Autors Tēma: Čulpana Hamatova  (Lasīts 3588 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: Čulpana Hamatova
« Atbilde #15 : 2022. gada 28. novembris, 14:32:29 »

būtu interesanti uzzināt KO - VISU saprata?? tīri tā, izpratnei... es par šitiem "bēgļiem" ne rubļa nedotu, ne kapeikas... 5. kolonna viņi ir un paliks...
 ...ja jau tās briesmas dzīvībai ir reālas, tad nevis balvu vajadzēja dot (tā tikai nazi par 2cm "pagarinās"), bet jaunu identitāti, pasi, pirkstu nospiedumus un zobārsta kartiņu :D

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #16 : 2022. gada 28. novembris, 15:15:15 »
būtu interesanti uzzināt KO - VISU saprata?? tīri tā, izpratnei... es par šitiem "bēgļiem" ne rubļa nedotu, ne kapeikas... 5. kolonna viņi ir un paliks...
 ...ja jau tās briesmas dzīvībai ir reālas, tad nevis balvu vajadzēja dot (tā tikai nazi par 2cm "pagarinās"), bet jaunu identitāti, pasi, pirkstu nospiedumus un zobārsta kartiņu :D
ko saprata, daddu?...nu, ka šauj pa civiliedzīvotājiem, bombardē, nogalina...Krima bija tāds "austrijas anšluss", ko pat Eiropa saprata un pieņēma...Donbasā tur tomēr oficiāli krievu armijas nebija...parastam cilvēkam, sievietei, aktierei, kura noslogota darbā, varbūt varēja nebūt viss skaidrs, bet tikai smagas aizdomas, kuru dēļ sievietes tak attiecības nebeidz...taču, kad tavas valsts armija ar raķetēm šauj pa Kijivu , tad rozā brilles krīt....Par jaunu identitāti?...tā jau mūsu politika..kas mums izdevīgāk? ...slavena bēgle, vai maskēta bēgle?...ja kremlis viņu sasniegs - to mūsu politiķi varēs izmantot...reāli, tak visiem po, kas notiek ar viņas drošību...nu, Hermanim nav vienalga

Atslēdzies daddy

« Atbilde #17 : 2022. gada 28. novembris, 15:45:42 »
nuja... :( bet tā jau ir tikai daļa bildes, mani interesētu viņas attieksme pret "vienoto nedalāmo", "russkij mir" vietu pasaulē, u.c. globāliem (labi - reģionāliem, bet LV ļoti svarīgiem) jautājumiem...

un man ļoti bail, ka viņas atbildes mūs neiepriecinātu (tāpēc neviens tā pa īstam šai nejautā), ka krieva ir un paliek krieva... un lieliem mērķiem var būt lieli upuri, t.i. pareizā mērcītē var arī Kijevas bombardēšanu sagremot...       

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #18 : 2022. gada 28. novembris, 15:57:25 »
Č.H esot (ar uzsvaru - esot) Ukarinas kolaborantu datu bāzē ""Mirotvorec"
Pārbaudījusi neesmu.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #19 : 2022. gada 28. novembris, 16:00:31 »
nuja... :( bet tā jau ir tikai daļa bildes, mani interesētu viņas attieksme pret "vienoto nedalāmo", "russkij mir" vietu pasaulē, u.c. globāliem (labi - reģionāliem, bet LV ļoti svarīgiem) jautājumiem...

un man ļoti bail, ka viņas atbildes mūs neiepriecinātu (tāpēc neviens tā pa īstam šai nejautā), ka krieva ir un paliek krieva... un lieliem mērķiem var būt lieli upuri, t.i. pareizā mērcītē var arī Kijevas bombardēšanu sagremot...       
mēs ar Tevi gribam, lai Krievija sadalās tur pārdesmit jaunās valstīs...bet ko jūt krievs, kuram no mazotnes barots - plaša un varena?...vai latvietis, kuram teiktu, ka Vidzeme, Zemgale, Latgale, Kurzeme kļūst par atsevišķām valstīm?...un tādas vienotas Latvijas vairs nav...skaidrs, ka Hamatova grib, lai Krievija ir liela, vienota un DEMOKRĀTISKA...nu, normāla...protams, viņa nesaprot, ka normāla tā būs tikai tad, kad sadalīsies...nu, neviens krievs to nesaprot, lai cik demokrātisks un rietumniecisks būtu savos uzskatos...bet viņa ir tiešām liela aktrise...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #20 : 2022. gada 28. novembris, 16:00:56 »

