Autors Tēma: Atstarojošais apģērbs  (Lasīts 4081 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atstarojošais apģērbs
« : 2014. gada 02. decembris, 00:17:57 »
Juus esat redzamie vai neredzamie? Taa kaa es paarsvaraa pa pilseetu, uzlieku labi ja atstarojosho aproci, bet, jaaatziistas, peedeejaa laikaa greekoju pat ar to, jo visu laiku aizmirstas, ka tumshs  :smile:

Bet nebuutu nekas pretii lietot kaut ko no shiem apgjeerbiem. Viirieshu veste forsha. Ja veel dazhaadus tonjus var piemekleet, vispaar super.

http://www.fenikssfun.lv/bildes/sis-latviesu-zimola-atstarojosas-vestes-ir-tik-stiligas-ka-jamekle-iemesls-tas-valkat-490
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 29. septembris, 10:42:02 no Spārka »

Atslēdzies tex

Re: Atstarojoshais apgjeerbs
« Atbilde #1 : 2014. gada 02. decembris, 01:03:12 »
nelietoju. Masīnā viena visprastākā poļu ir, nelietota.
Bet kājā arī īpaši nekur neeju...

Atslēdzies tex

« Atbilde #2 : 2014. gada 02. decembris, 01:04:38 »
Interesanti, ka velobraucējiem likšot sodus par atstarojoša apg'ērba neesamību.... bet, man ir maz-velo-mugursoma ar atstarojošu materiālu... Labāk būtu uzvilkt vesti vai jaku ar atstarotājiem uz muguras un tad uzlikt leilu, melnu mugursomu bez atstarotājiem?...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2014. gada 02. decembris, 08:18:02 »
Smukas tās vestes linkā.  :thumbsup:

Es ar atstarotājiem apkarinos, kad eju nūjot. Citādi nē. Vispār jau vajag pie somas kaut ko atstarojošu piekabināt, bet visu laiku aizmirstas. Pa tumšām ieliņām arī nestaigāju, tā ka līdz šim īsti nav bijusi vajadzība pēc atstarotāja.

Tex, atstarojošo vesti jāmēģina vilkt vai aplikt virs mugursomas, citādi nav jēgas.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #4 : 2014. gada 02. decembris, 08:23:46 »
Man arī urbānais mazkustīgums - tumsā uz ielas kājām gados ļoti reti. Pēdējoreiz Staro Rīga. Bez vestes.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #5 : 2014. gada 02. decembris, 08:33:39 »
Veste jāvelk pāri somai :)

atstarotājus labāk likt vienmēr, jo arī uz it kā apgaismotām ielām, ietves nav tik apgaismotas, lai uzreiz pamanītu melni pelēku stāvu, kas mīņājas un ir gatavs mesties uz gājēju pārejas zem riteņiem.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #6 : 2014. gada 02. decembris, 11:50:42 »
Par dizainu - cepums! Smuki!
Bet man vestes nav. Ir resns kareklis pie somas pakaļpusē. Pārvietojoties ar mašīnu, toč nejūtu vajadzību. Ar kājām pa tumsu pārvietojos tolaik, kad izdzīvošanai būtiski bija, lai tevi nepamana. No mašīnām kaut kā pati izvairīšos.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #7 : 2014. gada 02. decembris, 12:39:02 »
Nepatīk vestes, nepatīk bļembas. Cenšos nestaigāt tumsā. Pār ielu eju, ja mašīnu nav, pagaidu, nekur jau nav jāsteidzas. Velo gan ir lampiņas un, ja brauktu pa tumsu, uz sevis arī kaut ko sakarinātu.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #8 : 2014. gada 02. decembris, 12:53:18 »
tās ZIB vestes ir tik smukas! Vienīgais - nu nespēju iztēloties pieaugušu sievu pa Brīvībasielu ejam ar tādu vesti pār kažoku...  BEt jā - es gribētu gan, lai, pa lauku ceļu ejot, varētu TIK smuku uzvilkt!

Bettā  - man ikdienā ir aproce pie somas, ko uzlikt, ja sanāk tumšākā ielā iet.

p.s. Patika linkā as uzraksts - parādiet kāds Lāgerfēldam šo ZIB vesti :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #9 : 2014. gada 02. decembris, 13:18:00 »
Man šķiet, ka viss saprāta robežās lietojams. Galvenais, lai tak cilvēks reāli saredzams ir. Nu nevajag uz apgaismotās Brīvībenes vesti virs kažoka. Man pašai ir līdzi elastīga aproce - katram gadījumam, bet pilsētā reti to aplieku. Bet nomalēs vai ārpilsētā gar neapgaismotām ceļmalām ejot, jo vairāk atstarojošo elementu, jo labāk, un tās vestes būtu ļoti noderīgas - katrs, kas pie stūres sēž, būs piedzīvojis tos šausmu mirkļus, kad pēdējā mirklī pamani auto priekšā kaut ko melnu tumsā ķūņojamies... Un par velo vispār nekādu atrunu, noteikti vajag. Tajās retajās reizēs, kad vasaras beigās ar velo pa puskrēslu mājās braucu, bez vārda runas vilku mugurā dzelteno vesti. Galu galā, būt redzamai un nenotriektai vispirmām kārtām ir manās interesēs.
Forši, ka izdomātas tādas smukas vestes, jo pret parastajām daudziem ir iebildumi kā "sētnieku vestēm". Priecātos, ja šīs ieviestos kā moderns aksesuārs. :smile:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #10 : 2014. gada 02. decembris, 13:38:11 »
Jā, šīs vestītes ir mīīīīlzīgs solis uz pariktes kā tādas lietošanu.
Mums raksturīgi valkāt "nekādas" krāsas apģērbu. Ziemeļniekiem lielākoties apģērbi ir krāsaini vai gaiši un tad īpašas vestes nav nepieciešamas.
Ar interesi gaidu to brīdi, kad ar likumu piespiedīs visus ievestēties - kirdik Guči, Versače...
Visus sakost!

Atslēdzies Murenīte

« Atbilde #11 : 2014. gada 02. decembris, 19:40:40 »
par atstarojošām vestēm... dzīvoju laukos, no darba uz mājām ar K2, atstarojošā veste viena no dzīves nepieciešamībām. Tusmā automātiski no somas izvelku, un mugurā. Reiz Rīgā gadījās.. Vedeklas tēvs, šoferis pēc amata, teica, lai velku nost, jo rīdzenieki nesapratīs.. tāda dzīve  :rofl:

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #12 : 2014. gada 02. decembris, 19:47:06 »
Pie somām man aizvien ir atstarotāji. Ja zinu, ka tumsā braukšu ar velosipēdu, tad papildu aproces.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

ēvele

• Viesi
« Atbilde #13 : 2014. gada 02. decembris, 19:51:48 »
Nelietoju ne atstarotājus, ne ko citu. Uzskatu, ka tas ir cilvēka cieņu paqzemojoši.

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #14 : 2014. gada 02. decembris, 20:35:54 »
Tā kā kūņojos tikai pa centru, tad par vesti īpaši nedomāju. Atstarotājs karājas pie somas, kamēr nepazūd  (kaut kā man neveicas, katru sezonu iemanos pazaudēt apmēram 8-10 gab. Nupat atnācu mājās un, jā, atkal vairs nav, šoruden jau trešais). Par vestēm no linka - nesaskatīju es tur neko pievilcīgu. Tad jau labāk parastā, standarta (ja dzīvotu ārpus pilsētas, kur tā ir dzīves nepieciešamība). Un cena... nē, droši vien, ka adekvāta, bet... man pēdējās 2 ziemas vējjakas maksāja mazāk.