Autors Tēma: cementa "smiltiņas" un kaķu plaušu veselība  (Lasīts 2745 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies diddly

cementa "smiltiņas" un kaķu plaušu veselība
« : 2014. gada 01. decembris, 20:37:30 »

Šodien mēžot aizlaistu kaķa dzivojamo platību,aizdomājos par kaķu veselību-jamie tak n-reiz dienā kašājas pa cementa"smiltiņām". Nosēdumi putekļaini vannasistabā savā 1,80m augstumā. A kašaku plaušās?

Atslēdzies Emīlija

Re: cementa "smiltiņas" un kaķu plaušu veselība
« Atbilde #1 : 2014. gada 01. decembris, 20:39:25 »
a moš viņi neelpo, kad kašājas.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #2 : 2014. gada 01. decembris, 20:47:10 »
tb,aizspiež degunu,un domā-fui :smile:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #3 : 2014. gada 01. decembris, 22:03:18 »
nuja, ir jau idijāli, ja var kašaku iemācīt vatterklozetu lietot - vairākiem paziņām tādi bijuši. Var ņemt "smiltiņas" eko šmeko - no koka skaidu sīkumiem.
Bet tīri no sadzīviskā viedokļa - šamie tak vienmēr putekļos izvārtās. Un tie tārpeļi, pret kuriem divreiz gadā tabletites iebarojam - tie jau ar cauri plaušiņām ceļo. Tāda ir selva...
Visus sakost!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #4 : 2014. gada 02. decembris, 08:46:15 »
Kokskaidu granulas viņiem spiež ķepas un arī smciņa turas. Nekas neko nedezodorē.
Ir smiltis, kas put mazāk, bet tādas, kas nepavisam, nezinu.

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #5 : 2014. gada 02. decembris, 09:41:54 »
Lietojam "Classic" smiltis, neesmu ievērojusi, ka kaut kas būtu noputējis.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2014. gada 02. decembris, 10:28:23 »
Domāju, no smiltīm atkarīgs. Ja tik baigi put, tad jāmeklē kādas citas. Es pērku VanCat, vannasistaba nu toč nav aizputējusi. Var lietot arī uzsūcošās silikona granulas, tās vispār neputēs. Bet mana kašacene diemžēl viņas neatzīst.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #7 : 2014. gada 02. decembris, 10:29:11 »
Nosēdumi 1,8 m augstumā ?????!!!!! :o :o :o  Ko tas kaķis tur dara? Ar ekskavatoru rok ?  Vai arī Tu ber kaķim tīru cementu no būvmateriālu veikala? Es neesmu redzējis vispār nekādus putekļus uz sienām, tikai graudiņi uz zemes, kas ķepās ieķeras. Un kaķis visu dienu tai čurukastē arī neguļ, lai plaušas sabeigtos..

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #8 : 2014. gada 02. decembris, 11:22:23 »
moš kamēr diddly neredz, paķer viņas fēnu un pūš...?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #9 : 2014. gada 02. decembris, 11:27:58 »
Nocietinājumus pa kluso būvē. Kur lielo kaksi norakt! Vai maisa to betona bumbu, ko saimniekiem pie kājām piemuģīt, ja peldināt/peldēties izdomās.
Visus sakost!

Atslēdzies diddly

« Atbilde #10 : 2014. gada 02. decembris, 22:53:35 »
 Koška rokās neželīgi,salīdzinot ar otru ,mūsmājās. Ja tur esmu,un jamā sāk rakties,satrūkties var,liekas,kāds laužas dzīvoklī :)

Smiltis-cementējošās,pelēkas,ar pūdera aromu,ITKĀ ražotas Canada. Silikona granulas,fui,smaka un neekonomiski. Koška izmisusi ņaudēja,bet kastē pēc pāris dienām vairs negāja.

Viņa garspalvaina,ķepās sauju smilšu aiznes uz dīvāna,spēj tik vākt,oi,dabūšu no krustmātes Mellenes,ka par napaka kačīti sūdzos :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #11 : 2014. gada 08. decembris, 13:09:34 »
manējiem arī, tualetes istaba pieputējusi... par cik tā ir patrepe/kladovka..tad jā,pelekie cementa puteklji ir gan uz plauktiem,gan kastēm. Bet manejie daudz tā labuma nesašņaucas.. vinji padara savu darāmo un tad turbo atrumā bēg...
silikona smiltis izmēģinajām..mums tas nebija ekonomiskakais variants..par cik manejie pieprasa tiiru kasti visulaiku(es kaa majsaimniece esmu izlutinaajusi visus,pat kakjus)tad man labaak nomainiit parastās...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies mamzele

« Atbilde #12 : 2014. gada 24. decembris, 14:06:07 »
Pērku saviem kaķiem Classic. Kad beru kastē, tad jau put. Vecajā "kaku kastē" šamie raka nežēlīgi. Bet tagad nopirku tādu kasti, ka tur viss 15 kg maiss vienā piegājienā satilpst. Tagad šī rakšanās gājusi mazumā, pie tam baisi jūtami. Tik pāris reizes ar ķepu ko parok un viss. Varbūt visa vaina ir smilšu slāņa biezumā?

Atslēdzies Murenīte

« Atbilde #13 : 2014. gada 25. decembris, 11:31:41 »
ziemā manējie iet uz pelniem.. tāpat tie malkas pelni kaut kur jāutilizē, Vasarā gan pērku smiltis, bet tad jau pamata viss ārā notiek

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #14 : 2014. gada 25. decembris, 11:37:39 »
ziemā manējie iet uz pelniem..
Klau, melnas ķepas nepaliek no tiem pelniem? Tā jau būtu ekoloģiski.. i pelnu lauku kamīnā diezgan..