Č.H esot (ar uzsvaru - esot) Ukarinas kolaborantu datu bāzē ""Mirotvorec"
Pārbaudījusi neesmu.

tb labā vai sliktā no mūsu viedokļa? :)

un kuri no jums ir "Nošaujamo sarakstos"?  https://jauns.lv/raksts/zinas/532127-anonimos-catos-veidoti-nosaujamo-saraksti-ar-saeimas-deputatiem-ministriem-un-slavenibam

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #21 : 2022. gada 28. novembris, 16:03:52 »

tb labā vai sliktā no mūsu viedokļa? :)

un kuri no jums ir "Nošaujamo sarakstos"?  https://jauns.lv/raksts/zinas/532127-anonimos-catos-veidoti-nosaujamo-saraksti-ar-saeimas-deputatiem-ministriem-un-slavenibam

Citēju Neatkarīgo: "Līdztekus valsts institūcijām ar to nodarbojas arī sabiedriskā organizācija “Миротворец” - Ukrainas Nacionālās drošības, miera, cilvēktiesību un starptautisko tiesību noziegumu izmeklēšanas centrs. Tas apkopo un sistematizē informāciju par prokremliskiem teroristiem, separātistiem, algotņiem, kara noziedzniekiem un slepkavām, lai tālāk pēc saviem ieskatiem tos varētu izmantot tiesībsargājošās iestādes un īpašie dienesti.[/size] "
[/size]Manuprāt, kolaborants ir kolaborants.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #22 : 2022. gada 28. novembris, 16:04:11 »
mēs ar Tevi gribam, lai Krievija sadalās tur pārdesmit jaunās valstīs...bet ko jūt krievs, kuram no mazotnes barots - plaša un varena?...vai latvietis, kuram teiktu, ka Vidzeme, Zemgale, Latgale, Kurzeme kļūst par atsevišķām valstīm?...un tādas vienotas Latvijas vairs nav...skaidrs, ka Hamatova grib, lai Krievija ir liela, vienota un DEMOKRĀTISKA...nu, normāla...protams, viņa nesaprot, ka normāla tā būs tikai tad, kad sadalīsies...nu, neviens krievs to nesaprot, lai cik demokrātisks un rietumniecisks būtu savos uzskatos...bet viņa ir tiešām liela aktrise...

un Pušķins bija liels dzejnieks un Gogolis liels rakstnieks un visi viņi bija par lielu un varenu Krieviju - - > uz apkārtējo tautiņu (t.sk latviešu) rēķina... paldies par kūkām!  :evil: :fryingpan: :banhead: 

PS. Sorry, uzvilkos  :big_hug:
balva nominācijā GADA AKTRISE Hamatovai ir ļoti piemērota - nepilna gada laikā apmest otrādi kažociņu ir jāmāk!! :) balva ir ironijas pilna, tik tagad to sapratu.

Tāpat kā Levita medaļa Kaimiņam... 
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 28. novembris, 16:12:35 no daddy »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #23 : 2022. gada 28. novembris, 16:26:43 »

un Pušķins bija liels dzejnieks un Gogolis liels rakstnieks un visi viņi bija par lielu un varenu Krieviju - - > uz apkārtējo tautiņu (t.sk latviešu) rēķina... paldies par kūkām!  :evil: :fryingpan: :banhead: 

PS. Sorry, uzvilkos  :big_hug:
balva nominācijā GADA AKTRISE Hamatovai ir ļoti piemērota - nepilna gada laikā apmest otrādi kažociņu ir jāmāk!! :) balva ir ironijas pilna, tik tagad to sapratu.

Tāpat kā Levita medaļa Kaimiņam...
Tev tiešām pretenzijas pret Puškinu?...vai Gogoli?...tad varbūt pret Raini?...čangals, bet raksta latviski?...nu, Gogolis ir ukrainis, bet raksta krieviski?...man šķiet, ka lielie rakstnieki un visi mākslinieki ir jāliek mierā politikā...Dostojevskis, maita , ienīda poļus....tak nevajag tur pīt politiku, jo lielie mākslinieki šajos jautājumos ir muļķi...gan Puškins..gan Gogolis...gan Rainis

Atslēdzies daddy

« Atbilde #24 : 2022. gada 28. novembris, 16:39:01 »
tas kā palasa un kā paskatās... "Pārdaugavas adata" man 37 gadus nedūrās acīs, bet šobrīd, labi, ka novāca... un Gogoļa pareizticības slavinājumi un katoļu gānīšana šķita kā literārā izpausme... kas laikam tā nav vis, ar šodienas acīm...   

