Autors Tēma: Dzīves baudīšana  (Lasīts 5329 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Dzīves baudīšana
« Atbilde #30 : 2022. gada 12. oktobris, 10:53:19 »
Šitais ir konkrēti par seksu vai vispārīgi? Jo vispārīgās lietās tas tak vienkārši - es varbūt gribu villu Jūrmalā, bet reāli man ir dzīvoklītis Rīgā padomju laika blokmājā, bet tas neliedz man izbaudīt uz balkona sauli ar rīta kafiju. Vai arī es to villu Jūrmalā neesmu gribējusi pietiekami stipri?  :mrgr:

Man arī dzīves baudīšana asociējas ar priecāšanos par to kas ir, nevis gaušanos par to, kā nav.  :smile:  Mana glāze allaž puspilna, nevis pustukša...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #31 : 2022. gada 12. oktobris, 10:56:05 »
Šitais ir konkrēti par seksu vai vispārīgi? Jo vispārīgās lietās tas tak vienkārši - es varbūt gribu villu Jūrmalā, bet reāli man ir dzīvoklītis Rīgā padomju laika blokmājā, bet tas neliedz man izbaudīt uz balkona sauli ar rīta kafiju. Vai arī es to villu Jūrmalā neesmu gribējusi pietiekami stipri?  :mrgr:

Kāds sakars ar seksu?

Es, piemēram, labi jūtos tikai vienatnē un klusumā. Bet man miers ir tikai tad, kad es guļu (tātad izbaudīt nevaru), pārējā laikā mājās ir troksnis. Gribi vai negribi, bērni troksni taisa. To kafiju, kas piemērā, izbaudīt var, ja paveicas, turklāt visu laiku gaidot, kad kaut ko no manis vajadzēs. Tā nav dzīves baudīšana, bet īsu miera mirkļu ķeršana.
Protams, pielāgoties var visam, bet visam ir robežas.

To puspilno glāzi un sīkumu izbaudīšanu es iemācījos. Dzīve atkal atmācīja.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #32 : 2022. gada 12. oktobris, 11:00:33 »
Un tomēr....īsti nesaprotu, kas liedza D.Z. baudīt dzīvi arī tad, kad bija ģimene un ģimenes pienākumi. Tā manuprāt, tikai atruna, ka nebija laika, ka n-tie pienākumi utt.. Tas tāds slinkums un nevīžība pret sevi. Un, kā izrādījās ar stilīgām brillītēm ir par maz, lai būtu saistoša vīram.
Un dāmas - nenovērtējiet par zemu sex nozīmi arī krietnos brieduma gados.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #33 : 2022. gada 12. oktobris, 11:01:12 »
Nakat, dīvaini gan, ja vīrs, kurš aizlēcis prom citās attiecībās, uztraucas par pamestās sievas mantas likteni. Vispār ne dīvaini, bet divkosīgi. Bet vrb vīrietim tipiski, ja Tu kā vīrietis šādi spried?  :?:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #34 : 2022. gada 12. oktobris, 11:17:39 »
Nakat, dīvaini gan, ja vīrs, kurš aizlēcis prom citās attiecībās, uztraucas par pamestās sievas mantas likteni. Vispār ne dīvaini, bet divkosīgi. Bet vrb vīrietim tipiski, ja Tu kā vīrietis šādi spried?  :?:
...nu, es runāšu sapņu, fantāziju pasaulē.. nu, lai Spārkai kā foruma īpašniecei nebūtu problēmu ar pretenzijām...     
pirmkārt, es savos sapņos sapņoju, ka kundzei kā juristei, bija sakrāts iespaidīgs kompromats uz savu cienīto, un nodokļu nemaksāšana tur tas mazākais....tāpēc arī šķiršanās laikam bija tik devīga ....kaislīgam kolekcionāram atdot savas gleznas?...nu, tak par vienu gleznu jau nogalina kā zinām no mākslas vēstures....     
...par mantu kā tādu diez vai uztraucās, bet gleznas! ...tas arī bija sāpīgākais, ko Dina varēja nodarīt šķiroties, gleznas apmaiņā pret kompromatu - "tagad tavi kuģīši būs manā smilšu kastē!" ....pie visa, ja kaut kas tur noticis, tad vainīgas ir gleznas....

