Autors Tēma: Čulpana Hamatova  (Lasīts 3615 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Čulpana Hamatova
« : 2022. gada 03. novembris, 16:14:27 »
Noskatījos JRT izrādi "Post scriptum" ar šo aktrisi. Labi.
Krievu valodā, bet ir arī ekrāni ar tulkojumu tiem, kas nesaprot.
Galvenā tēma - "Nord- Ost" traģēdija. Lasa arī fragmentu no Dostojevska "Velniem"  - to cenzēto. Nebiju lasījis un arī dzirdējis, tikai zināju ka tāds ir.

Atslēdzies Minne

Atb: Čulpana Hamatova
« Atbilde #1 : 2022. gada 03. novembris, 18:57:14 »
Redzēju viņu Gorbačovā, patika

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #2 : 2022. gada 04. novembris, 20:12:52 »
...vēl par izrādi "Post scriptum", tā ir par "Nord-Ost" traģēdiju, bet pats mūzikls ir veidots pēc V.Kaverina romāna "Divi kapteiņi", kuru lasīju pusaudžu gados pirms gadiem piecdesmit...arī tur tā mīlestības tēma bija, ka galvenajai varonei bija divi vīrieši, un izrādē uzrakstīts kaut kas līdzīgs ar šādu trīsstūri, laikam jau tas bija scenārista nolūks, lai radītu skatītajos dežavū asociācijas...nu, tiem, kuri lasījuši Kaverinu, šaubos vai mūsu jaunā paaudze, kas iet uz izrādi, lasījusi...starp skatītajiem foajē, garderobē dzirdama ari krievu valoda...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #3 : 2022. gada 24. novembris, 09:45:07 »
Čulpana saņēmusi Spēlmaņu nakts balvu kā labākā aktrise, runu teikusi latviski...neredzēju, jo bija jāskatās aizraujošs futbola mačs Beļģija - Kanāda.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #4 : 2022. gada 24. novembris, 10:12:02 »
Runa bija latviski, jā. Visticamāk, iemācījusies no galvas kāda sagatavotu tekstu, jo tik pareizi latviski arī latvieši runas parasti nesaka :)
Izrādi redzējsi neesmu, par to viedokļa nav, bet tviterī jau tauta šūmējās, ka politiska balva, nekorekta.

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #5 : 2022. gada 24. novembris, 13:02:03 »
Runa bija latviski, jā. Visticamāk, iemācījusies no galvas kāda sagatavotu tekstu, jo tik pareizi latviski arī latvieši runas parasti nesaka :)
Šeit ir jāpāriet uz juridisku šīs atbildes formulējumu - vai latvieši dzimst ksenofobiski, vai dzīves laika par tādiem izveidojas? Es sevi kā ksenofobu atceros no kādiem gadiem 3 :D :D :D
Hamatovas esmu redzējis izrādē par Gorbačovu. Līdz Gunai tālu, bet ko gan var gribēt no tik neinteresantas lugas, bet sieviete smuka ;)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #6 : 2022. gada 24. novembris, 13:23:27 »
Šeit ir jāpāriet uz juridisku šīs atbildes formulējumu - vai latvieši dzimst ksenofobiski, vai dzīves laika par tādiem izveidojas? Es sevi kā ksenofobu atceros no kādiem gadiem 3 :D :D :D
Hamatovas esmu redzējis izrādē par Gorbačovu. Līdz Gunai tālu, bet ko gan var gribēt no tik neinteresantas lugas, bet sieviete smuka ;)

Viņu ir daudz, ja jau esi redzējis Hamatovas?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2022. gada 24. novembris, 14:49:29 »
Es ar Ritas i no ventiņem!* :D
Viš Hamatovas i redzējs. Ko t piesenes?

(Uz aci aizmirsu, kam bija tas "es ar viņas"... piedo, ventiņ, ja tie nau jūs!)
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #8 : 2022. gada 25. novembris, 20:27:14 »
Starp citu redzēju arī viņas intervijas senāk, kad viņa Putinu lielīja, ka tas vīrs un vārds - sola un dara (proti tas bija par labdarības fondu bērniem), viņa nemaz nebija jaunībā dabiski smuka.
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #9 : 2022. gada 26. novembris, 11:06:37 »
Lasīju un dzirdēju to šūmēšanos par balvu.
Piekrītu tiem, kas uzskata, ka varēja piešķirt kādu speciālbalvu.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #10 : 2022. gada 27. novembris, 10:29:32 »
Par Hamatovu.
Sāksim ar žūriju. Visi vienbalsīgi (ja? Es tā sapratu) izvēlējās viņu. Un te, manuprāt, nostrādāja snobiskais "kultūra pāri karam". Kā pv puišiem. Dikti žūrijai laikam gribējās būt dziļi intelektuālai. Viņus nebombardē. Viss čikiniekā.
Balvu piešķirt nevajadzēja. Jo nevajadzēja.
Ja Hamatova būtu gudrāka, nošautu 2 zaķus - pateiktos, bet atteiktos. Visticamāk, viņa ir laba aktrīze, varbūt pat ļoti laba. Bet paduma.
Piedošan, bet netīk man žūrijas balsojums.  :n-:

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #11 : 2022. gada 28. novembris, 05:18:38 »
Es nedomāju ka Hamatova ir "trojas zirgs" vai tur nezin kāda Putiņa slepenā pielūdzējā. Es domāju, ka viņa mierīgi varēja būt viena no tām personām, kam politika neinteresēja, un, kas dzīvoja pēc principa - galvenais ir izdzīvot un pēc tam jau redzēs līdz kam būsim nodzīvojušies. Un nevar jau teikt ka Latvijā, Austrumeiropā, Ukrainā tādu nav ;) Un tas krāsainākais piemērs ir ukrainiete Loboda, ar visām savām uzpumpētajām lūpām, kas visu savu biznesu bija uztaisījusi Maskavā.  Tagad atmukusi uz Jūrmalu, es domāju viņai gan formālas LG balvas absolūti neinteresē, bet kādu dziesmu hokeja čempionātā varētu gan par naudu nodziedāt  :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #12 : 2022. gada 28. novembris, 11:41:11 »
....vajag redzēt izrādi un tad izteikt viedokli - dot, nedot, atdot, pārdot utt...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #13 : 2022. gada 28. novembris, 11:49:19 »
Labi, Ždanoka nav aktrise. Bet kādu trīszvaigžņnieku jau var iedot.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #14 : 2022. gada 28. novembris, 13:11:48 »
Labi, Ždanoka nav aktrise. Bet kādu trīszvaigžņnieku jau var iedot.
nu, nesalīdzini Ždanoku ar Hamatovu...cilvēks visu saprata, aizlaidās no turienes morāli sagrauts...par vēlu saprata?...tikai 24.02.?...nu, bet saprata, kur iekūlusies!...aktrise izcila, izrāde teicama - kāpēc nedot balvu par darbu?...tieši nedot, jo krieviete un bijusī Putina atbalstītāja  - tā , lūk, ir POLITIKA! ...es šo nesaprotu - vai tad mums nav gandarījums, ka pazīstami, slaveni aktieri atjēdzas, saprot kāds slepkava ir Putins? ...un dzīve no drošības viedokļa daudz sarežģītāka kā Amālijai, jo ir dzīvības briesmas - šādiem putlera nodevējiem kremlis nepiedod...atbrauks kāds kadirovietis no Parīzes ar garu nazi pie teātra...