Autors Tēma: Nemīluļi  (Lasīts 8645 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Atb: Nemīluļi
« Atbilde #30 : 2022. gada 07. oktobris, 22:18:55 »

Kādēļ vispār jāieraksta un jāveido tāds nemīluļu saraksts?  :?: 
Kāds mērķis?  :?:

Mērķis atšķaidīt karu un politiku :?: :taunt:
Es vienīgā nosaucu savu mīluli  :scratch:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #31 : 2022. gada 07. oktobris, 23:37:38 »
Nu, ja pieminam arī mīluļus, man šķiet simpātiska tā jaunā TV meitene Anete Bērtule.
Joksts, jā, arī patīk.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #32 : 2022. gada 09. oktobris, 11:09:02 »
Nu es pat nezinu... Lai mani kāds izraisītu īpašu nepatiku vai kaut kā besī.  :thinking:  Neko tādu sevī neatceros. Pieņemu, ka cilvēki ir dažādi un kāda gan man gar to teikšana. Ir cilvēku vai TV raidījumu daļa kas manī izraisa divējādu reakciju. Vieni uzjautrina kādu brīdi bet pēc tam vairs neinteresē, kā visas tās draiskules ar uzpūstām lūpām un citām ķermeņa daļām, vai kas līdzīgs Ķivičam. Ir dažas pārraides kuras vairs neskatos, droši vien tieši raidījuma vadītāja dēļ, vairs neliekas saistoši, kā Aizliegtais paņēmiens un Kas notiek Latvijā. Vienkārši vairs neskatos, negribu tērēt laiku. Bet kāpēc neviens nejautā, kurš pēc jūsu domām ir labākais? Mans favorīts Mārtiņš Ķibilds - Latvijas vislielākais zaudējums un lepnums. Nu nav taču tā, ka Latvijai nav ar ko lepoties.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #33 : 2022. gada 09. oktobris, 11:10:19 »
Es taču jau pateicu mīluli un Kvadra arī. Ko piesienies  :?:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #34 : 2022. gada 09. oktobris, 12:04:14 »
Man pie smagi skatāmiem Ieva Brante.

Mīluļiem citu tēmu. Un to būs 10 x vairāk.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #35 : 2022. gada 09. oktobris, 12:49:48 »
tā padomājot -mani "besī" balss un skaņas tembri, es soprānus nespēju klausīties, vienus specifiski blējošos krievu tenorus, spalgas vijoles solo.
Tādēļ mani mazliet sarūgtināja, kad dzīvajā ieraudzīju vienu radio runātāju

Atslēdzies Camma

« Atbilde #36 : 2022. gada 12. oktobris, 10:03:13 »
Kā sauc to stulbeni, kura vislaik vienādi plātās ziņās? Garāmejot šad tad kaut kur panorāmas laikā redzu. Par pārējiem nav ne jausmas, TV neskatos NEMAZ.
Visus sakost!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #37 : 2022. gada 12. oktobris, 10:20:56 »
Camma, grūti atbildēt- tur daudz plātīgu stulbeņu :D

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #38 : 2022. gada 12. oktobris, 10:34:30 »
ja cilvēks plātās, tas nenozīmē, ka viņš automātiski ir stulbenis

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #39 : 2022. gada 12. oktobris, 10:51:52 »
Kur Tu esi redzējis gudru plātīzeri?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #40 : 2022. gada 12. oktobris, 10:53:39 »
Stūlbie itāļi 😀

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #41 : 2022. gada 12. oktobris, 14:34:23 »
Kur Tu esi redzējis gudru plātīzeri?
bet esmu redzējis stulbeni, kas neplātās

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #42 : 2022. gada 12. oktobris, 15:45:53 »
...esmu diezgan iecietīgs, drīzāk pasmejos, bet labsirdīgi ...nu, LTV žurnāliste Anete Bēēēŗtule, kurai šššodienas ššjautājums un šķība mute uz vienu pusi...un nav viņa nemīlule!...mani gan kaitina latviešu sporta komentētāji, starp kuriem ir daudz nemīluļu, jo lien komentēt, bet nesaprot tēmu...kaut vai Rīmenis...iesēdies tv un no valsts tv laikam var iznest tikai ar kājām pa priekšu...kā viņš var vaimanāt un uztraukties pie bobsleja vai skeletona - nu, īsta bada dzeguze, kura piesauc nelaimi...klausies viņu un jūti - tūlīt būs sū...vai atkal tie pārlieku optimistiskie jaunie puikas tur Sporta studijā...nekādas izpratnes par realitāti..bet tā jau tāda mana burkšķēšana - ņemiet par labu! :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #43 : 2022. gada 12. oktobris, 16:41:15 »
Anete ir ok, bet logopēdu viņai vajadzētu. Dīvaini izrunā š, ž.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #44 : 2022. gada 12. oktobris, 17:21:54 »
nu, lūk, šodienas (12.10.) Preses klubs un atkal bailes par Zaporižjes AES...nu, tur kaut kas un mums virsū radiācija...tā AES ir celta padomju laikā, lai izturētu kodolkaru...to uzspridzināt var tikai no iekšienes kā Černobiļu ar nepārdomātu, kā tajā gadījumā, vai pašnāvniecisku eksperimentu ...tur var šaut ar raķetēm un nekas nebūs - tas daudzmetrīgais betons visu tur...tikai tiešs kodoltrieciens pa AES, bet tas jau ir kodolkarš...un šitā ļerkst pa Preses klubu ...mīluļi vai nemīluļi?...vienkārši nekompetenti