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #35 : 2022. gada 12. oktobris, 11:20:54 »
Par D. Z. un viņas gados jauno draugu -tāda paralēle ar tajā brīdī lasīto Pētera Imperatori . Kad Katrīna atskārst, ka pēc visām pārestībām sirdī nav palikusi mīla pret Pīteru un nu viņa ir brīva un rūpēsies tikai par sevi, bet par Pīteru vien tik, cik vajadzīgs viņas pašas labklājībai.
lieliska grāmata, un manis izteiktās domas par sex ar jaunāku vīrieti laikam jau no turienes....un tur tas bija tik viegli saprotams...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #36 : 2022. gada 12. oktobris, 11:31:50 »
Par ko tad īsti tēma - par SAVĀM dzīves baudām vai Z personīgās dzīves aptenkošanu no pirksta izzīstās versijās? Otrais variants man dziļi pretīgs. Bābisms kaut kāds...Lai vieglas smiltis cilvēkam, un lieciet tak viņu mierā. .

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #37 : 2022. gada 12. oktobris, 11:48:03 »
Par ko tad īsti tēma - par SAVĀM dzīves baudām vai Z personīgās dzīves aptenkošanu no pirksta izzīstās versijās? Otrais variants man dziļi pretīgs. Bābisms kaut kāds...Lai vieglas smiltis cilvēkam, un lieciet tak viņu mierā. .
Nu, tak izlasi ar ko sāka tēmu Amālija! ...un, kvadra, tu tak esi īsts vecis, kurš par tām lietām nerunā! ....bet ja kas, tad politkorekti šodien bābas un veči ir vienlīdzīgi, tas ir - var runāt un var nerunāt!  :mrgr:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #38 : 2022. gada 12. oktobris, 11:50:33 »
nakat, ja pavisam godīgi, tad man mantojums kā nāves iemesls arī ienāca prātā  :?:
Droši vien esam samaitāti un ciniski dzīves peripetijās

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #39 : 2022. gada 12. oktobris, 11:55:05 »
Neesmu vecis un neesmu arī bāba. Jo bāba - tas nav dzimums, tas ir raksturojums.
Bet tu esi drīzāk bāba kā vecis.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #40 : 2022. gada 12. oktobris, 12:01:18 »
Lasīju, ka Zuzānes mantojums tiks dalīts vienīgi starp meitām, tā ka Zuzānam slaktēt nekādas jēgas.  :mrgr:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #41 : 2022. gada 12. oktobris, 12:03:32 »
Lasīju, ka Zuzānes mantojums tiks dalīts vienīgi starp meitām, tā ka Zuzānam slaktēt nekādas jēgas.  :mrgr:

Tagad jau jā, bet ja viss ievilktos, tb attīstītos viņas attiecībās...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #42 : 2022. gada 12. oktobris, 12:26:08 »
Neesmu vecis un neesmu arī bāba. Jo bāba - tas nav dzimums, tas ir raksturojums.
Bet tu esi drīzāk bāba kā vecis.
nūūū, kvadra...kas vainas bābai?...tu tak tik daudz saproti, ka šos apzīmējumus lieto manipulatīvā veidā, lai otru pazemotu vai apklusinātu... un paliktu tikai kaut kāda oficiālā versija, kas parasti aizstāv ar varu un naudu esošos....ok, esmu bāba, mani tas nepazemo, sauc kā gribi un neapvainojies, ja Tevi saukšu kā es gribu, bet apklusināt šeit var mani admini, kuriem ir vara to darīt...   
moš, miers, kvadra? ...es kā tas runcis Leopolds! :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #43 : 2022. gada 12. oktobris, 12:45:34 »
Tagad jau jā, bet ja viss ievilktos, tb attīstītos viņas attiecībās...

Ja apprecētu to Gunti, arī tad mantojumā viņš dabūtu vienīgi pusi no kopdzīvē iegādātā. Pirms kopdzīves iegādātais automātiski ir Zuzānes īpašums pat bez visādiem līgumiem.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #44 : 2022. gada 12. oktobris, 12:53:11 »

Ja apprecētu to Gunti, arī tad mantojumā viņš dabūtu vienīgi pusi no kopdzīvē iegādātā. Pirms kopdzīves iegādātais automātiski ir Zuzānes īpašums pat bez visādiem līgumiem.
jā, bet pastāv varianti ar dāvinājumiem, ka arī testamentā norādīt, ka gleznas jaunajam vīram...es nedodu ne pieci, ka viņu attiecības attīstītos, drīzāk Pētera imperatores variants - palietotu un aizmirstu, bet vajag saprast kā tas izskatās bijušajam vīram...ja Dina saka bijušajam - dārgais,neuztraucies - es nekad ar šo neprecēšos, tad "dārgais" saklausa, ka precēsies gan, lai tikai man ieriebtu ...