Autors Tēma: Dzīves baudīšana  (Lasīts 5330 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Atb: Dzīves baudīšana
« Atbilde #15 : 2022. gada 06. oktobris, 12:23:53 »
Nakat, tās ir Tavas iedomas.  :)  Mopasāns un Tu esat vīrieši. Linda vēl jauna un meklēja vīru. Ne jau kaut kādus žigolo, kā Tev labpatīkas domāt. Un tur nav sakara ar dzīves baudīšanu. Cik redzēts un dzirdēts, tad vīru meklēt ir smags darbs, ne dzīves baudīšana. :)
Ja Zuzāne izteicās, ka bauda dzīvi, tad vīru nemeklēja. Viņa izbaudīja brīvības garšu, jo 40 vai cik tur gadus bija precēta, ar visādiem pienākumiem un tā.. Ir liela atšķirība dzīvot vienai vai ar kādu rēķināties.
Bet nonivelēt visu tikai līdz gultas līmenim.. :faint: nu to vajag mācēt.. izņemot Tevi, man liekas, neviens pat neaizdomātos Zuzānes sakarā.. Un viņai bija nauda, tas paver iespējas.. nevienam nebija jāatskaitās, pilnīga brīvība..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #16 : 2022. gada 06. oktobris, 13:02:53 »
Kāpēc vispār kaut kādas murgainas teorijas uzradās miesassarga sakarā? Miesassarga vai pavadoņa esamība viņas situācijā bija pašsaprotama. Visi taču zina, ka viņa bagāta sieviete.. dzīvo viena.. Kaut vai vēlu no operas atgriežoties, būtu vajadzīgs kāds pavadonis/miesassargs.
Tas neizslēdz to, ka bija jaunas iepazīšanās un draugi. Bet mulķes iespaidu viņa neatstāja..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2022. gada 06. oktobris, 13:05:03 »
Tas, ka vienai Lindai nav pilns rublis un katru sastapto vīrišķi publisko kā mūža mīlu un potenciālo laulību kandidātu, jau nenozīmē ka visas tādas lindas...  :mrgr: 

Tādēļ, ka pārlasās romānus un pārskatās melodrāmas. Ja vecai, bagātai kundzei jauns smuks miessargs, tad klišejiski kkas tur ir. Būtu nesmuks un vecs, tad nekāds sižets nesanāk.  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #18 : 2022. gada 11. oktobris, 21:10:14 »
Tas, ka vienai Lindai nav pilns rublis un katru sastapto vīrišķi publisko kā mūža mīlu un potenciālo laulību kandidātu, jau nenozīmē ka visas tādas lindas...  :mrgr: 

Tādēļ, ka pārlasās romānus un pārskatās melodrāmas. Ja vecai, bagātai kundzei jauns smuks miessargs, tad klišejiski kkas tur ir. Būtu nesmuks un vecs, tad nekāds sižets nesanāk.  :mrgr:
https://www.apollo.lv/7624078/ta-bija-nelaimiga-milestiba-muza-nogali-zuzane-pavadija-kopa-ar-savu-30-gadus-jaunako-miloto    :mrgr:

Atslēdzies Minne

Atslēdzies tuk

« Atbilde #20 : 2022. gada 11. oktobris, 23:42:12 »
Mīļotais ne vienmēr ir arī mīļākais.  :ng:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #21 : 2022. gada 11. oktobris, 23:54:01 »
Mīļotais ne vienmēr ir arī mīļākais.  :ng:

Tieši tā. Visi tik domā, ka obligāti sekss. Bet tagad bieži cilvēks meklē cilvēku, ne seksa partneri. Arī netradicionālās attiecībās. Arī laulībā un kopdzīvē.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #22 : 2022. gada 11. oktobris, 23:56:36 »
Laulībā tomēr labāk ar seksu nekā bez.  :rofl:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #23 : 2022. gada 12. oktobris, 01:30:54 »
Narčik mani pārtseidzi -

Tieši tā. Visi tik domā, ka obligāti sekss. Bet tagad bieži cilvēks meklē cilvēku, ne seksa partneri. Arī netradicionālās attiecībās. Arī laulībā un kopdzīvē.
 :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: uzrakstīju , nodzēsu pietiks ar šitiem.

