Autors Tēma: draugiem.lv  (Lasīts 2548 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies LVSNor

draugiem.lv
« : 2022. gada 13. oktobris, 16:11:24 »
Man te twitterī tika uzdots jautājums, kur komunicēt ar senioriem?  Un tika piedāvāta platforma draugiem.lv - es savā tiešumā pajautāju vai tāda vel darbojas?
Jums ir draugiem.lv konts un kad pēdējo reizi apmeklējāt? Vai varbūt domājat izveidot?

"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Pieslēdzies Spārka

Atb: draugiem.lv
« Atbilde #1 : 2022. gada 13. oktobris, 16:18:57 »
Pirms kāda gada izdzēsu.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #2 : 2022. gada 13. oktobris, 16:34:11 »
Konts ir. Skatos bildes. Dažreiz kādu sveicu jubilejā. Bet tā FB ir draugiem.lv jaunākiem cilvēkiem. Mazliet jaunākiem.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #3 : 2022. gada 13. oktobris, 16:59:27 »
Tie, kas ir gados, un ir sākuši pirms kāda laika dzīvot draugiem.lv, tie tur turpina. Tie seniori, kas sāka tīklos skatīties vēlāk, tie ir feisbukā, ir, kas pārcēlās no draugiem uz feisbuku.

Konts draugos ir, ielūru reizi gadā, kad atceros. Platforma darbojas. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #4 : 2022. gada 13. oktobris, 17:44:42 »
Sen nav. Bet varbūt ir. Neatceros  :?:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2022. gada 13. oktobris, 18:13:50 »
Būt ir. Sen ieviests konts ar izdomātu vārdu, lai varētu reizēm atvērt kādu ieinteresējušu saiti. Tagad ieeju ļoti reti, jo nav tur ko darīt. Pat interešu grupās klusums. Tauta pārvākusies uz feisbuku.

« Atbilde #6 : 2022. gada 13. oktobris, 19:11:19 »
Konts ir, vērts vaļā nav vairākus gadus :) Tagad tauta tviterī noliek FB kā "veco ļaužu" vietni, kur normāliem cilvēkiem neesot ko darīt :) Viss plūst, viss mainās un sākas no gala...
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2022. gada 13. oktobris, 21:05:37 »
Draugos.lv neesmu bijusi, bet mana onkuļa 80+ gadīgā sieva pārsvarā tagad uzturas FB, jo nu visi bērni, mazbērni tur. Viņa savulaik bija arī Draugos.lv, vai tagad arī vēl ir pat nezinu.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #8 : 2022. gada 13. oktobris, 21:39:39 »
Ai, tā kā tādas sēnes!  :rofl:

Protams, ka man ir konts draugiem.lv  Tas tiek atvērts aptuveni reizi 3- 6 mēnešos vai īsajā gadā 1 reizi.

Mani radi 70+ par radinieku klātesamību šajā saulē spriež pēc aktivitātes draugiem.lv (arī feisbukā reģistrētie). Ja reizi 3 - 6 mēnešos nav pateikts paldies par "dāvaniņām", tad ir kaut kādi mēsli.

Un nē, es nekautrējos, ka esmu tur atstājusi savas pēdas un labākās bildes - visi reiz esam bijuši autiņos vai delfi forumos ...  :shampis:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #9 : 2022. gada 13. oktobris, 21:48:52 »
Par ko kautrēties? Esmu tur, kur esmu. Tā ir tikai mana darīšana.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #10 : 2022. gada 13. oktobris, 21:53:57 »
Arī nesapratu par to kautrēšanos...  :?:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #11 : 2022. gada 13. oktobris, 22:02:42 »
Manā paziņu lokā ir daudzi, kas kautrējas un / vai tēlo, ka neatceras, ka tur bijuši (daži pat nesen)  :smile: Es gan atceros, kā viņi fermā "kapāja"  :smej:

Man arī pašai jāsmaida par lietām un vietām, kas reiz aizrāva  :)

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #12 : 2022. gada 13. oktobris, 22:03:34 »
nu , ir konts. viens no 2 soc tīkliem kurā esmu. Ar pseidonīmu protams. Iegriežos reti ( otrā vēl retāk )

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #13 : 2022. gada 13. oktobris, 22:14:56 »
ir konts . Aktīvi izmatoju savos dzimtas pētniecības darbos. Man pat ir interesanta staistika savākta :)Šodien man sliktā diena, tb vistustilbu diena, tādeļ neizplūdīšu.. bet vispaar, draugiemelvē ir laba platforma, ja vajag savilkt galus par kādu personu, teiksim pirmsfeisbuka periodā ... visu var atrast :)esmu daudzus izskaitļojusi un salikusi pa plauktiniem (es tagad čista par radiniekliem,kuri ar labu paši nedodas rokā ) :D
tā kā jā  :talking: a vot kada jēga izdzēsties? tjipa lai izbēgtu no šādiem psichiem dzimtas pētniekiem?? Citu jeegu neredzu.. aaanu vel paranoiki,kuriem vispār bail no visa.. :?:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #14 : 2022. gada 13. oktobris, 22:34:40 »
Tā "izdzēšanās" arī man smieklīga šķiet.

Mana bijusī kolēģe arī regulāri no visa "dzēšas" ārā (draugiem, feisbuk, twitter, telegram u.t.t.).  Arī no darba vietas. Nepagāja pat pilni 6 mēneši kā ir atpakaļ.  Soc.tīklos jau nav nozīmes, bet darbā vairs alga nav tā pati!