka lielākais lakmusa papīrītis ir tagad notiekošais.
Man Pozners, Ciskaridze, Rozenbaums, arī Sobčaka. Tā kā kauns, ka esmu par viņiem jūsmojusi.

Atslēdzies kvadra

Atb: Cilvēki un vilšanās
« Atbilde #1 : 2022. gada 29. septembris, 18:33:36 »
Man laikam nav. Jo attieksmē pret personīgi nepazīstamiem cilvēkiem, īpaši jau politiķiem, vienmēr esmu bijusi atturīga, pieņemot, ka es par viņiem tā īsti neko nezinu un virspusējais iespaids var būt ļoti mānīgs. Un, ja reiz neesmu jūsmojusi, tad nav arī vilšanās. Nē nu, varbūt ir bišku vilšanās, bet kauna gan nav. Nu, parādījās cilvēks no citas puses, un viss.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #2 : 2022. gada 29. septembris, 18:54:26 »
Pēdējos 30 gadus neesmu nevienā vīlies - vienkārši jau gadus 30 kā pārstāju vispār kādam uzticēties vai ticēt.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #3 : 2022. gada 29. septembris, 19:43:43 »
Amālijas nosauktie neinteresē, vīlos Latiņinā. Opozicionāre un tā. Nē, ja ir kādi labie krievi, tad Grebenščikovs, piemēram. Ja viņā arī būs jāviļas, tad tai nācijai vispār krusts pāri.
Sadzīviskas vilšanās - tās jau ir visiem.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #4 : 2022. gada 29. septembris, 19:47:15 »
Ikdienas līmeņa sarūgtinājumi, ne vairāk. Neko īpašu neprasu no cilvēkiem, neuzlieku kkādas savu gaidu latiņas, tadēļ nav arī vilšanos

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #5 : 2022. gada 29. septembris, 19:55:38 »
Spārka, ja Latiņinu paklausās pirms 5 gadiem, tad nav nekādas vilšanās. Tur viņa ir nekāda, nav pietiekami gudra, lai būtu opozicionārs. Nu tāds ļoti maigs alternatīvs viedoklis, Krievijā pieļaujamās robežās. Un tādi ir daudzi. Es šos liberālos (vai kā viņus nosaukt) krievus klausos un klausījos, lai zinātu, kā viņi domā. Cik tālu viņi spēj aiziet no Krievijas ietekmes. Pagaidām neesmu vīlusies Feiginā. Viņš man labāk patīk bez Arestoviča. :)  Un tad vēl ir tāds Babčenko. Bet arī.. es vienkārši vēroju viņus.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #6 : 2022. gada 29. septembris, 20:08:54 »
Latiņinu tikai martā uzzināju.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #7 : 2022. gada 29. septembris, 20:13:52 »
Jā, es jau arī viņu tagadējos laikos sāku skatīties, bet paskatījos arī vienu viņas interviju no senākiem laikiem.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #8 : 2022. gada 29. septembris, 20:38:45 »
Šo patreiz nesaprotu... ko nozīmē tagad vilties?..šie nosauktie ir kādi parādnieki?... man noteikti nē... cilvēki kā jau cilvēki ar savām vajībām.. vilties var tikai savos paša tuvākajos.. tur kur reālas attiecības un tad jāspēj piedot, jo tiks piedots arī tev..

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #9 : 2022. gada 29. septembris, 20:46:46 »
Vajag saprast šos nosauktos krievus, viņi nav muļķi un baidās no valsts sabrukuma, jo tad haoss un nevar zināt sekas.. bailes no nezināmā, un kaut kāda stabilitāte ir stabilitāte.. Šiem vienkārši ir bailes un man viņu vietā arī būtu..

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #10 : 2022. gada 29. septembris, 20:51:11 »
Smejieties - bet es vīlos Sergejā Šnurovā aka Šnurā. Šķita tāds dumpinieks un huligāns, bet šodienas situācijā izrādījās - tāds nīkulis.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Camma

« Atbilde #11 : 2022. gada 29. septembris, 23:23:14 »
Kā uz cilvēku skatās - kā viņa talanta cienītājs vai pēc politiskajiem uzskatiem. Jā, reti gadās, ka talants sadzīvo ar galīgu nelieti. Gadās. Bet tāpēc jau nevar pilnībā svītrot to, ko cilvēks talantīgi darījis 20-30-50 gadus savā profesijā.
Protams, šķērmums metās un domā, kā gan tas cilvēks iepriekš spējis izdarīt kaut ko cienījamu, apbrīnojamu un sajūsminošu. Nu, jā...
Trakākais, ka sakarā ar Pu nav vairs runa par politiku, te jau runa par rašismu, genocīdu un vēl citām šausmu lietām. Baisi.
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #12 : 2022. gada 30. septembris, 09:26:35 »
Kā uz cilvēku skatās - kā viņa talanta cienītājs vai pēc politiskajiem uzskatiem. Jā, reti gadās, ka talants sadzīvo ar galīgu nelieti. Gadās.

Nebūt ne tik reti...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #13 : 2022. gada 30. septembris, 09:41:47 »
Kā uz cilvēku skatās - kā viņa talanta cienītājs vai pēc politiskajiem uzskatiem. Jā, reti gadās, ka talants sadzīvo ar galīgu nelieti. Gadās. Bet tāpēc jau nevar pilnībā svītrot to, ko cilvēks talantīgi darījis 20-30-50 gadus savā profesijā.
Protams, šķērmums metās un domā, kā gan tas cilvēks iepriekš spējis izdarīt kaut ko cienījamu, apbrīnojamu un sajūsminošu. Nu, jā...
Trakākais, ka sakarā ar Pu nav vairs runa par politiku, te jau runa par rašismu, genocīdu un vēl citām šausmu lietām. Baisi.

Mana pirmā doma - Imants Kalniņš. Turpinu klausīties viņa dziesmas, bet ...kaut kā vairs nav tā.. skumji.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #14 : 2022. gada 30. septembris, 10:09:36 »
Nu, Imantam vecums, tikai par to var skumt, bet viņa izteikumus noteikti nepareizi interpretē..