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #24 : 2022. gada 12. oktobris, 09:16:21 »
Par D. Z. un viņas gados jauno draugu -tāda paralēle ar tajā brīdī lasīto Pētera Imperatori . Kad Katrīna atskārst, ka pēc visām pārestībām sirdī nav palikusi mīla pret Pīteru un nu viņa ir brīva un rūpēsies tikai par sevi, bet par Pīteru vien tik, cik vajadzīgs viņas pašas labklājībai.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #25 : 2022. gada 12. oktobris, 09:50:17 »
Dzīvi baudīt = darīt to, kas sagādā baudu tev pašam.

Nezinu, kā var apmānīt zemapziņu, lai iemācītos baudīt nevis to, ko tu patiešām gribi, bet to, ko tu vari dabūt, ja to, ko tu gribi, tu dabūt nevari.
Es visu atceros, Ričard...

« Atbilde #26 : 2022. gada 12. oktobris, 10:02:35 »
Nezinu, kā var apmānīt zemapziņu, lai iemācītos baudīt nevis to, ko tu patiešām gribi, bet to, ko tu vari dabūt, ja to, ko tu gribi, tu dabūt nevari.

Šitais ir konkrēti par seksu vai vispārīgi? Jo vispārīgās lietās tas tak vienkārši - es varbūt gribu villu Jūrmalā, bet reāli man ir dzīvoklītis Rīgā padomju laika blokmājā, bet tas neliedz man izbaudīt uz balkona sauli ar rīta kafiju. Vai arī es to villu Jūrmalā neesmu gribējusi pietiekami stipri?  :mrgr:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #27 : 2022. gada 12. oktobris, 10:15:54 »

ok, labi - piekrītu un beidzam runāt par sex, jo ir iespējami dažādi varianti!   
Bet!   
Pafantazēsim vai pasapņosim no bijušā vīra skatu punkta.   
Ko viņš no attāluma (tuvu kontaktu tagad ir maz) redz, spriež?   
Bijusī sieva varbūt arī gatavojas precēties?...kas notiks ar vecmeistaru gleznu kolekciju, ja Dina apprecēs to jauno, bet nomirs pirmā?....vai tiks noslēgts laulības līgums, ka gleznas paliek ģimenē?....ja nebūs līguma, tad puse šim Gadzānam?...pat ja tikai viena glezna prom no kolekcijas, īsts kolekcionārs to nepārdzīvotu!....kad mantu dalīja, tad domāja, ka viss paliks meitām/ģimenē....bet tagad ir iespējami reāli zaudējumi....   
Manuprāt, tādam azartspēļu magnātam iespējams skeletu vairāk skapī kā Lembergam...arī tie "jumti" un saistība ar organizēto noziedzību ir iespējama...atceramies tak, asiņaino laupīšanu Jēkabpilī - tur uzbruka nevis kriminālie, bet policisti, kas jau vien liecina, ka ar mafiju visas lietas iespējams ir sakārtotas, bet poliči gribēja savu tiesu...   
Kad nomira Dina? ...pēc mazdēla dzimšanas dienas svinībām...un kur vēl vieglāk kā tādās lustēs, kur daudzi viesi, kur viss iet nigu-ņagu - gan jau uzaicināti mākslinieki, klauni izklaidēt mazbērnus, kaut ko iepilināt glāzē, kad visu uzmanība ir pievērsta kaut kam citam?   
Pēc tam publiski, pirms kaut kādas oficiālas ekspertīzes, ja tāda vispār veikta, jo tak kundze veca jau, paziņot, ka laikam trombs!   
Kur ekspertīze, ka organismā nav atrastas zāles, kuras izraisa tromba noraušanos?     
...labi, jau labi - es to visu safantazēju, lai izklaidētu SF dalībniekus! :)

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #28 : 2022. gada 12. oktobris, 10:21:32 »
Nē, nu kādam ir arī par seksu. Varbūt katram kādā dzīves periodā?
Nezinu, ko grib mana zemapziņa, bet ir labi, ja esošajā situācijā spēju atrast ko tīkamu. Un katram savs baudījums.
Es mēdzu baisi besīties, ja esmu nolikta vietā, situācijā, kas riebj. Kad saprotu, ka no besīšanās nav labuma (bet to saprotu tikai pēc ilgas gruzīšanās), cenšos pielāgoties, rast uzlabojuma iespēju, izmantot vietu, lietu, situāciju, lai rastu iepriecinājumu.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #29 : 2022. gada 12. oktobris, 10:48:11 »
Nakatam jau Midsommera gatava!