Autors Tēma: 14 Saeimas laikā ...  (Lasīts 4259 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: 14 Saeimas laikā ...
« Atbilde #15 : 2023. gada 11. aprīlis, 14:14:35 »
Pīlēns ieņēmis zemo startu uz prezidenta posteni.  :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #16 : 2023. gada 11. aprīlis, 14:54:33 »
Pīlēns ieņēmis zemo startu uz prezidenta posteni.  :mrgr:

Kā Saeimas ievēlētam, manuprāt, maz izredžu. Pārfrazējot Šķēli - nav tāds kretīns, lai visus apmierinātu...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #17 : 2023. gada 11. aprīlis, 15:21:43 »
Man nav iebildumu. Sliktāk jau nebūtu par tagadējo.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #18 : 2023. gada 11. aprīlis, 15:28:04 »

Man nav iebildumu. Sliktāk jau nebūtu par tagadējo.

...par to jau runāju, ka tautas atbalsts viņam būtu, valdības veidošanas sarunās zobus rādīja,
...bet tad apklusa un pazuda no skatuves. Iespējams - "nopirkts" ar solījumu ka tiks par prezi, ja tad paklusēs... AS jau tāds Vienotības klons vien ir, ideoloģisku pretrunu nav...

a par to "sliktāk", es neesmu tik drošs...ko Tu zini par viņa iekš- un ārpolitiskiem uzskatiem?? ...40 vieta miljonāru top 100 neļauj būt neatkarīgam, drīzāk otrādi, jābūt ļoti uzmanīgam, lai  pēc "nepareiza" lēmuma, kāds nesāk interesēties par pirmā miljona izcelsmi...

sliktāk nebūtu arī ja Tevi ievēlētu, ne? ;)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #19 : 2023. gada 11. aprīlis, 16:26:02 »
Vienīgais, kas dzirdēts, ir, ka viņš pret kolēģiem, biznesa partneriem, esot attiecies godīgi, neesot pār līķiem gājis... Kaut gan tikai "dzirdēts'', klāt jau stāvējusi neesmu, varbūt nav tiesa nemaz.

Kā būtu ar mani, neuzzināsiet, man tas nedraud  :mrgr: 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #20 : 2023. gada 11. aprīlis, 18:45:27 »
Tas, ja netiek par premjeru, tad neies par deputātu, neko godprātīgi nešķita.  :mrgr:  Ja netiek par premjeru, tad cierē uz prezidenta krēslu.  :mrgr: 

Atslēdzies sanda

« Atbilde #21 : 2023. gada 11. aprīlis, 19:16:17 »
Skolas laikā neko sliktu par viņu nedzirdēju, beidza dažus gadus pirms manis un tika pieminēts starp vēl dažiem, kad mudināja mūs čaklāk mācīties vācu valoduSmile, tad varēšot studēt, strādāt, stažēties VDR.
No celtnieku puses kritiku neesmu dzirdējusi.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #22 : 2023. gada 11. aprīlis, 20:04:14 »
Jā, viņa dēls mazais Pīlēns ar vācu valodu jau pa Austriju ņemas  :mrgr:

Atslēdzies reno

« Atbilde #23 : 2023. gada 11. aprīlis, 20:04:26 »
Diez ko domāt par kandidātu, kas samelojas jau pirmajā piegājienā. Komjaunieša daba

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #24 : 2023. gada 11. aprīlis, 22:36:31 »
Šis tipiņš man galīgi nepatīk.

Gribēja par premjeru un ne "krēslu" zemāk, bet tauta neievēlēja pat par deputātu / kas viņam būtu bijis par prastu/. Tagad grib par prezidentu (gan jau tas bija sākotnējais mērķis) un skaidrs, ka tas ir "ielikteņu" postenis, tāpēc viņam ir varenas izredzes.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #25 : 2023. gada 11. aprīlis, 23:08:33 »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #26 : 2023. gada 12. aprīlis, 08:18:17 »
"Ja uzņēmēju un "Apvienotā saraksta" dibinātāju Uldi Pīlēnu ievēlētu Valsts prezidenta amatā, diez vai Krišjānis Kariņš ("Jaunā Vienotība") paliktu premjerministra postenī. Šādu viedokli Latvijas Radio intervijā pauda Rīgas Stradiņa universitātes Politikas zinātnes katedras docente Lelde Metla-Rozentāle."

Tādēļ vien būtu vērts...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #27 : 2023. gada 12. aprīlis, 08:44:03 »

"Ja uzņēmēju un "Apvienotā saraksta" dibinātāju Uldi Pīlēnu ievēlētu Valsts prezidenta amatā, diez vai Krišjānis Kariņš ("Jaunā Vienotība") paliktu premjerministra postenī. Šādu viedokli Latvijas Radio intervijā pauda Rīgas Stradiņa universitātes Politikas zinātnes katedras docente Lelde Metla-Rozentāle."

Tādēļ vien būtu vērts...

...docentei tāds darbs  - runāt :)  būtu labāk parunājusi, kas tā par "valsteli", kurā nepilni 2 mēneši pirms (!) prezidenta vēlēšanām tikai viens kandidāts "uzzīmējies"??

Otrs laikam vēl apsver kādu vārduļojuma pērli :D

Atslēdzies reno

« Atbilde #28 : 2023. gada 12. aprīlis, 10:07:22 »
Lembergu gribi?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #29 : 2023. gada 12. aprīlis, 10:43:02 »
Lembergu gribi?

Aldi!!
Jau jau cirks, tad lai vismaz ir smieklīgi! :)