Autors Tēma: Ūdens skaitītāja kontrolaka  (Lasīts 3075 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Atb: Ūdens skaitītāja kontrolaka
« Atbilde #15 : 2022. gada 02. novembris, 14:50:40 »
līdz skaitītājam diez vai būs Tavs īpašums. Un nemaksās neko, tikai pēc tam par patērēto ūdeni

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #16 : 2022. gada 10. novembris, 09:48:30 »
nemaksās neko, tikai pēc tam par patērēto ūdeni

Šeit Tu kļūdies. Pasākums izmaksā ap 500 eur.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #17 : 2022. gada 10. novembris, 10:22:17 »
Nesaprotu - to aku izraka vispār bez jūsu ziņas un informētas piekrišanas un par to vēl rēķinu piestāda?! Vai tas nebūtu iepriekš jāsaskaņo? Vai es esmu naivā māmiņa? Un ja tagad jūs pasakāt (nu pieņemsism) - ne mēs prasījām, ne mums vajag, un vispār mums naudas nav, tad kas? Ūdeni atslēgs vai kā?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #18 : 2022. gada 10. novembris, 10:25:20 »
Jā, pilnīgi nekādas informācijas. Tagad atrakstīja, ka līgumu atsūtīs.
Nezinu, vai vērts kasīties...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #19 : 2022. gada 10. novembris, 10:30:30 »
Ņemam vērā, ka valstī, kur pēc likuma monopols ir aizliegts, kasīties ar monopolistiem (Sadales tīkliem, atkritumu izvedējiem, ūdens un gāzes apgādi) ir neauglīgi. Vismaz vienam cilvēkam tas nav iespējams, bet tie, kas to varētu paveikt, nav ieinteresēti.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #20 : 2022. gada 10. novembris, 10:38:11 »
Tak es jau saprotu, ka kasīšanās noteikti izmaksātu daudz dārgāk par 500 un diezin vēl vai būtu auglīga...
Bet nu vispirms izdarīt un pēc tam ar atpakaļejosu datumu "līgumu" piesūtīt it psc.
Vismaz izlamāties prasītos  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #21 : 2022. gada 10. novembris, 11:00:48 »
Īsti neizprotu, kā par patērēto ūdeni norēķinājāties pirms tā skaitītāja uzlikšanas, ja jau bija iepriekš pieslēgums ūdensvadam? Parasti jau kā pieslēdz, tā arī liek skaitītāju, vai arī tas kas pilnīgi cits.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #22 : 2022. gada 10. novembris, 11:02:13 »
Gan jau pateiks, ka teritorijas attistības plāns ir bijis publicēts kaut kādā mājaslapā un Latvijas Vēstnesī, pati vainīga, ka neesi iepazinusies ar to, galu galā tas ir tavs pienākums - sekot līdzi visai neatrodamajai informācijai, kas var attiekties uz tevi pat tādā veidā, ko tu neesi varējis iedomāties. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #23 : 2022. gada 10. novembris, 11:07:29 »
Īsti neizprotu, kā par patērēto ūdeni norēķinājāties pirms tā skaitītāja uzlikšanas, ja jau bija iepriekš pieslēgums ūdensvadam? Parasti jau kā pieslēdz, tā arī liek skaitītāju, vai arī tas kas pilnīgi cits.
Tuk, tā ir kontrolaka vai kā nu to sauc.
Skaitītājs (nomainīts, jauns, sertificēts) ir virtuvē, pēc tā arī godīgi maksāju.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #24 : 2022. gada 10. novembris, 11:14:59 »
Nu nezinu, ja tā aka nav uz tavas zemes un 100 gadus tev viņu nevajag... es nemaksātu, lai kontrolē kā un ko grib. Bet ja tomēr tavā teritorijā, tad kā kāds vispār bez atļaujas var rakties.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #25 : 2022. gada 10. novembris, 13:44:46 »
Vēl ko padomāju - kā dzirdēts, tad "Rīgas ūdens" (vai ne-Rīgas, kas nu kur) atbildība esot par ūdensvadu līdz mājas kopējam skaitītājam. Tālāk - mājas apsaimniekotāja darīšana.  Kam tagad "piederēs" tas gabals no jaunās akas līdz mājai?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #26 : 2022. gada 10. novembris, 13:54:45 »
Mammai tās akas lika sarkanajās līnijās, nekas nebija jāmaksā, par to, kas īpašuma teritorijā, par to gan paši maksā. Tas varbūt kādi kurā pašvaldībā tie noteikumi.  :?:  Katrā ziņā par kontrolaku nekas nebija jāmaksā kad vilka ūdeni.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #27 : 2022. gada 10. novembris, 16:39:42 »
Nu jā, patiesībā man arī tas liekas dīvaini. Mēs par savu pagalma aku arī netikām maksājuši... Mož ķer uz muļķi?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #28 : 2022. gada 10. novembris, 16:45:27 »
Pagaidīšu to līgumu, tad pastāstīšu.

Atslēdzies reno

« Atbilde #29 : 2022. gada 10. novembris, 18:22:44 »
aizkaimiņa jauno ūdensvadu, ko es atļāvu gar savu robežu ierakt...

es teicu -neļauj. 4 m no robežas un viss. Tad liktu to aku savā zemē