PS. baigais Raiņa cienītājs neesmu, izņemot Zelta zirga īso versiju - atjāja, uzjāja, izjāja, nojāja un aizjāja...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #25 : 2022. gada 28. novembris, 16:46:30 »
tas kā palasa un kā paskatās... "Pārdaugavas adata" man 37 gadus nedūrās acīs, bet šobrīd, labi, ka novāca... un Gogoļa pareizticības slavinājumi un katoļu gānīšana šķita kā literārā izpausme... kas laikam tā nav vis, ar šodienas acīm...
"Pārdaugavas adata" nevajadzēja gāzt...mums vēl atriebsies...iespējams Mildu nogāzīs...vajadzēja pie tā pieminekļa ideoloģijas piestrādāt, to es Tev saku ka marksisma-ļeninisma universitātes absolvents...visi šie putleristi tagad ir aizvainoti...ok,šodien neko nevar, bet ja būs izdevība, tad mums maz neliksies... 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #26 : 2022. gada 28. novembris, 17:23:06 »
"Pārdaugavas adata" nevajadzēja gāzt...mums vēl atriebsies...iespējams Mildu nogāzīs...vajadzēja pie tā pieminekļa ideoloģijas piestrādāt, to es Tev saku ka marksisma-ļeninisma universitātes absolvents...visi šie putleristi tagad ir aizvainoti...ok,šodien neko nevar, bet ja būs izdevība, tad mums maz neliksies...

ar tādu domāšanu par neatkarību pat iepīkstēties nedrīkstēja!! Kas ir viena "adata" (un vēl daži okupekļi) pret nevēlēšanos atzīt "vecākā brāļa" pārākumu, utt. utjpr. mēs ar savu neatkarību krievam esam kā dadzis acī. Un sliktu piemēru rādam visādiem armēņiem, gruzīņiem, čečeņiem u.c.   

Atslēdzies Minne

« Atbilde #27 : 2022. gada 28. novembris, 17:49:41 »
Bet pats pat barikādēs nepiedalījies  :smoker:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #28 : 2022. gada 28. novembris, 18:12:08 »

ar tādu domāšanu par neatkarību pat iepīkstēties nedrīkstēja!! Kas ir viena "adata" (un vēl daži okupekļi) pret nevēlēšanos atzīt "vecākā brāļa" pārākumu, utt. utjpr. mēs ar savu neatkarību krievam esam kā dadzis acī. Un sliktu piemēru rādam visādiem armēņiem, gruzīņiem, čečeņiem u.c.
nejauc lietas...un, pirmkārt, paskaties apkārt...mums ir divu kopienu sabiedrība, ko mums uzstiepa Eiropa, ASV un to vērtības...protams, vajadzēja visus okupantus 1991.-92.gadā aizsūtīt uz Krieviju...ar spēku to nevarējām, jo šeit atradās krievu/padomju armija, bet civilizēti to neatļāva  rietumi...mums ar šiem būs jādzīvo...mēs to pieņēmām, bet izlikāmies, ka mums šo nav ..izņemot 9.maiju, kad redzējām - ir gan ...divkopienu sabiedrībā ir jāatrod kopsaucēji, lai krievvalodīgie ir Latvijas patrioti...grūti, nav manas receptes šim procesam, bet tajā virziena ir jāmeklē risinājumi...nojaukt pieminekli brīdī, kad tas šiem ir svēts - nu, neko sliktāku nevarēja izdarīt...jaukt vajag, kad tas ir vienaldzīgi...es jau teicu, ka 9.maijā pie pieminekļa vajadzēja salikt skaļruņus un atskaņot Ukrainas prezidenta runu pēc Bučas atbrīvošanas...nāc, liec ziedus, bet dzirdi patiesību par tiem atbrīvotājiem...tagad ir problēma...es pat nezinu risinājumu...nu, kā izlīgt ar krievvalodīgajiem?...ar spēku tur nekas nebūs...pārāk daudz šo...       

Atslēdzies tuk

« Atbilde #29 : 2022. gada 28. novembris, 18:40:56 »

:rat: :rat: :rat: 
uci puci, brālīti trusīti, komjaunietīti... klanies, klanies, vēl puķes nopērc